Scudo Sports

gaziantep mtb yarışı

herkese merhaba,
sorularına yanıt bulamayanları yarışı organize eden dağ bisikleti federasyonu üyesi ali güneyligil'e yönlendirebilirim.ama lütfen sudan sorular olmasın,çünkü işi başından aşkın.anlayışınız için teşekkür ederim.
güray...

Scudo
mrb arkadaş lar parkuru kendi ellerimizle yaptıık bu gün anteraman falan yaptım arkadaşlar parkur çook pisikopat oldu.... hepinize başarılar diler
antep 27

@Hakan Yazman

slm hakan abi kamp olayı için çok uygun bir ortamı var zaten yarışın oldugu bölgenin diyer tarafı piknik alanı onun için yarışı piknik alanın dan biraz uzak tuttuk parkuru dün tam olarak bitirdik erken gelecek arkadaşlar için dün çok güzel çalışma yaptık gelen parkuru mutlaka tamamlar belki türkiyede ilk parkur olacak çok muhteşem teknik alanlar bulduk zaten bizim il temsilcimiz resimler çekti teknik alanların bugun de yarın da ikiteker.com adresinden incelersiniz işn herkese selam erken gelmek isteyenler için parkurumuz tam olarak hazır teretdütsüz gelebilirler :) bayyy

• Beğen
Tepkiler: gizer
söyle bir soru daha sorayım ben.bize parkurun oldugu bölğenin ismini yazarmısnız.

• Beğen
1 aksilik olmazsa biz perşembe akşamı 10 da ali kayhan ve oğuz özçelikle beraber çayırağası ile yola çıkacaz...
fiyatlar yüksek olduğu için 5-6 km daha uzak olmasına rağmen yurtta kalacaz..
eğer millet otelde kalırsa ben kendime orduevinden de rezervasyon yaptırdım...

selam millet ben mahmut gaziantep dag bisiikleti takımından ..detaylı bilgi için bu link bakın (link) harita ve resimler için buradan bakabilirsiz. her türlü soru için yardımcı olurum...

• Beğen
Merhaba Arkadaşlar, ben de bu akşam 20:00 (Harem ) BEN turizm ile yola çıkıyorum Gaziantep te görüşmek üzere...

• Beğen
Yarıştan sonra lokantadayım yarış bahane şimdiden karnım acıktı valla.Ayrıca parkurda zevkli gibi.ama yol öldürecek çok uzak yaw.Cumartesi sabahı ordayız allah nasip ederse.

• Beğen
Yarışa katılacak arkadaşlara başarılar dilerim...

Yarışa katılacak sporculara, takımlara, yarış organizatörlerine ve parkurda, yarışmacı arkadaşlarımıza su v.s. verebilmek için gayret gösterecek olan ekiplere başarılar dilerim.
Umarım sorunsuz, kazasız, sporcuların kaynaştığı, ülkemizde ve dünyada bisikletin bir adım daha öne çıkmasını sağlayan bir birliktelik olur.

• Beğen
Tepkiler: nuriaktürk
Gaziantep yarışı nasıldı?? Bir bilgisi olan var mı?? fotografları bekliyorum :)

ben gidemedim yarışa çok üzgünüm bisikletim bozuktu neyse canım saolsn =) giden arkadaşlar fotoları koyarsa seviniriz.

yarış ve sonuçlar hakkında bilgisi olan yok mu? acaip merak içindeyim,uzak olduğu için gidemedik maalesef...

Geri