Scudo Sports

Gazİantep Bİsİklet KulÜblerİ BİrlİĞİ

YUNUS TERKİN

Forum Demirbaşı
Tepki
143
evt arkadaşlar Gaziantep'de kulübler birliği kurmuş bulunmaktayız şimdiden bol faaliyetli bir yıl geçmesi dileğiyle

ANTRENÖR YUNUS TERKİN
0531 988 98 62

Scudo
@YUNUS TERKİN

Hayırlı olsun Gaziantep'e, başarılar dilerim.

Evt arkadaşlar toplamda 12tane kulübü faaliyete geçirmiş bulunmaktayız. Devamı sporcu sayısına göre artacaktır inş. temennimiz sporcularımızın çok olmasıdır.
bu ülkeye sporcu yetiştirmek bizim işimiz olacak!.
kulüblerin isimlerini ilerleyen günlerde vereceğim...

yunus hadı bakalım Gaziantep sizlerle yücelsin

Gaziantep'te bisikletin bu kadar önemsendiğini görmek çok güzel. Kulüpleri araştırırken Gaziantep'teki faaliyetlere rastladığımda oldukça şaşırmıştım. Bir Gaziantepli olarak çok da mutlu oldum. Başarılarınızı duymak dileğiyle :)

Çok teşekkürler efendim. foruma çok takılmadığımdan dolayı sayfamı pek güncelliyemiyorum daha çok sporcular ve kulüb işleriyle ilgileniyorum etkinliklerimiz çok ve başarılı sporcularımızda oluyor artık yawaş yawaş yükselmeye ve bisiklet sporunu yükseltmeye gayret gösteriyoruz...
Bu yıl daha çok Dağ bisikletine önem vermekteyiz ama ileride yol yarışlarındada katılımı ve başarıyı sağlıyacağımızdan emin olabilirsiniz şimdiden tüm sporcularımı tebrik ediyorum yüzümü güldürüyorlar... disiplinli hırslı azimli ve gelecek vaaad eden çocuklarımın olması beni çok mutlu ediyor...
herkeze teşekkürler...

Herkese merhabalar, kaldırılan gençler ve masterlar konusu hakkında federasyon ile görüştünüz mü??

http://i1096.photobucket.com/albums/g336/gencosmanbircan/3562-bayram_tebrigi.jpg

Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,hayırlı bayramlar dilerim.Malatya dan çok selamlarımla

Meraba yeriniz nerese antepde tam olarak

Geri