Scudo Sports

Gasp edilerek bisikleti elinden alınan bisikletçi

Scudo
Ne hale geldi memleket inanılır gibi değil !!! :mad::confused::acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: firestone
Bıçak zoruyla almak nedir Allah aşkına! Umarım bisiklet bulunur ve gaspçılar gereken cezayı alırlar. Çok geçmiş olsun:kötü:

Oha ulan oha, memleketim ne hale gelmiş. Koskoca 'TÜRKİYEMDE' sokak ortasında bıçak zoruyla gasp yapılıyor, neden gerekli cezalar yok? Koyacaksın bunu yapanı hapse bir daha yapıyor mu? Şaka gibi yahu, memleketimi ne hale getirmişler.

Geçmiş olsun,

milletin gözü dönmüş işlek bir yerde gasp yapıyorlar.
Muhtemelen kafalar leyla tiplerdir.

Güvenlik kamerasından kısa sürede yakalanırlar diye düşünüyorum.

Yok artık ya. Çalıntı haberleri bitmez derdik şimdi de gasp çıktı.
Diyorum size, suluk taktığımız yerin hemen karşısına bir de haydar'lık takmamız lazım. Yanımızda sopayla bisiklet sürmemiz lazım.

Geçen bir çocukla,antreman yaptığım yerde biraz konuştum..Benim bisikleti filan sordu..Sonra ''40 gün camiye gidenlere bedava bisiklet verecekler,bende bedava bisiklet alacağım'' dedi..

Bisiklet hırsızları,size sesleniyorum..40 gün camiye gidin,alın bir bisiklet..Gerçi her yerde bu mevzu yoktur ama imamın birine ''40 gün camiye geleceğim,bana bir bisiklet alır mısın?'' derseniz;alır veya aldırır bence..

@ahlaksız Bahsettiğiniz çocukla bağınızı koparmayın. Gerek bisiklet, gerekse diğer konulardan aldığınız bilgileri buradan paylaşın.
Anladığım kadarıyla kendisi son derece güvenilir ve emin birisi.

@berberci
Bu farklı konu..
Ben bisikletin bedava dağıtılan bir şey olduğunu söylemek istedim..Yani bisiklet hırsızlığı,her anlamda anlamsız..

@ahlaksız
Aslında bedava dağıtılmış olmuyor çocuğun söylediği şekilde. Bizim yanımıza gelirsen sana veririz deniyor. 40 günlük mesai var orada. Sokaktan geçen çocuğa vermiyor ki.

@berberci
Yorum yapmıyorum ben:)
Sonuçta gerçekten böyle bir şey var..40 gün sabah namazına giden çocuklara bir adet bisiklet veriliyor..

Beni gece 11 siralarinda haydarpaşa treninde bicakla gasp etmeye calistilar. Cuzdanimi istediler."_ Arka cebimde bi saniye cikarayim ", deyip ayaga kalkinca belimden 7.65 i cikarip adamin suratina dayadim.Birden abi abi dediklerini hatirliyorum.Gerisi malum; bicagi yere attirip, guzelce kibar harektlerle kicina tekme atarak ilk durakta yolladim

Bicakta çin maliydi ona canim sıkıldi biraz

@mariokaldatoHey yavrum hey. Aslan aslan. Tebrikler.

@Şeffaf
Yok la övünülcek bir durum degil. Hayatim Bursa Gemlik'te karanlik adamlarin icinde gecti, detaya gerek yok. İte kopuga eyvallah edecek kadar bos gitmem tanimadigim yerlere

Polise gidin. Gasp cinayetten sonra tck da en ağır suçtur. Malın değerine bakılmaz. Baklava çalan çocuklar hapis yatmıştı bilen bilir, aslında çalmadılar gasp ettiler o yüzden o kadar ceza aldılar.

Konu kayıp çalıntı bölümünde açılsa bisikletin bulunması adına daha fazla kişi görürdü. Sonuçta gasp olması haber ama mağdur olanların öncelikli isteği bisikleti bulmak.

Demek ki her semte bisikletle gitmek doğru değil, hatta bağcılar vs gibi yerlerden olabildiğince uzak durmak lazım bence.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bu kadar rahat gasp,hırsızlık,dolandırıcılık yapılıyor olması çok can sıkıcı, caydırıcı cezalar mı yok,yoksa cezalar varda uygulanmıyor mu? malum denetimli serbestlik falan derken adamlar içeride yatmanın sıkıntılarını yaşamıyorlar mı? Bayağı düşündürücü..

Geçmiş olsun.Kendini koruyacak birşey gerekiyor bisiklet üzerinde artık.Bisiklet çantamda biber gazı taşımaya başladım mecburiyetten.

Geri