Scudo Sports

Gasp edilerek bisikleti elinden alınan bisikletçi

Ben Bağcılar meydan civarında oturuyorum. Geçen yaz yolda rastlayıp lafladığım biri olayın olduğu bölgede gece bikaç kafası güzelin kendisini sözlü taciz ve kovalama olayı olduğunu söylemişti o geldi aklıma. Köpeksiz köyde değneksiz dolaşıyorlar işte çok şaşırılacak bir durum değil yani. uygulamaların bu tarz sonuçlar doğurması normal. Bireysel silahlanma ve nefsi müdafa durumları gelir sanırım 5-10 seneye kalmaz..

Scudo
@Sercan Sözer
Benim kadro cantasnda elektro soklu el feneri , bicak her daim hazirdir. Biber yada portakal gazida dusunuyorum

Biber gazı en etkili çözüm..

Ben tek çıktığım zamanlarda genelde yanımda bıçak taşıyorum ne olur ne olmaz. Ayrıca ne olursa olsun birisi seslenince kesinlikle durmuyorum, hatta ve hatta bir seferinde yolumu kesmeye çalışan 3 kişinin üstüne sürmüştüm yavaşlamayınca çekilmişlerdi.

@mariokaldato iyiymiş ama yetmez onlar hidrojen, sarin falan da düşün, daha net çözümler. Güvenli saatlerde güvenli mekanlarda sürüşler daha pratik değil mi sence? Zaten kelle koltukta sürüşler yapıyoruz bunu daha da eziyete dönüştürmeye gerek var mı? Şu an sayısını tam hatırlamıyorum ama böyle bir veri vardı; Türkiye'de geçen yıl 800 küsür kişi sadece trafik tartışmaları yüzünden hayatını kaybetmiş. Düşünsene sadece trafikte tartıştığı için bir şekilde ölen insanlar var. Yani demem o ki, hiç bir neden olmadan kendini bir belanın içinde bulman zaten an meselesiyken bunu daha da kolaylaştırmanın bir anlamı var mı düşünmek lazım!

Not: Finlandiya böyle mi ya, gözünü seveyim Finlandiya'nın, orada hiç olmaz böyle şeyler, Finlandiya mis ya, Finlandiya kebap!

@Anonim beladan mümkün olduğu kadar uzak durmak en mantıklı hareket doğru fakat tüm çabalarınıza rağmen bela gelip sizi bulduğunda ise hazırlıksız yakalanmak gerçekten kötü olur. Sırf üzerimde silah taşıyor olduğum için gasp edilmek hatta belki daha da kötüsü bıçaklanıp öldürülmekten kurtulduğum bir an olmuştu yıllar önce.

@Anonim
Valla haci gecen acaip bir sehir disi orman ciftlik karisimi yolda once 2 sonra bir tane daha köpek saldirdi. Yaklasik 15 dakika mucadele verdim. Biri bi yandan, digeri baska bi taraftan saldirdilar , ustume atlayana bisikleti savurarak vurdum en son care. Kavga bitti sonra ; Çunku ben sinirlenmistim

Neyseki geri vites yapmayida bildiler

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ertop
@Şeffaf
Ben Eminönünden 7 Liraya biber gazı aldım abi. Küçücük birşey saten. Hani olurda birşey olursa iki fıs fıs yapıp pedallarım diye.:krnz:

Bugün ben de böyle bir yerden gectim. Aklıma bu olaydaki mevzu gelmişti. Bu arkadaşın başına gelmiş. Geçmiş olsun.

bir gelişme oldu mu acaba bulunma gaspcıların yakalanması gibi

Altınızda 10bin+ bir bisiklet ve karşınızda eli silahlı bir gaspçı :krktm:

"Beni gece 11 siralarinda haydarpaşa treninde bicakla gasp etmeye calistilar. Cuzdanimi istediler."_ Arka cebimde bi saniye cikarayim ", deyip ayaga kalkinca belimden 7.65 i cikarip adamin suratina dayadim.Birden abi abi dediklerini hatirliyorum.Gerisi malum; bicagi yere attirip, guzelce kibar harektlerle kicina tekme atarak ilk durakta yolladim

Bicakta çin maliydi ona canim sıkıldi biraz" dediydimki tam o esnada ıslak rüyadan uyanmışım.

@Eroseros
:D Tanimadigin bir insan hakkinda hizlica karar veriyorsun dostum

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
Yarim saat önce aynisini yaşadim bisiklette yokuş çikacaktim yokuşa son hizla girdim hemen vitesi düsürdüm ama zincir aynakol ile kadro arasina düstü inip yapacaktım ki önumde 4 tane çingene çıktı 12 yasindayim onlar 16-17 yaş pedala bassam da boşa dönuyordu dursana bi dediler durdum konusma şu şekilde
-caddede kimse varmı
-yok abi ben oradan geçmedim
-şurda yok mu kimse
-bilmiyorum abi görmedim
-insene bisikletten bi
-abi hayır
-in hadi
-abi ya hayir
-insene oğlum
Mecbur indim bindi bisiklete basti pedala boşa döndü
-bozuk mu
-evet abi zincir attı
Diğerleri ise koyuldu basladilar yapmaya bende yapabildiğim halde özellikle yapmadim sonunda yaptilar diğeri bindi
-abi in hadi
-surdan döneyim gelcem
-Hayır ver hadi
O sirada diğeri başladi
-sen nerde oturuyon
-surda
-tamam ercan in bisikletten
-aga dur
-ercan insene
O sirada ercan yol almaya başlamıştır
-abi verin ya şunu
-tamam kardeşin sıkıntı yapma otur yanima
-abi rahmetli dedem aldı bisikleti (dedem aldı o doğru ama ölmedi yaşıyor bunu duygu sömürüsü için dedim )
-tamam kardeşim ben de buranin çocuğuyum
-aydoğdudan mı
-hayir burdan işte
-eskiden şurda olan binalardan mı
-heh aynen kime sorsan söyler
-abi adin ne
-furkan
-tamam
O sirada digerine bağırır
-ercannn çocuk ekmek alcakmiş getir bisikleti
Ercan gelir
-tamam abi ver hadi
-dur 1 turda ben atam
o da gider ercan gelir
-kardeşim 1lira varmı
-yok abi
Sonra furkan gelir bisikleti zor da olsa alırım

bisikletçi adam akıllı olur zeki olur barışçıl olur hümanist olur kendine iyi bakar kurallara uyar sakin olur iyi niyetli olur kültürlü olur...

çok şükür : akıllıyım (kendimce) zekiyim (kendimce) hiçbirzaman barışçıl olmadım hümanist gibi polyanna ağızıyla konuşmayı sevmem çünkü insan sevmem benim için hayvanlar daha değerli ve yararlıdır kendime iyi bakarım kurallara uyarım sakinim (biri ayağıma basmadığı sürece) iyi niyetliyim (yardıma muhtaç insanlara karşı) az çok kültürlüyüm.... ve bunların toplamında 22 milyon kişinin yaşadığı ve 20 milyonunun terörist hırsız uğursuz gaspçı tecavüzcü it kopuk olduğu bir şehirde polise askere hiçbir suretle güvenilmeyeceğini (gariplerin eli kolu bağlı hiçbirşey yapamazlar zaten) bilecek kadar akıllıyım. bu yüzden şartlarınız benim gibi müsaitse bisiklete binmeyi bırakın umumi wc ye giderken bile yanınızda silah taşıyın.. (şimdi apır sapır karşı çıkan olur peşinen söyleyeyim kusura bakmasınlar bu ülkede 3 kişiden 1 i potansiyel terörist gaspçı katil tecavüzcü) şartlarınız uygunsa verirsiniz harcınızı 5 yıllık iyi kötü bir silah alırsınız .. yukarıda bir kullanıcı bahsetmiş bireysel silahlanma 5 10 yıla kadar gelir diye.. gelecek zaten daha kısa sürede şüpheniz olmasın.. yoksa çıkan olayları veya başımıza gelen bir mevzuyu daha 20 yaşında kendinden bi haber polis kardeşlerimizmi çözecek...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
ne günlere kaldık bisiklet ile evden 400 metre ilerideki iş yerimize bile giderken korkar duruma geldim sonumuz hayrolsun o_O

@mehmetsunu
Ziya derken Laz ziya mi? Onun gercekteki sahsini taniyorum. Aladdin Çakici'nin amcasi olur kendisi. Gemliktedir

Arkadaslar siddete , vahsete , zorbaliga hepimiz karsiyiz bunda hemfikiriz. Benim size bi taktiğim var , cok etkilidir.
Av malzemeleri satan yerden 9 mm ses mermisi alan kucuk kurusikilardan edinin bir tane. Ucuna bildigimiz nohutu hafif tepip sonra vurdurarak namluya oturtun. Bu tek mermilik kisa mesafede şahsi bayiltacak kadar sert bir atis saglar size. O mermiyi yiyen adamin yanindakilerde zaten size bulasamaz direk kacarlar emin olun

Geri