Scudo Sports

İnceleme Garmin Varia 515 radar

BirLebowski

Forum Bağımlısı
Tepki
2.657
İsim
ERAY
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Focus
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Herkese merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır güzel, kuvvetli bir arka ışık arıyordum, biraz araştırınca teknoloji merakımın kurbanı oldum ve Garmin in radarlı Varia serisi RTL 515 modelini aldım. Ürün ortalama bir arka ışıktan nispeten büyük, 71 gr ağırlığa sahip. 4 farklı modda yanmakta 65 lümene kadar çıkmakta. Bir arka ışık için gayet yeterli. Pelaton modu, gündüz flaşı,gece flaşı, solid modu bulunuyor. 6 saat sürekli kullanımda, 16 saat flaş modunda batarya ömrü bulunuyor. Bluetooth ve ant bağlantısI bulunmakta, Garmin cihazınızdan ürünü kontrol edebiliyorsunuz.
Gel gelelim ürünün beni kandıran tarafına , ürün aynı zamanda radar, yani arkadan gelen araçları sesli ve görüntülü uyarısını veriyor. Garmin cihazınızda sizin seçtiğiniz tarafta gelen aracın size tehlike oluşturacak alanda olup olmadığını görebiliyorsunuz . Bu özelliği kusursuz çalışmakta. Şehir içinde onlarca araçlı yollarda çok anlamlı olmasa da şehir dışı yollarda faydalı oluyor. Aracın size olan mesafesine kadar bildirmekte , şehir içinde de kullanılabilir fakat sürekli ekranda araçları gösterdiği için %20 Garmin bilgisayarımızın bataryasında kayıp yaşıyorsunuz . 515 modeli telefon ekranınızı da radar ekranı olarak kullanmanıza olanak sağlıyor. Ayrıca Garmin saatiniz de radar ekranı olarak kullanılabiliyor. Yine harici radar ekranı da satılmakta. Bence Garmin bilgisayarınız ekran olarak yeterli olacaktır.
Fiyat performans ürünü olduğunu düşünmüyorum özellikle bu kurlarda, haddinden pahalı, indirimli hali ile 800TL Yurtdışı alım imkanı oluyor dönem dönem. İlginç şekilde ama çok zor bulunuyor, stoklar hemen bitiyor. Genel olarak faydalı bir ürün fakat uygun maliyetli bir ışık ve ayna da aynı işi görüyor. İyiki aldığım bir ürün diyemem ama keyifli .
0D939396-AE54-448F-BE7A-E52501711C53.jpegD5698E79-721B-4DA6-BD99-F039F076D601.jpegF21F496A-DD29-415D-9EF8-DA5F397590A4.jpeg

Scudo
Hyırlı olsun, nereden aldınız?

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Hayırlı olsun Eray736 Bey. Güzel bir inceleme olmuş yalnız çok gereksiz bir ürün ve fiyatı da inanılmaz pahalı. Bizim ülkede radar mı tanırlar, her gün işe gidip gelirken bir sürü tehlike atlatıyorum. Bu ürün mü benim canımı kurtaracak. Radar beni uyarmadan araba takıp geçecek zaten :)

Hayırlı olsun, aero sele borularına da uygun mudur?

Bursa gibi bir yerde bu cihaz hiç susmaz ki, sürekli alarm durumu verir. Araçlar, bırak 1,5 metre mesafeyi yarım metre öteden geçenler hak getire.

• Beğen
Büyük ihtimalle sakin dağ yollarında kullanırken etkili olabilecek bir alet. Aslında pahalı oyuncaklar değil bizim alım gücümüz düşük. (link) 165 birim para. (link) bu ışıkla hemen hemen aynı birim para. 😂

Hayırlı olsun, aero sele borularına da uygun mudur?
Teşekkürler, evet uygun bağlantı aparatları var aero için ve daha kalın sele boruları için 4 farklı bağlantı aparatı çıkıyor

@Eray736 bey toplam neye mal oldu. Cihaz + Vergi ayrı ayrı yazar mısınız. Tşk.

129 usd ye almıştım, vergi ödemedim. Aynı anda Ayakkabı da almıştım, Ayakkabı kutusunun içinde geldi sadece Ayakkabıya ait vergi alındı. Sanırım gümrükçü arkadaşlar acıdı bana :)

Ayakkabı kutusunun içinde geldi sadece Ayakkabıya ait vergi alındı. Sanırım gümrükçü arkadaşlar acıdı bana
Ayakkabı kutusu içindeki şeyler vergi - gümrük - mali kontrol gibi şeylerden muaf bu ülkede normal ödeme yapmamanız ;)

Büyük ihtimalle sakin dağ yollarında kullanırken etkili olabilecek bir alet. Aslında pahalı oyuncaklar değil bizim alım gücümüz düşük. (link) 165 birim para. (link) bu ışıkla hemen hemen aynı birim para. 😂

Hocam birim para kıyaslaması yapmak ekonomide kıyaslarken tek ölçüt müdür?

Benim cüzdana göre tek ölçüt bu ne yazık ki . Cüzdana giren (daha doğrusu tam olarak giremeyen) birim para belli çıkan birim para belli. Haaa herzaman 50 tl lik arka ışık alıyorsanız problem yok elbette. 😀

aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler, ara ara takip ediyorum fiyatı. güzel bir indirim yakalarsam alacağım ya da hiç bulaşmayacağım :ssrtcbya:

• Beğen
Garmin de Apple gibi bir ürününü alanları ekosistemine bağlıyor. Bir garmin dizsem bisiklete o parayla 4 tane bisiklet alırım sarımsak.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
tadımız kaçtı sabah sabah

Teşekkürler, evet uygun bağlantı aparatları var aero için ve daha kalın sele boruları için 4 farklı bağlantı aparatı çıkıyor
Aynı üründen ben de satın aldım. Antrenman ve dar yollarda uzun turlar için çok faydalı. Hatasız çalışıyor. Garmin 1030 kullanmaktayım. Garmin üzerinden açma kapama gibi bir çalışma pozisyonu var mı ?

Aynı üründen ben de satın aldım. Antrenman ve dar yollarda uzun turlar için çok faydalı. Hatasız çalışıyor. Garmin 1030 kullanmaktayım. Garmin üzerinden açma kapama gibi bir çalışma pozisyonu var mı ?
Ürün Garmin üzerinden açılıp kapanıyor, hatta radarı ayrı ışığı ayrı açıp kapatabiliyorsunuz . Garmin ekranı aşağı kaydırıp ordan sensors u seçip radar of deniliyor tabi hatırladığım kadarıyla. Ama kesin yapılıyor çünkü yaptım :)

Arkadan araç gelirken uyarı veriliyor demiş; peki bu ekranda nasıl görünüyor? Onları da detaylı fotoğraflarla belirtebilir misiniz @PianoMan ? Rahatsızlığım olduğundan özellikle bana böyle bir şey lazım, o yüzden radarın ekrana nasıl yansıdığı önemli benim için. Ve böyle bir incelemede bulunduğunuz için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri