Scudo Sports

İnceleme Garmin Varia 515 radar

Trek Byrton radar cihazini kullanan var mi variaya alternatif olur mu sizce

Scudo
Bryton ürünleri genel olarak iyidir. Ama isiginin garminden guclu olacagini sanmiyorum. Pil ömrü daha iyidir. Brytonun genel olarak fark yarattigi konu bu cunku. Pil omru tüm cihazlarinda çok iyi.

Anlamadığım bir sebepten dolayı varia artık çakarlı modde çalışmıyor. Önceden edge açıp start verdiğim gibi çakarlı mod aktif olurdu fakat artık sabit ışık yanıyor. Çakarlı moda geçmek için ya düğmeden yada edge'den çakarlı modu aktif etmem gerekiyor ve bir sonra ki gün yine kısır döngüye giriyoruz. Bunu nasıl düzeltebilirim? Yanlışlıkla bir şey mi yaptım bu duruma geldi bilmiyorum.

Tamamdır düzelttim.

Edge'i açıyorum, Varia'yı da uzun basarak açıyorum ama benimki de hiç yanmayan modda kalıyor, Edge'den çakarlı moda kendim alıyorum. Nasıl düzelttiniz acaba?

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Edge'i açıyorum, Varia'yı da uzun basarak açıyorum ama benimki de hiç yanmayan modda kalıyor, Edge'den çakarlı moda kendim alıyorum. Nasıl düzelttiniz acaba?
Üst düğmeye kısa kısa basın modlar değişecek.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Ben de yeni aldim ama hic yanmayan modda sadece radar calismasi gibi birsey yok galiba degil mi? Gunduz de olsa yakalim cakari zaten sorun degil de, merak iste :D

Bir de daha da onemlisi; kendi firmware'ini update etmek icin edge mi indirmek gerekiyor? Wahoo ile birlikte kullanacagim ama kendi Varia aplikasyonunda da update diye birsey goremedim?
Edit: Tamamdir bu kismi hallettim, yeni alan baska arkadaslar olursa diye not duseyim: Bilgisayara Garmin Express indirip oradan devam ediliyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Ben de yeni aldim ama hic yanmayan modda sadece radar calismasi gibi birsey yok galiba degil mi? Gunduz de olsa yakalim cakari zaten sorun degil de, merak iste :D

Bir de daha da onemlisi; kendi firmware'ini update etmek icin edge mi indirmek gerekiyor? Wahoo ile birlikte kullanacagim ama kendi Varia aplikasyonunda da update diye birsey goremedim?
Edit: Tamamdir bu kismi hallettim, yeni alan baska arkadaslar olursa diye not duseyim: Bilgisayara Garmin Express indirip oradan devam ediliyor.
Işığı kapatıp sadede radarı kullanabiliyorsunuz.
Garmin Edge ile beraber kullanıldığında bu seçenekler var. Işığın modunu da Edge üzerinden sürüş sırasında değiştirebiliyorsunuz. Yani elinizle tuşa basmanıza gerek kalmıyor.
Wahoo ile de bunlar yapılabiliyor mu onu bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: geniusbjk
Edge cihazınızda ışık sensörünün ayarları içinden ışığın sürekli flaş modda kalmasını ayarlayabilirsiniz

Geri