_Marrusia_
Aktif Üye
- Tepki
- 153
- İsim
- Onur
- Bisiklet
- Cube
Anlamadığım bir sebepten dolayı varia artık çakarlı modde çalışmıyor. Önceden edge açıp start verdiğim gibi çakarlı mod aktif olurdu fakat artık sabit ışık yanıyor. Çakarlı moda geçmek için ya düğmeden yada edge'den çakarlı modu aktif etmem gerekiyor ve bir sonra ki gün yine kısır döngüye giriyoruz. Bunu nasıl düzeltebilirim? Yanlışlıkla bir şey mi yaptım bu duruma geldi bilmiyorum.
Tamamdır düzelttim.
Üst düğmeye kısa kısa basın modlar değişecek.Edge'i açıyorum, Varia'yı da uzun basarak açıyorum ama benimki de hiç yanmayan modda kalıyor, Edge'den çakarlı moda kendim alıyorum. Nasıl düzelttiniz acaba?
Işığı kapatıp sadede radarı kullanabiliyorsunuz.Ben de yeni aldim ama hic yanmayan modda sadece radar calismasi gibi birsey yok galiba degil mi? Gunduz de olsa yakalim cakari zaten sorun degil de, merak iste
Bir de daha da onemlisi; kendi firmware'ini update etmek icin edge mi indirmek gerekiyor? Wahoo ile birlikte kullanacagim ama kendi Varia aplikasyonunda da update diye birsey goremedim?
Edit: Tamamdir bu kismi hallettim, yeni alan baska arkadaslar olursa diye not duseyim: Bilgisayara Garmin Express indirip oradan devam ediliyor.
Edge cihazınızda ışık sensörünün ayarları içinden ışığın sürekli flaş modda kalmasını ayarlayabilirsinizEdge'i açıyorum, Varia'yı da uzun basarak açıyorum ama benimki de hiç yanmayan modda kalıyor, Edge'den çakarlı moda kendim alıyorum. Nasıl düzelttiniz acaba?