Scudo Sports

Garmin Instinct Kullanıcıları Klubü

Scudo
@trainspotting35 O kıllı kollar bir instinct hakediyor😌😬😁

@Murat B. Hocam detaylı inceleme güzel olurdu garmin saatler benim de ilgimi çekiyor... Fakat hem çok pahalılar hem de bisiklet dışında bir spor ile uğraşmıyorum...

• Beğen
Tepkiler: Ekincan
@Ahmet TOPAL DCRainmaker'ın (link) varken detaylı bir şey yazmayı çok anlamlı bulmuyorum açıkcası. Kısaca bahsetmek gerekirse:
Artıları: Uzun pil ömrü, birkaç istisna dışında tüm sporları ve sensörleri (powermetre, Running Dynamics, vs) desteklemesi
Eksileri: Harita yok, renksiz ekran
Tercih meselesi: çapı 45mm, görüntüsü Casio gibi.

Daha ziyade askerler için üretilmiş bir saat sanki . Buna benzer casio protrek kullanmıştım saatçi pilleri değiştirirken silikonu tam oturtmamış ve saatim denizde su geçirip çöp olmuştu.
2B498C28-71D0-470B-83FE-2B8D41319A6A.jpegE99CC550-41E3-476F-9EEC-3266FD569495.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Gps performansı nasıldır acaba?

Uzun yıllar garmin saat kullanıcısı olarak bu Instınct modeli gayet mantıklı bi tercihtir.artıları
1. Uzun pil ömrü
2 .sağlam kasası
3. Hemen hemen bütün sporları desteklemesi.
4. Fiyatı uygun olması.
5. Bugün fenix 6 ile hiçbir farkı yok gözümde bu saatin ucuz olmasının sebebi ekrandır gerisi bildiğiniz garmin gps saat.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Konuyu hortlatmak adına yazıyorum kullanan arkadaşların da fikri önemli tabiki şuan için fenix 6 almak için servet ödemek gerekiyor desek abartmış olmam sanırım ama bir instinct alsak işimizi fazlasıyla görecek gibi tabiki iki model arasın da farklar tabiki var ama malum fiyat konusun da ciddi bir uçurum var arasın da..

Bu arada uzun zamandır Garminin 530 modelini düşünüyorum ama çok kararsız kaldım yoğun olarak Bisiklet biniyorum fakat saat olarak bir çok spor modunu barındırıyor ve sizi 7/24 takip eden bir cihaz

Açıkçası kafam karışık ama saat konusu daha ağır basıyor fikir verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Konuyu hortlatmak adına yazıyorum kullanan arkadaşların da fikri önemli tabiki şuan için fenix 6 almak için servet ödemek gerekiyor desek abartmış olmam sanırım ama bir instinct alsak işimizi fazlasıyla görecek gibi tabiki iki model arasın da farklar tabiki var ama malum fiyat konusun da ciddi bir uçurum var arasın da..

Bu arada uzun zamandır Garminin 530 modelini düşünüyorum ama çok kararsız kaldım yoğun olarak Bisiklet biniyorum fakat saat olarak bir çok spor modunu barındırıyor ve sizi 7/24 takip eden bir cihaz

Açıkçası kafam karışık ama saat konusu daha ağır basıyor fikir verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Saatten bisiklet bilgisayarı oluyor mu oluyor. Ama olmuyor.😃 Garmin 530 alıp yanına orta halli bir spor saati alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Saatten bisiklet bilgisayarı oluyor mu oluyor. Ama olmuyor.😃 Garmin 530 alıp yanına orta halli bir spor saati alabilirsiniz diye düşünüyorum.
Hocam sizinle irtibata geçmiştik sanırım 530 için Almanya’dan getirecektiniz ama bazı sebeplerden dolayı olmadı olsaydı şuan için bu konuları konuşmuyor olacaktık 😁 sağlık olsun fikirleriniz için teşekkür ederim.

Geri