Murat B.
Forum Trolü
- Tepki
- 11.602
- Bisiklet
- Specialized
Son düzenleme:
Saatten bisiklet bilgisayarı oluyor mu oluyor. Ama olmuyor.😃 Garmin 530 alıp yanına orta halli bir spor saati alabilirsiniz diye düşünüyorum.Konuyu hortlatmak adına yazıyorum kullanan arkadaşların da fikri önemli tabiki şuan için fenix 6 almak için servet ödemek gerekiyor desek abartmış olmam sanırım ama bir instinct alsak işimizi fazlasıyla görecek gibi tabiki iki model arasın da farklar tabiki var ama malum fiyat konusun da ciddi bir uçurum var arasın da..
Bu arada uzun zamandır Garminin 530 modelini düşünüyorum ama çok kararsız kaldım yoğun olarak Bisiklet biniyorum fakat saat olarak bir çok spor modunu barındırıyor ve sizi 7/24 takip eden bir cihaz
Açıkçası kafam karışık ama saat konusu daha ağır basıyor fikir verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Hocam sizinle irtibata geçmiştik sanırım 530 için Almanya’dan getirecektiniz ama bazı sebeplerden dolayı olmadı olsaydı şuan için bu konuları konuşmuyor olacaktık 😁 sağlık olsun fikirleriniz için teşekkür ederim.Saatten bisiklet bilgisayarı oluyor mu oluyor. Ama olmuyor.😃 Garmin 530 alıp yanına orta halli bir spor saati alabilirsiniz diye düşünüyorum.