Scudo Sports

Garmin Fenix Kullanıcıları Kulübü

Aslında daha önce alıp kullanan ve memnun olan var mı anlamında sormak istemiştim. Teşekkür ederim link için, Amazon' da da kaliteli görünen bir model var, ancak görmeden bilemiyorum işte ne kadar sağlıklı. Çok ucuz da değil fiyatı o yüzden alıp da pişman olmak istemiyorum.

Bahsettiğim ürün linki;

(link)

Bu kayışların bir dezavantajı, saatinizle duş alıyorsanız ya da yüzüyorsanız, bir müddet ıslak kalması. Bu sizin için sorun olmayacaksa ben tavsiye ederim. Ben silikon kayıştan cırt cırtlı naylon kayışa geçince oldukça rahat ettim.

Scudo
Bu kayışların bir dezavantajı, saatinizle duş alıyorsanız ya da yüzüyorsanız, bir müddet ıslak kalması. Bu sizin için sorun olmayacaksa ben tavsiye ederim. Ben silikon kayıştan cırt cırtlı naylon kayışa geçince oldukça rahat ettim.
Bahsettiğiniz cırtlı naylon kayışı nereden aldınız acaba?

Bahsettiğiniz cırtlı naylon kayışı nereden aldınız acaba?

Almanya'da Amazon'dan Çin malı ucuz bir şey aldım. Bence Türkiye Amazon'da da bulunabilir. AliExpress'te gümrük limitine takılmıyorsa 5-6€ bandında orda da bulunabilir.

• Beğen
Tepkiler: Murat YAZICI
Merhaba Arkadaşlar, Feniz 8 e geçtim (önceki 955). Sormak istediğim konu Güç antrenmanında setler arası geçişte lap düğmesine bastığımda çok yüksek bir tonda ses çıkıyor. Tüm ayarları denedim ama bir türlü kapatamadım. Ses ve Titreşimde uyarı sesi kapalı, düğme tonları kapalı, vb. ama hala lap düğmesine basınca ses çıkıyor.
Nasıl kapatabilirim?

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Merhaba Arkadaşlar, Feniz 8 e geçtim (önceki 955). Sormak istediğim konu Güç antrenmanında setler arası geçişte lap düğmesine bastığımda çok yüksek bir tonda ses çıkıyor. Tüm ayarları denedim ama bir türlü kapatamadım. Ses ve Titreşimde uyarı sesi kapalı, düğme tonları kapalı, vb. ama hala lap düğmesine basınca ses çıkıyor.
Nasıl kapatabilirim?
Hiç denemedim ama şöyle bir yazı gördüm denemedim istersen.

To turn off lap button sounds on a Garmin Fenix 8, hold the Up/Menu button from the watch face, select Watch Settings > Sound & Vibe > Key Tones and disable it, or within the specific activity settings under Activities & Apps by disabling Lap Key and/or turning off Lap Alerts in the Audio Prompts settings to prevent sounds from the watch itself or connected headphones.

Tekrar merhaba, @Semih Cavdar belirttiğiniz ayarları daha önce yapmıştım ama olmamıştı. Şimdi tekrar denediğimde ses kapandı :kötü: çok ilginç 😟. Acaba güncelleme falan yapmıştım, onun için mi düzeldi bilemedim. Neyse şimdi sorun yok, teşekkürler.

Geri