Evet arkadaşlar,Garmin Varia RTL 515 modeli 200tl zamla,vergi+kargo hariç 2000tl den,tekrar stoklara girmiştir,kaçıran arkadaşların dikkatine 😀
Evet hocam,yani ürünü alırken,ödeme adımında kargo ve ithalat ücreti de yansıyor fiyata👍siz sonradan ödeme yapmıyorsunuz.Bu ifadeye rağmen vergi mi ekleniyor?
![]()
Evet hocam,yani ürünü alırken,ödeme adımında kargo ve ithalat ücreti de yansıyor fiyata👍siz sonradan ödeme yapmıyorsunuz.
Düşün yakamdan 😂😂278393 dosyayı görüntüle
4490tl çıkan başka bir satıcı galiba
...
4490tl çıkan başka bir satıcı galiba
Düşün yakamdan 😂😂
Engelle konuyuDüşün yakamdan 😂😂
Hocam o zaman sıkıntılı😃,yanlız bu ürünü aynı anda, farklı cihazlara bağlı olarak kullanılabiliyor diye biliyorum,buda aynı anda 1den fazla kişinin kullanması demek🤗kullanan arkadaşlar hatam var ise düzeltsin.Ben de stok bitsin, gündemden düşsün, reklamlardan kaybolsun, amazon'daki son görüntülenenlerden gitsin diye bekliyorum çünkü bizde bisiklete alınan her şey 2 (bazı şeyler de 3) tane alınıyor.
Hocam o zaman sıkıntılı😃,yanlız bu ürünü aynı anda, farklı cihazlara bağlı olarak kullanılabiliyor diye biliyorum,buda aynı anda 1den fazla kişinin kullanması demek🤗kullanan arkadaşlar hatam var ise düzeltsin.
278400 dosyayı görüntüle
Burdan farklı cihazlarla eşleştirme olduğu sonucunu çıkıyor.
Aynen hocam 1ürün yeterli👍Son mesajın son paragrafı bize uygun. O zaman 1 tane yeter.
Merhabalar ben garmin edge 520 aldım.
1-)ana ekran sürekli değişiyor. harita,yükselti ve km-uzaklık (display ekranı) vs arasında sürekli değişiyor. Sabitlemek için ne yapmam gerekiyor?
2-)yaptığım turları stravaya otomatik atamıyorum ? Ne yapmam gerekiyor?
3-)harita güncellemek istedim ama indirdiğim harita 500 MB civarı benim cihaz 105 MB. Ne yapılabilir ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Çok karıştırdım bulamadım.
Auto Features diye bir seçenek olmalı settings-activity profiles-auto scroll gibi 530 da bu şekilde ama 520 de de aynıdır oradan sayfa geçişlerini otomatik yada Manuel yapabilirsin.Garmin connect le Strava yı eşleşmeniz lazım. Garmin Connect e girip daha fazla seçeceğinden ayarlara girip bağlı uygulamalardan stravayı aktif etmeniz lazım. Strava dan da Garmin cihaza onay vermeniz gerekli yanlış hatırlamıyorsam.Merhabalar ben garmin edge 520 aldım.
1-)ana ekran sürekli değişiyor. harita,yükselti ve km-uzaklık (display ekranı) vs arasında sürekli değişiyor. Sabitlemek için ne yapmam gerekiyor?
3-)harita güncellemek istedim ama indirdiğim harita 500 MB civarı benim cihaz 105 MB. Ne yapılabilir ?
OpenStreetMap ten bölge seçip sadece oradaki haritayı indirip yükleyin yer sıkıntınız çözülecektir.Merhabalar ben garmin edge 520 aldım.
Yeni fiyat hayırlı olsun😂😂😂😀Adamlar sanki uçak radarı satıyor😃
278426 dosyayı görüntüle