Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Peki varia inceleme ne zaman kimden geliyor biz hala arkasına bakan dünyalılara😀
Incelemeleri genelde emniyet şeridi olmayan yollarda yapmışlar. Tedirgin edici bu tür sürüşler için daha etkili gibi görünüyor.

Ben bu tür yollarda zaten sürmüyorum, daha pahalı bir aynam olsun istedim:D

Bundle olarak max 2600 TL-Tek cihaz olarak ise max 1800 TL bandında garmin 520 veya 820 arıyorum.Kullanım süresinin 2 yılın altında olması ve temiz olması tercihimdir.Fiyatlarda duruma göre esneklik yapabilirim.Satacak veya satmayı düşünen arkadaşlara duyurulur
Mesajıma gülenler neye gülmüş anlamış değilim.Komik olan bir şey varsa açıkça söyleyin hep beraber gülelim.Benim şu anlık bütçem bu,bu kadar ayırabiliyorum.Ayrıca fiyatta oynama yapabileceğimi belirttim.

Radarı bir ara epey düşündüm,raştırdım. Bana göre olmadığına karar verdim. Normal, hafta sonu turlarına lokomotif başı benim, arkadakiler katılımcılara göre sürekli değişiyor. Toplu antrenmanlarda ise sürekli makara var, bir kişinin hep arkada kalması gibi bir durum yok. Kendi başıma çıktığımda zaten genelde Ankara - Bursa yolundayım araç eksik olmuyor.

Radarı bir ara epey düşündüm,raştırdım. Bana göre olmadığına karar verdim. Normal, hafta sonu turlarına lokomotif başı benim, arkadakiler katılımcılara göre sürekli değişiyor. Toplu antrenmanlarda ise sürekli makara var, bir kişinin hep arkada kalması gibi bir durum yok. Kendi başıma çıktığımda zaten genelde Ankara - Bursa yolundayım araç eksik olmuyor.
Pelaton başında olsanız da radar yine doğru çalışıyor, arabaları ayrı görüyor,

Pelaton başında olsanız da radar yine doğru çalışıyor, arabaları ayrı görüyor,
Bir incelemede, radari olmayan arkadaki arkadaşa da araç yaklaşınca ışık şiddetindeki değişimden faydasi olduğuna rastlamıştım.

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Bir incelemede, radari olmayan arkadaki arkadaşa da araç yaklaşınca ışık şiddetindeki değişimden faydasi olduğuna rastlamıştım.
Toplu antrenman yapan ekipler toplanıp bir tane alabilir aslında :)

Mesajıma gülenler neye gülmüş anlamış değilim.Komik olan bir şey varsa açıkça söyleyin hep beraber gülelim.Benim şu anlık bütçem bu,bu kadar ayırabiliyorum.Ayrıca fiyatta oynama yapabileceğimi belirttim.
Burdan bak sana uygun gelen varsa alıp yollayayım. Fiyatlar Norveç kronu ona göre çevirisini yaparsın TL fiyatı için.

(link)

Son düzenleme:
başka marka yol bilgisayarlarına da bağlanabiliyo mu acaba? IgpSport vb. cihazlarda da çalışıyo mu ki?

Almadım valla. Bizim arkadaş almış başka cihaz bağlanıyormuş o telefona bağlayacak ben Garmin e idare edeceğim artık.😂
Ben bir ara almayı düşündüm, sonra burdaki koşulları göz önüne getirince hiçte gerekli olmadığını farkettim. 100km üzeri bir sürüşü bisiklet yolundan çıkmadan yapmak mümkün, yola çıktığında zaten sürücüler 50 metreden fazla yaklaşmıyor, yaklaşmadığı gibi bisiket sürücüsü işaret vermeden sollamıyor. Hal böyle olunca benim için ışıktan öteye geçmiyor, bu nedenle o kadar parayı ışık kullanımı için o cihaza bağlamak pekte mantıklı değil.

Ben bir ara almayı düşündüm, sonra burdaki koşulları göz önüne getirince hiçte gerekli olmadığını farkettim. 100km üzeri bir sürüşü bisiklet yolundan çıkmadan yapmak mümkün, yola çıktığında zaten sürücüler 50 metreden fazla yaklaşmıyor, yaklaşmadığı gibi bisiket sürücüsü işaret vermeden sollamıyor. Hal böyle olunca benim için ışıktan öteye geçmiyor, bu nedenle o kadar parayı ışık kullanımı için o cihaza bağlamak pekte mantıklı değil.
Keşke bizim ülkemizde de o kültür oturmuş olsaydı da ....
başka marka yol bilgisayarlarına da bağlanabiliyo mu acaba? IgpSport vb. cihazlarda da çalışıyo mu ki?
Wahoo da çalışıyor 👌
IMG_20211209_135146.jpg

Cihazın neresinde gösterebilir ki ?
Güzel soru hocam. bunun cevabı bende olmadığı için sordum zaten. Sanki Wahoo Bolt serisinde de çalışıyo gibi kalmış aklımda. Eğer doğru kalmışsa, başka cihazlarda da olur mu merak ettim? Bilen birisi cvp yazarsa memnun olurum.

• Beğen
Tepkiler: haruncoskun
Bir radar aynı anda birden fazla cihaza veri gönderebiliyor mu peki?

• Beğen
Tepkiler: sahrana
Vallahi bazen mahsus yazdığını düşünmüyor değilim. 😂😂 Ucuz ikinci el yakalarsan haber edersin. 😀

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Geri