teyteydragon
Daimi Üye
- Tepki
- 375
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
530 candır. Gerisi fazlalık.Yaklaşık 1,5 aylık Garmin 520 maceramdan sonra Garmin 530 almaya karar verdim. Belçika dan vergi iadeli alım fırsatını acil olarak (Euro nun yukarı yönlü seyiri beni ürküttü ) değerlendirme ihtiyacı duydum ve 250 € ya (Vergi iadesi olursa 210 €) bir Garmin 530 cihaz aldım. Eski cihazı 1500 TL ye sattım (bundle olarak değil tek cihaz olarak) Elimde yeni nesil Garmin 530 ve eski nesil sensörleri ile full set bir garmin sahibiyim. 530 kullanan arkadaşlardan püf noktaları, cihazın ekstra güzel özellikleri, kullandıkları Garmin IQ arayüzleri veya programları ile ilgili bilgi almak isterim.Teşekkür ederim.
İyi bir telefon tutucu alıp, Wahoo uygulamasına sensörlerimi bağlayarak kullanıyordum ilk zamanlarda da iyiydi ama 4 saat üzeri sürüşlerde batarya problemi baş gösterdi malesef. Geçen gün şarj seviyesi %20 den bir anda %1'e inince daha amaca dönük bir cihaz alma vaktimin geldiğini anlamış oldum.
Wahoo ile Garmin arasında bir süre gidip geldikten sonra, Edge 530 modelinde karar kıldım ve hafta içi fırsat bulabilirsem alacağım. Sizlere de bir danışmak istedim en ekonomik ve sorunsuz alış veriş için (yurt içi olarak) nereyi tavsiye edersiniz arkadaşlar.
İtalya ve İngiltere Türkiye ye gönderim yapıyorlar mı ?blackfriday geliyor, amazon dan güzel indirimler yakalayabilirsin. tüm amazonları takip etmek gerekiyor.
amazon.co.uk toplamda 226 pound
amazon.it toplamda 255 euro
şuan en ucuz buralar. takip edip blackfriday de daha ucuza yakalanabilir.
İtalya ve İngiltere Türkiye ye gönderim yapıyorlar mı ?

3091 TL lik ödeme çıktı bunu üzerinden bir de vergi ödemesi çıkacak İngiltere olduğu için 618 TL lik bir de vergi mi ödeyeceğim yoksa toplamda bu fiyat mı ?276922 dosyayı görüntüle
Evet gönderiyorlar, Amazon.com da gönderiyor. Gönderememesi şu şekilde oluyor; Garmin, mesela Bike24'e "benim ürünlerimi Almanya (veya Avrupa) dışına satmayacaksın, satarsan bir daha sana mal vermem" diyor. Aynısını Amazon'a diyebiliyor mu? Elbette diyemiyor...
Toplamda vergiyi kendi hesaplayıp yolluyor genelde , fiyatın içinde oluyor ekran görüntüsünde yazar3091 TL lik ödeme çıktı bunu üzerinden bir de vergi ödemesi çıkacak İngiltere olduğu için 618 TL lik bir de vergi mi ödeyeceğim yoksa toplamda bu fiyat mı ?
13,6461 nasıl bir pound kurudur (şu anda 13,24 TL). Kredi kartınızdan yabancı kur ile çektirebiliyorsanız, TR'de daha uygun bir kur ile TL'ye çevirebilir ufak bir indirim (yaklaşık 80 TL) daha olabilir bence.34 gbp vergisi var, toplam 3091 tl başka masraf yok
276923 dosyayı görüntüle
Amazon muhatabınız olacak , bence baytekinden daha güvenilir bi muhatap , garantisini bilmiyorum ama uluslar arası 1 yıl garantisi olması gerekiyor@BirLebowski hocam yurt dışından gelen ürünün garanti durumu nedir peki? Garminin garanti konusunda global bir sistemi var mı?
Vergi iadesi de alabilirsiniz.@trainspotting35 5 Euro'ya aldığım uçak bileti ile Almanya'ya gidip garminimi alıp geleceğim, kafam rahat 😅
Çok güzel fiyat o zaman hiç uğraşmaya gerek yok.34 gbp vergisi var, toplam 3091 tl başka masraf yok
276923 dosyayı görüntüle
Evet, daha önce amazondan aynı şekilde vergi iadesi almıştım zatenVergi iadesi de alabilirsiniz.
520 Plus parasına 530 sahibi olacaksınız.Evet, daha önce amazondan aynı şekilde vergi iadesi almıştım zaten![]()
Her garanti duyduğuma göre Baytekinden iyidir.@BirLebowski hocam yurt dışından gelen ürünün garanti durumu nedir peki? Garminin garanti konusunda global bir sistemi var mı?
Yurtdışı kredi kartı ile alırken euro kurunu 11,5 ten hesaplayıp çektiler. Affetmiyor bankalar maalesef.13,6461 nasıl bir pound kurudur (şu anda 13,24 TL). Kredi kartınızdan yabancı kur ile çektirebiliyorsanız, TR'de daha uygun bir kur ile TL'ye çevirebilir ufak bir indirim (yaklaşık 80 TL) daha olabilir bence.
İtalya ve İngiltere Türkiye ye gönderim yapıyorlar mı ?
Kredi kartınızın döviz ekstresini açtırın. Ekstre kesiminde Euro hesabınızdan ödeme yapıyorsunuz. Böylelikle sürpriz ile karşılaşmıyorsunuz. Euroyu istediğiniz kurdan alıp kesim tarihinde ödüyorsunuz yani520 Plus parasına 530 sahibi olacaksınız.
Her garanti duyduğuma göre Baytekinden iyidir.
Yurtdışı kredi kartı ile alırken euro kurunu 11,5 ten hesaplayıp çektiler. Affetmiyor bankalar maalesef.