Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Ben 4-5 ay önce Amazon'dan aldım Garmin Edge 530, 1,000 TL civarı ucuza geldi Baytekin'e kıyasla.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Scudo
Yaklaşık 1,5 aylık Garmin 520 maceramdan sonra Garmin 530 almaya karar verdim. Belçika dan vergi iadeli alım fırsatını acil olarak (Euro nun yukarı yönlü seyiri beni ürküttü ) değerlendirme ihtiyacı duydum ve 250 € ya (Vergi iadesi olursa 210 €) bir Garmin 530 cihaz aldım. Eski cihazı 1500 TL ye sattım (bundle olarak değil tek cihaz olarak) Elimde yeni nesil Garmin 530 ve eski nesil sensörleri ile full set bir garmin sahibiyim. 530 kullanan arkadaşlardan püf noktaları, cihazın ekstra güzel özellikleri, kullandıkları Garmin IQ arayüzleri veya programları ile ilgili bilgi almak isterim.Teşekkür ederim.
530 candır. Gerisi fazlalık.

İyi bir telefon tutucu alıp, Wahoo uygulamasına sensörlerimi bağlayarak kullanıyordum ilk zamanlarda da iyiydi ama 4 saat üzeri sürüşlerde batarya problemi baş gösterdi malesef. Geçen gün şarj seviyesi %20 den bir anda %1'e inince daha amaca dönük bir cihaz alma vaktimin geldiğini anlamış oldum.
Wahoo ile Garmin arasında bir süre gidip geldikten sonra, Edge 530 modelinde karar kıldım ve hafta içi fırsat bulabilirsem alacağım. Sizlere de bir danışmak istedim en ekonomik ve sorunsuz alış veriş için (yurt içi olarak) nereyi tavsiye edersiniz arkadaşlar.

blackfriday geliyor, amazon dan güzel indirimler yakalayabilirsin. tüm amazonları takip etmek gerekiyor.

amazon.co.uk toplamda 226 pound
amazon.it toplamda 255 euro

şuan en ucuz buralar. takip edip blackfriday de daha ucuza yakalanabilir.

blackfriday geliyor, amazon dan güzel indirimler yakalayabilirsin. tüm amazonları takip etmek gerekiyor.

amazon.co.uk toplamda 226 pound
amazon.it toplamda 255 euro

şuan en ucuz buralar. takip edip blackfriday de daha ucuza yakalanabilir.
İtalya ve İngiltere Türkiye ye gönderim yapıyorlar mı ?

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Screen Shot 2021-11-09 at 11.10.18.png

Evet gönderiyorlar, Amazon.com da gönderiyor. Gönderememesi şu şekilde oluyor; Garmin, mesela Bike24'e "benim ürünlerimi Almanya (veya Avrupa) dışına satmayacaksın, satarsan bir daha sana mal vermem" diyor. Aynısını Amazon'a diyebiliyor mu? Elbette diyemiyor...

Ben de 520 plus'ımı satıp 530 aldım. Artık yokuşları kategorize görebileceğim :) Elime geçmesi için sabırsızlanıyorum :D

276922 dosyayı görüntüle

Evet gönderiyorlar, Amazon.com da gönderiyor. Gönderememesi şu şekilde oluyor; Garmin, mesela Bike24'e "benim ürünlerimi Almanya (veya Avrupa) dışına satmayacaksın, satarsan bir daha sana mal vermem" diyor. Aynısını Amazon'a diyebiliyor mu? Elbette diyemiyor...
3091 TL lik ödeme çıktı bunu üzerinden bir de vergi ödemesi çıkacak İngiltere olduğu için 618 TL lik bir de vergi mi ödeyeceğim yoksa toplamda bu fiyat mı ?

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
3091 TL lik ödeme çıktı bunu üzerinden bir de vergi ödemesi çıkacak İngiltere olduğu için 618 TL lik bir de vergi mi ödeyeceğim yoksa toplamda bu fiyat mı ?
Toplamda vergiyi kendi hesaplayıp yolluyor genelde , fiyatın içinde oluyor ekran görüntüsünde yazar

Amazon normalde vergiyi baştan alıyor, siz ekstra bir şey ödemiyorsunuz, ürün kapıya geliyor.
Eğer fazla tahsil etmişse size iade ediyor. Ancak UK için bu açıklamayı yazmamışlar, bilemedim.

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
@BirLebowski hocam yurt dışından gelen ürünün garanti durumu nedir peki? Garminin garanti konusunda global bir sistemi var mı?

@BirLebowski hocam yurt dışından gelen ürünün garanti durumu nedir peki? Garminin garanti konusunda global bir sistemi var mı?
Amazon muhatabınız olacak , bence baytekinden daha güvenilir bi muhatap , garantisini bilmiyorum ama uluslar arası 1 yıl garantisi olması gerekiyor

Evet, daha önce amazondan aynı şekilde vergi iadesi almıştım zaten :D
520 Plus parasına 530 sahibi olacaksınız. :)
Her garanti duyduğuma göre Baytekinden iyidir.
13,6461 nasıl bir pound kurudur (şu anda 13,24 TL). Kredi kartınızdan yabancı kur ile çektirebiliyorsanız, TR'de daha uygun bir kur ile TL'ye çevirebilir ufak bir indirim (yaklaşık 80 TL) daha olabilir bence.
Yurtdışı kredi kartı ile alırken euro kurunu 11,5 ten hesaplayıp çektiler. Affetmiyor bankalar maalesef.

Genelde bir çoğu yapıyor. ben bütün ürünleri hangisinde ucuzsa oradan alıyorum. az da olsa iade geliyor otomatik olarak. Alacağınız ürünü o ülkenin para birimine göre alırsanız daha uyguna geliyor.

Bu arada satıcı ve gönderici amazon olarak alırsanız kargo vergi hepsini hesaplayıp gönderiyor. yurtiçinden alışveriş yapmışsınız gibi elinize geliyor. ben 1 ay önce ingiltereden ürün aldım 2 gün de ulaştı.

tabi fiyat takibi önemli, illaki ucuzluyor sürekli takip gerekiyor.

fiyat takibi içinde keepa ya da camelcamelcamel sitelerini kullanabilirsiniz.

Herhangi bir sorunu olursa yazabilirsiniz, uzman değilim ama sürekli alışveriş yapıyorum :D:D:D

520 Plus parasına 530 sahibi olacaksınız. :)

Her garanti duyduğuma göre Baytekinden iyidir.

Yurtdışı kredi kartı ile alırken euro kurunu 11,5 ten hesaplayıp çektiler. Affetmiyor bankalar maalesef.
Kredi kartınızın döviz ekstresini açtırın. Ekstre kesiminde Euro hesabınızdan ödeme yapıyorsunuz. Böylelikle sürpriz ile karşılaşmıyorsunuz. Euroyu istediğiniz kurdan alıp kesim tarihinde ödüyorsunuz yani

Geri