Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Ben ikinci el uzerinden uygun fiyata denk getirebildiğim için 830 aldım. Öncesinde 2 hafta 530 kullandım. Dokunmatik ekran ve direkt adrese navigasyon dışında hiçbir fark yok, sıfır fark. Direkt adrese navigasyon benim için güzel bir özellik, şehir içinde bir yerden bir yere giderken çok kullanıyorum.

Tabii ki insanları cezbeden asıl fark dokunmatik ekran. 100$lık ekstra keyif konusu, sizin 100$a verdiğiniz değere bağlı biraz. Iyi kazanan birisi için, 100$ daha fazla harcamak rahatsız etmeyecekse, ben değdiğini söyleyebilirim. Ama o 100$lık fark birinin bütçesini çok çok zorlayacaksa, asla değmez derim ve önermem. Lüks veya gereklilik gibi kavramlar, gelire ve bütçeye göre çok değişiyor.
Butcem 830 almaya elverisli, ancak para kazanmak icin emek harciyorum. Homoeconomicus olarak bedeli kadar fayda saglayamayacagim urune para harcamak cok dogru gelmiyor. Sizlerin gorusunu merak etmistim, sanirim 530 tercih edecegim. Tesekkurler

Scudo
Butcem 830 almaya elverisli, ancak para kazanmak icin emek harciyorum. Homoeconomicus olarak bedeli kadar fayda saglayamayacagim urune para harcamak cok dogru gelmiyor. Sizlerin gorusunu merak etmistim, sanirim 530 tercih edecegim. Tesekkurler
Bencede aradaki özellikler sizin için gereksiz ise 530 daha doğru karar olacaktır. Aradaki fark ile ihtiyacınız olan başka bir ürün vs alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
En ekonomik şekilde 530 edinmenin yolu nedir arkadaşlar şu sıralar? İkinci ele bile razıyım, yeter ki ucuz olsun :)

En ekonomik şekilde 530 edinmenin yolu nedir arkadaşlar şu sıralar? İkinci ele bile razıyım, yeter ki ucuz olsun :)

Almanya'da (ya da başka bir Avrupa ülkesinde) bir tanıdığınız varsa 200€ civarına temiz ikinci el alabilir ve Türkiye'ye ziyaretinde size getirebilir.

Arkadaşlar merhaba Garmin yapılan sürati mil üzerinden mi yoksa kilometre üzerinden mi hesaplıyor bir cevap yazarsanız sevinirim

Arkadaşlar merhaba Garmin yapılan sürati mil üzerinden mi yoksa kilometre üzerinden mi hesaplıyor bir cevap yazarsanız sevinirim
Ikisini de hesaplar. Siz Garmin Connect uzerinden tercihinizi yaparsiniz.

Bilgilendirdiğin için sağ ol

Merhaba..Bir bilgi rica edeceğim.İnternette Garmin Edge 200 cihazının açıklama bölümünde toplam yükselme ibaresi geçiyor.
Cihaz, anlık eğimi gösteriyormu acaba..?

Son düzenleme:
Merhaba..Bir bilgi rica edeceğim.İnternette Garmin Edge 200 cihazının açıklama bölümünde toplam yükselme ibaresi geçiyor.
Screenshot_20210214_164701.jpg
Edge 200 grade diye arattım bu görsel çıktı cihaz edge 200 ise anlık eğim veriyor galiba.

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
@Muhammet Ağrı , ilginize çok teşekkürler.Cihazın pdf manual'inde görememiştim.Görseli araştıracağım.Kolay gelsin

• Beğen
Anlık eğim 200 modelinde yok. Zaten barometre/altimetre yok. Ayrıca ant+ desteği de yok, hiçbir sensör bağlanamıyor.
Kişiselleştirilebilen bilgi ekranı da yok. Bence almaya da gerek yok :(

Ben de 830 kulübüne katılmış bulunuyorum. Uygun fiyatlı ve tertemiz bir 1030 da bulmama rağmen cihazın aşırı büyüklüğü sebebiyle 1030'u eledim. Uzun sürüş yapma motivasyonumdan ötürü 530'u da eledim, küçük boyutlu ve yüksek pil kapasiteli tertemiz bir 830 bulup aldım. Bakalım zaman içinde cihazı keşfedeceğim.

Ben de 830 kulübüne katılmış bulunuyorum. Uygun fiyatlı ve tertemiz bir 1030 da bulmama rağmen cihazın aşırı büyüklüğü sebebiyle 1030'u eledim. Uzun sürüş yapma motivasyonumdan ötürü 530'u da eledim, küçük boyutlu ve yüksek pil kapasiteli tertemiz bir 830 bulup aldım. Bakalım zaman içinde cihazı keşfedeceğim.
Screenshot_20210215_112449.jpg
Mealen aynı veya yakın pil ömrü

@trainspotting35 Bir süre sonra o cihaz satılmıştı. iPhone 5 ayarında bir büyüklüğe sahip. :)

@Muhammet Ağrı Almadan önce çok araştırdım, yabancı forumlarda da 830'un pil yönünden daha avantajlı olduğu yazılıyordu. Şİmdi Garmin'in sitesinden de baktım, iki cihaz için de 20 saate kadar diyor. Her iki cihaz da uzun sğrğş için son derece yeterli bu durumda. Gerçi Garmin'in pilini bitirebilecek kadar sürelim de, gerisi basit. :)

• Beğen
@trainspotting35 Bir süre sonra o cihaz satılmıştı. iPhone 5 ayarında bir büyüklüğe sahip. :)

@Muhammet Ağrı Almadan önce çok araştırdım, yabancı forumlarda da 830'un pil yönünden daha avantajlı olduğu yazılıyordu. Şİmdi Garmin'in sitesinden de baktım, iki cihaz için de 20 saate kadar diyor. Her iki cihaz da uzun sğrğş için son derece yeterli bu durumda. Gerçi Garmin'in pilini bitirebilecek kadar sürelim de, gerisi basit. :)
Siz yine de uzun sürüşlerde yanınızda Powerbank bulundurun cihaz bluetooth ile telefona bağlı olduğu için. Aldığınız bildirim sayısına göre şarj tüketimi artabilir.

Son düzenleme:
830u uzun sürüşlerde deneyemedim ancak 130da telefon bağlantısını kesince batarya süresi 2-3 kat artıyordu. Telefondan gelen arama mesaj ve hava durumu gibi bilgiler sürüş esnasında çok elzem değilse Bluetooth bağlantısını keserek daha fazla batarya ömrü alabilirsiniz.

Geri