Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Yurtdışından 1030 plus getirme imkanı oluştu, TR fiyatından 1.000₺ gibi ucuza denk geliyor. Yurtdışından getirilmiş cihaz olursa servis destek garanti durumu riske giriyor, elektronik cihaz biraz da kader kısmet şans işi, sizce riske girmeye değer mi? Türkiye haritası yüklemek sıkıntı olur mu ya da sık servis ihtiyacı olan bir cihaz mıdır, Baytekin yardımcı olur mu, tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim, selamlar.

Scudo
Merhaba herkese. 5 yıllık, bataryası 3-4 saat giden Garmin edge 820'yi 450 liraya almak mantıklı mı sizce ? Bataryasını değiştirmek mümkün müdür ? Bilginiz varsa yeşillendirirseniz memnun olurum :)

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Edge 830 kullanmaya başladım 4 yıllık Edge 520 deneyiminden sonra, güzel cihaz yapmışlar gerçekten.
4 saat dayanan Edge 520 şarjından sonra ilaç gibi geldi.

Önceki sayfalarda aktarılan Zwift ile Training Load olayı senkronize değil, sanırım indoor olarak ayrıca kayıt alıp Zwift antrenmanı bitince senkronizasyonu Connect'e göndermemek lazım çift kayıt olmaması için.

Merhaba herkese. 5 yıllık, bataryası 3-4 saat giden Garmin edge 820'yi 450 liraya almak mantıklı mı sizce ? Bataryasını değiştirmek mümkün müdür ? Bilginiz varsa yeşillendirirseniz memnun olurum :)
Garmin Edge'lerin pilini değiştirmek mümkün, cep telefonu pili değiştirmekten büyük farkı yok.
Bataryası 3-4 saat gideni 450 liraya almanın mantığına gelince:
Önce hangi koşullarda 3-4 saat gittiğine bakmak lazım; çünkü ekran parlaklığını arttırmak, harita kullanmak, telefon bildirimlerinin açık olması gibi şeyler 820'nin pil tüketimini aşırı arttırıyor. 3-4 saatte bitebilen ama tipik kullanımda 6-7 saat dayanan bir bataryası varsa, ve çok uzun sürüşler yapmıyorsanız bence fiyat çok iyi. Tipik kullanımda 3-4 saatte bitiyorsa, kullanıma göre 2 saatte bile bitebilir, o bataryanın hemen değişmesi gerek. Pil değiştirmek ne kadara mal olacak, ona bakıp karar vermek gerek.

Pil değişir Ayberg bey. Baytekin den fiyat al yada pili kendinde değiştirirsin. Youtube videoları var. Çok zor değil.

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm

Bence kesinlikle mantıklı. Almanya'da çok fazla ikinci el Garmin Edge al sat deneyimim oldu. 45€'ya tekabül eden 450TL, ikinci el 820 için çok çok iyi bir fiyat. Hele hele tek sorunu bataryası ise.

Bence kesinlikle mantıklı. Almanya'da çok fazla ikinci el Garmin Edge al sat deneyimim oldu. 45€'ya tekabül eden 450TL, ikinci el 820 için çok çok iyi bir fiyat. Hele hele tek sorunu bataryası ise.
Zaten bu da Almanya'dan ikinci el :D muhtemelen alacağım. Umarım tek sorunu bataryadır -_-

Pil değişir Ayberg bey. Baytekin den fiyat al yada pili kendinde değiştirirsin. Youtube videoları var. Çok zor değil.
Evet teknik olarak yapabilirim ama batarya teminatı zor biraz. Bakacağım.

Garmin Edge'lerin pilini değiştirmek mümkün, cep telefonu pili değiştirmekten büyük farkı yok.
Bataryası 3-4 saat gideni 450 liraya almanın mantığına gelince:
Önce hangi koşullarda 3-4 saat gittiğine bakmak lazım; çünkü ekran parlaklığını arttırmak, harita kullanmak, telefon bildirimlerinin açık olması gibi şeyler 820'nin pil tüketimini aşırı arttırıyor. 3-4 saatte bitebilen ama tipik kullanımda 6-7 saat dayanan bir bataryası varsa, ve çok uzun sürüşler yapmıyorsanız bence fiyat çok iyi. Tipik kullanımda 3-4 saatte bitiyorsa, kullanıma göre 2 saatte bile bitebilir, o bataryanın hemen değişmesi gerek. Pil değiştirmek ne kadara mal olacak, ona bakıp karar vermek gerek.
Teşekkür ederim. Aslında çok mantıklı geliyor. Yan sanayi bataryalar 100 lira civarı. 600 lira civarına garmin 820 kullanmak çok karlı oluyor. Yoksa gözüm dönecek ve 2000 liraya 530 alacağım. O kadar da vermek istemiyorum :(

@Rhodiumm Aliexpress'te şunu buldum: € 10,15 9%OFF | HSABAT 361-00043-00 2100mAh Battery for Garmin Edge Explore 820 Edge 520 500 200 205 GPS Edge 520 plus Edge820 Edge 820
(link)

361-00043-00 şeklinde aratınca tüm ilanlar çıkıyor.

Garmin edge touring modeli ile kulübe intikal etmiş bulunmaktayım, varmı bu cihazı daha önce kullanan arkadaşım, tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. Sorularım daha gelecek sıkı durun🥴 kullanmaya baslamadim henüz 🤟

@Rhodiumm nereden alacaksınız :D ebay üstünden tanıdığa gönderip getirtme modeli mi?

• Beğen
@Rhodiumm nereden alacaksınız :D ebay üstünden tanıdığa gönderip getirtme modeli mi?
Evet :) 520 plus ve yanında bontrager suluk kafesi(hediye verdi) aldım "bedava" fiyatına :) Pazartesi elimde olacak inşallah. Aldığım adam italyan asıllı ve arkadaş olduk. 10 aylık ve 14 aylık garantisi bulunan mükemmel temizlikte bir cihaz. İnanmayacaksınız ama totalde 60 euro indirim yaptı. Bontrager suluk kafesi hediyesi de cabası. İyi insanlar hala varmış :D

@Rhodiumm alternatif olarak takip ettiğiniz ve türkiyeye gönderen ilan varsa özelden paylaşsanız harika olur. bi bakındım ama dediğiniz aralıkta hiç göremedim:)

• Beğen
@Rhodiumm alternatif olarak takip ettiğiniz ve türkiyeye gönderen ilan varsa özelden paylaşsanız harika olur. bi bakındım ama dediğiniz aralıkta hiç göremedim:)

Bu tarz ürünlerin gümrükten geçmesi sürpriz olur. Ben Almanya'dan Türkiye'ye telefon kılıfı göndermeyi denedim, onu bile geri gönderdiler adresime.

@TrEddieMercury aliexpressten aslında geliyor, 2 sene evvel de bryton one almıştım ama tabii her an değişebiliyor😀

Yok faturalı satın alımda vergisi dahilinde geçiyor tabii de, ikinci el bir elektronik cihazın hediye gibi gonderilmesinin gümrüğe takılmasından bahsetmek istedim.
Ben 2 ay önce yolladım birçok eşyanın arasında sorunsuz geçti gümrükten. Sanırım birazda şans olsa gerek.

Geri