Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Bigpatron Çok iyi fiyata almışsınız. Ben Edge 130'u indirimle 100€ya almıştım. Bence 150€ o alet için çok çok iyi fiyat.

Herkese merhaba;
Acaba hem bisikletimin hızını hem de sürdüğüm km yi gösterecek gps li garmin saat tavsiyesi olan var mı?
Gündelik hayatımda akıllı saat olarak kullanıp bildirimleri vs. görmek istiyorum.

Herkese merhaba;
Acaba hem bisikletimin hızını hem de sürdüğüm km yi gösterecek gps li garmin saat tavsiyesi olan var mı?
Gündelik hayatımda akıllı saat olarak kullanıp bildirimleri vs. görmek istiyorum.
Baytekine göz attınız mı

• Beğen
Tepkiler: horatio
merhaba 830 kullanıcısıyım, fakat telefona bağlanamıyorum. Telefon bir türlü görmüyor. Nerede hata yapıyorum. Nasıl çözebilirim.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
merhaba 830 kullanıcısıyım, fakat telefona bağlanamıyorum. Telefon bir türlü görmüyor. Nerede hata yapıyorum. Nasıl çözebilirim.
2adet Bluetooth bağlantısı olması lazım.Siz bağlantılar bölümünde ikisinide seçin.

Telefona Garmin connect yoksa indirin ve onu kullanarak cihazınızı telefon ile eşleştirin. Daha önce aynı sorunu yaşamış ve bu şekilde çözmüştüm.

Selamlar
İlk kez stravadan rotayı garmin e aktarmaya çalışıyorum, garmin ile stravayı eşleştirme yapmaya çalıştığımda 401 eror code uyarısı veriyor. Ben mi yanlış yapıyorum stravada kayıtlı rota nasıl aktarabilirim bilen var mı

Selamlar
İlk kez stravadan rotayı garmin e aktarmaya çalışıyorum, garmin ile stravayı eşleştirme yapmaya çalıştığımda 401 eror code uyarısı veriyor. Ben mi yanlış yapıyorum stravada kayıtlı rota nasıl aktarabilirim bilen var mı

stravadan rotayı indirip, garminin içindeki new files dosyasına atıyorum ben

Valla iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum bugün nerede ise hiçbiryerde satışı olmayan, iflas eden bir spor mağazasından fiyatı cazip gelince Garmin edge 1000 aldım.. 150 euro verdim.
235608 dosyayı görüntüle235609 dosyayı görüntüle235610 dosyayı görüntüle
Garmin Edge 1000 alarak kötü yapmışım :) Wi-fi, Bluetooth, arka plan ışığı en az seviye vs bütün şarj götüren özellikleri kapatmama rağmen saatte %11 oranda pili yiyor. 150 euro verip aldığım cihazı 260 euroya sattım, üzerine 20 euro ekleyerek Garmin edge 530 satın aldım. 830 almayı düşünüyordum ancak dokunmatik ekran, cihaz üzerinden rota ayarlama haricinde benim için pekte önemi olmayan bir iki özellik farkı vardı. Kullanmayacağım özellikler için fazladan 100 euro ödemek yerine 530'dan yana tercihimi yaptım. GPS ve diğer özellikler aktif halde iken 20 saate kadar pili dayanıyormuş. Aldığımdan beri 6 saat kullandım ve %3 oranında pili gitti.. Edge 1000'e göre daha hızı çalışıyor. Hatta Connect IQ benchmark verilerine göre Edge 1030'dan bile daha hızlı çalışmaktaymış.

Edge 1000 CPU P,ps 19.6/ 62.5 (64bit/32bit float)
Edge 1030 CPU Pips 11.0 / 62.5 (64bit/32bit float)
Edge 530 CPU Pips 26.3 / 166.7 (64bit/32bit float)

GPS özelliklerinde GPS Glonass ve GPS Galileo mevcut. Sizce hangisi daha verimli? Hangisini kullanmalıyım ?

@Bigpatron Glonass Rusların GPS uydu sistemi. Sadece GPS i açıp Glonass vs yi kaparsanız pil daha uzun süre dayanır. Aynı anda 3 değişik tipte uyduya bağlanmak cihazı yoruyor. Bu özellikler kullanma kılavuzunda da anlatılmış.

Selamlar
@MertV'nin çözümü uygun gibi, ben de sıkıntı yaşarsam, stravadan .gpx versiyonunu bilgisayara alıp, garmin connect sitesine course olarak import ediyorum. Sonra cihaza gönderiyorum.

haritaya farklı illerin bilgilerinide atıcaktımda sitede kutucukları seçemiyorum izlediğim videolarda tiles selected kutucugu var ama şuan yok yada bende gözükmüyor bilemedim,

(link)

konu hakkında fikri olan var mı

haritaya farklı illerin bilgilerinide atıcaktımda sitede kutucukları seçemiyorum izlediğim videolarda tiles selected kutucugu var ama şuan yok yada bende gözükmüyor bilemedim,

(link)

konu hakkında fikri olan var mı
Açıkcası baktım ama ben de bulamadım, direkt tüm Türkiye'yi indirebiliyorsun. İşine yarar mı bilmiyorum ama (link) kendi sitesinde dışa aktar seçerek istediğin bir bölgeyi (çok büyük olmamak koşulu ile) kareye alarak aktarabiliyorsun.

Açıkcası baktım ama ben de bulamadım, direkt tüm Türkiye'yi indirebiliyorsun. İşine yarar mı bilmiyorum ama (link) kendi sitesinde dışa aktar seçerek istediğin bir bölgeyi (çok büyük olmamak koşulu ile) kareye alarak aktarabiliyorsun.
hocam selam,

cihaza ilk harita atcagım zaman çok önemsemeyip sadece istanbul haritasını indirip atmıştım.

1597577906644.png

Ama şuan Bursa, Çanakkale Yalova gibi illerinde haritasına ihtiyacım var.. Yani Marmara bölgesi şuan için işimi görüyor..2 gündür heryeri talan ettim alternatif siteler var ama bağış istiyorlar :)

İstediğim şey sizin bahsettiğiniz husus aslında.. çok büyük olmamak şartıyla bir kare.. Nasıl, nerden yapmıştınız?

Selamlar
Öncelikle Strava Routes özelliği ücretli. Ha siz ücret ödemiş olsanız bile şu sıralar Garmin hacklendiği için maalesef bir çok özellik kullanılamıyor. Bu da onlardan birisi.

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Öncelikle Strava Routes özelliği ücretli. Ha siz ücret ödemiş olsanız bile şu sıralar Garmin hacklendiği için maalesef bir çok özellik kullanılamıyor. Bu da onlardan birisi.
Hack olayı bitti. Rota özelliği normale döndü ben kullandım yakın zamanda. OSMde kare seçip belirli alanın haritasını indirme olayı devredışı şimdilik bildiğim kadarıyla.

Hack olayı bitti. Rota özelliği normale döndü ben kullandım yakın zamanda. OSMde kare seçip belirli alanın haritasını indirme olayı devredışı şimdilik bildiğim kadarıyla.
Garmin cihazdan Connect IQ'ya girip, Strava Routes'u çalıştırabiliyorsun, öyle mi? 🤔

Geri