Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Garmin bizle eğleniyor

Scudo
Şaka maka fena patladı. 3 günü geri bıraktık, tık yok! Garmin connect ve bulut depolama yapısının saçmalığını da böylece görmüş olduk. Tamam siteye foruma erişememeyi anlarım ama telefondaki uygulamanın cihazlarda veriyi almamasını ve göstermemesini anlamıyorum. Bu durum Garmin'e çok kullanıcı kaybettirir.

• Beğen
Tepkiler: CeCeKa
Bende Connect uygulaması hiç açılmıyor. Herkeste aynı mı🙄

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Garmin çöktü 😎

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Söylentiye göre, Rus hacker grubu sunucuya girip dosyaları şifrelemiş. Garmin de tedbir amaçlı bütün sunucularını kapatmış.

ilginç bir tedbir tercihi 😊

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Vay vay vay hackerların başka işimi kalmamış mı?

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
İos 13 bağlantı sorunu vardı zaten ona da bi el atsalar bari. saat telefondan uzaklaşınca tekrar bağlanmayabiliyor veya bağlı görünüyor ama bağlı olmayabiliyor. Eski telefonda ios 12ydi bu sorun yoktu ama yeni telefonda ios 13 le yaşıyorum bu sorunu. Başka var mı aynı sorunu olan?

Sanırım hack olayına ben de inanmaya başladım. Istedikleri para da 10 Milyon € civarı diye yazıyordu bir haberde. Garmin için bu para nedir ki, ödesinler bitsin. Sanırım Wahoo'ya geçme vakti.

Bugün Twitter aracılığıyla gördüğüm olay;
(link)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve ag249
Koskoca Garmin'in fidye yazılım saldırısına boyun eğdiğini düşünmüyorum açıkçası. İnternette dolaşan bazı ekran görüntüleri var ama gerçeklikleri meçhul. Bekleyip görmek lazım.

1595753080100.png
Çalışan sistem yok :D

EDIT: İlk lafımı geri alıyorum :)
1595753268671.png

• Hahaha
Demek ki icloud onedrive dropbox hepsi hikaye. Her an herşey olabilir çok ta güvenmemek lazım. Harici ssd edinelim bari

• Beğen
Wahoo sahipleri çok havalanmasın aynı şey onların başınada gelebilir! Garmin pilotaj sistemleri dahil üretim yapan çok yönlü kocaman bir firma wahoo da kim miş 😁 valla söylerim Ruslara indiri verirler onlarıda.

• Hahaha
Bazı sınırlamalarla da olsa geri gelmiş gibi görünüyor.

Garmin geri döndü saymın :D

• Hahaha
Garmin Connect'i açınca yine halen bakım çalışmasının devam ettiği görülüyor bende.

Garmin Connect teki bakım bilgisi kısmı artık görünmüyor.Umarım bu büyük prestij kaybı garmin kullanıcılarını etkilemez.sorun giderilmiş görünüyor.16:49 itibarı ile.

Yaptığım bir etkinliği yüklüyor, genel olarak antrenman bilgilerime bakabiliyorum. Fakat hala Bakın uyarısı varya sarı şekilde o hala bende duruyor. Tahmini ne zaman kaybolur o.

Valla iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum bugün nerede ise hiçbiryerde satışı olmayan, iflas eden bir spor mağazasından fiyatı cazip gelince Garmin edge 1000 aldım.. 150 euro verdim.
20200728_183001.jpg20200728_183023.jpg20200728_183108.jpg

Son düzenleme:
Geri