phoebusserhat
Üye
- Tepki
- 1
- İsim
- Serhat
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Starred segmentlere bak bakalım orda işaretlediğin segmentler varmı ?Arkadaşlar garmine strava segmentleri yükleyemiyorum. Daha önce kullanıyordum 1 ay kadar ödemedim strava ücretini 3-4 gün önce tekrar satın aldım ama garmin sanki ücret ödememişim gibi connectten strava segmentleri seçip sync yaptığım zaman all segments delete diyip yüklemiyor segmentleri. Bazen connect strava ayarlarında live segment bölümünü kendi kendine kapatıyor. Açıkken de bir değişiklik yok. Bu hatayı stravanın ödeme tarihi geldiğinde verip cihazdaki segmentleri silerdi. 2 kez sıfırlama 1 kezde beta sürümü denedim ama değişen bir şey olmadı. ios cihazda sorun olacağını düşünüp android cihaz bağladım yine düzelmedi. Var mı aynı durumu yaşayıp çözüme kavuşan?283499 dosyayı görüntüle
283500 dosyayı görüntüle
283501 dosyayı görüntüle
99 tane segment var. Daha önce kullanıyordum. Sadece segment değil oluşturduğum rotalarda gözükmüyorStarred segmentlere bak bakalım orda işaretlediğin segmentler varmı ?
Şöyle birşey okudum. Birde daha denemediysen bunu dene.99 tane segment var. Daha önce kullanıyordum. Sadece segment değil oluşturduğum rotalarda gözükmüyor
Evet.merhabalar çok fazla vaktim olmadığı için araştıramadım. garmin 520 sahibiyim sensör olarak meilan hız ve kadans sensörlerini kullanabiliyor muyum bluetooth ile?
abi selamlar deniyorum ama bir türlü bağlayamıyorum cihaza. meilan m4 sensörleri var. telefon ile zwifte girip bağlanıyor ama garmin görmüyor.Evet.
abi sana mesaj atıcam özelden ama posta kutun dolu görünüyor bana bi yazabilir misin?Hem ant hem de bluettooh özelliği olan sensörler bildiğim kadarıyla kesin bağlanması lazım.
Sensörlerinde ant özelliği olmayabilir 520 de sadece bluetooth sensörleri desteklemiyor galiba.
520 ile bluetooth sensör kullanamazsınız, sadece Ant+ sensörleri ile eşleştirebilirsiniz.merhabalar çok fazla vaktim olmadığı için araştıramadım. garmin 520 sahibiyim sensör olarak meilan hız ve kadans sensörlerini kullanabiliyor muyum bluetooth ile?
teşekkür ederim hocam o zaman en sağlıklısı orjinal sensörleri satın almak olacak520 ile bluetooth sensör kullanamazsınız, sadece Ant+ sensörleri ile eşleştirebilirsiniz.
Orijinal sensöre ihtiyaç yok. Herhangi bir ant+ sensör kullanabilirsiniz. Senelerce kadans ve hız için kullandım böyle, halen kalp sensörüm de öyle.teşekkür ederim hocam o zaman en sağlıklısı orjinal sensörleri satın almak olacak
Açık havada GPS bağlantısını kurup denediniz mi?sensör problemini orjinal sensörlerini temin ederek hallettim fakat şimdi daha büyük bir sıkıntı ile karşılaştım. harita yükleyemiyorum (link) üzerinden İstanbul haritasını indirdim. gmapbmap.img bu isim ile indirilen dosya ismini değiştirip garmin'e attım fakat navigasyon ekranına geldiğimde sadece beyaz bir ekran ve kendimi işaretleyen bir imleç var harita yok. Navisgasyon full çekiyor onda da bir problem yok. Nasıl yapabilirim acaba?
evet denedim hocam gps full çekiyor balkonda deniyorum ama harita gelmiyorAçık havada GPS bağlantısını kurup denediniz mi?
sensör problemini orjinal sensörlerini temin ederek hallettim fakat şimdi daha büyük bir sıkıntı ile karşılaştım. harita yükleyemiyorum (link) üzerinden İstanbul haritasını indirdim. gmapbmap.img bu isim ile indirilen dosya ismini değiştirip garmin'e attım fakat navigasyon ekranına geldiğimde sadece beyaz bir ekran ve kendimi işaretleyen bir imleç var harita yok. Navisgasyon full çekiyor onda da bir problem yok. Nasıl yapabilirim acaba?
(link) sitesinden sadece ülke haritaları indirebiliyoruz diye biliyorum. Yaklaşık 2 seneden beri aynı hatayı alıyorum. Farklı bilgisayardan farklı tarayıcılardan denedim olmadı.
Sorry, due to server problems only country maps are currently available. You may need to refresh the browser cache first (CTRL-F5) şöyle bir hata veriyor.
Üzgünüz, sunucu sorunları nedeniyle şu anda yalnızca ülke haritaları mevcuttur. Önce tarayıcı önbelleğini yenilemeniz gerekebilir (CTRL-F5)
Siz sadece istanbul haritasını nasıl indirdiniz?
Ürünü iyi bilen arkadaşlar cevap verecektir ama şimdilik yanıtlamaya çalışayım.Hayirli aksamlar. Garmin 530 modelini alacağım ama birkaç bilgiye tavsiyeye ihtiyacım var. Tahmin edeceğiniz gibi Profesyonel Kullanıcı değilim. Navigasyonum olsun nabiz ölçerim olsun hızımı göreyim şimdilik yeter diye düşünüyorum;
1- Cihaz dahili olarak hiz ölçümü yapabiliyor mu?(tel uygulamaları gibi) yapabiliyor ise yinede hiz sensorune ihtiyaç varmi?
2- kadans sensörü olmasa ne gibi eksiklik hissedebilirim? İllaki gerekli mi?
3- Nabiz sensörünu zaten alacağım.
Cevap verebilecek ,cevap veren pedaldaslara tesekkur ederim.