evet kardeşlerim abilerim selamlar saygılar benim bir küçük sorum olucak edge 820 mi , edge 1000 mi ? yarımcı olursanız sevinirim artısı eksisi özellikleri olarak .
Edge 1000 edindim ve garmin connect programından bir takım app ler yüklemeye çalıştığımda cihazın güncellenmesi gerektiği bilgisini veriyor. Garmin express ile kontrol ettim şu anda en güncel hali yüklü görünüyor. Ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilecek var mıdır acaba?
@mühendis o şekilde yaptım, güncelleme ekranında sadece zaten cihazınızda bulunan bir haritayı güncellemek ister misiniz diye soruyor. Cihaz sürümü 10.0 olan en güncel hali olarak görünüyor. Tekrar deneyeceğim eve geçince ama daha önce bir çok sefer denedim, sürekli aynı şekilde bir bildirim alıyorum.
@Pureal applikasyon yüklemeye ilişkin bir formül var aslında ama ben de tam çıkaramadım. O yüzden bluetooth, wifi açık olduğuna, telefonunuz ile eşleştirin ve cepten güncelleme yapın.
Eğer bu olmuyorsa ara kablo ile ile pcye bağlayıp Garmin Connect üzerinden içerisine Sync ile yükleyebilirsiniz. Strava Heartrate suffer score en popüler apptır.
Arkadaşlar Garmin 510'da harita yükleyebiliyor muyuz? Nasıl yüklüyoruz? Ben atıyorum Kadıköy civarının sokak ve caddelerini görmek istiyorum, bunu nasıl yaparım?
510 modeline harita yüklenemiyor. Sadece strava veya garmin connect web sitesi üzerinden çizdiğiniz rotaları cihaza aktarıp, course özelliği ile bu rotayı sürebilirsiniz. Bunun dışında, bahsettiğiniz harita özelliğini bu model desteklemiyor.
Fiyat olarak aralarında fark yok. Edge 1000 modelini ben kullanıyorum, boyut olarak 820 modeli hoşuma gitmiyor. Özellik olarak ise çok ciddi farklılıklar yok. Ben Edge 1000 alın derim.
@Erdal YILMAZ abi verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim . Ancak çok büyük olmasını istemediğim , ağırlık farkı yüzünden birde birkaç yeni özelliği olduğu için ben edge 820 bundle ı aldım . Bugün ulaşır elime sanırım kullanıp görücez bakalım
@mühendis@celilcetiner Dün hem bilgisayara bağlayarak hem de telefon üzerinden yine denedim fakat maalesef yine aynı uyarıyı alıyorum. Güncel sürümde görünüyor garmin express'te fakat uygulama veya data field yüklemeye çalıştığımda cihazınızın güncellenmesi gerekiyor uyarısı alıyorum. Güncelleme ilk olduğunda iki adet data field yüklemeye çalıştığımda başarmıştım ve onları kullanabiliyorum fakat sonrası için yükleme yapmama izin vermiyor. @Erdal YILMAZ siz de edge 1000 kullanıyorsunuz, acaba benim bu yaşadığım sorunu yaşadınız mı ya da ne yapmamı önerirsiniz?
Yolda sürüş esnasında ekranda kalp -nabız ekranını nasıl görüyoruz, şu anda el kitabını indirip okuyorum. Belki ulaşırım ancak makinayı kurcaladım ulaşamadım edge 520 kullanıyorum
Merhaba, gecikme için kusura bakmayın, konuyla ilgilenmeyi unuttum. Biraz önce Garmin'e uygulamaları yüklemeyi denedim ve sorunsuz yüklendi.
(link)
İlgili sayfa üzerinden 2 farklı uygulamayı seçerek, garmin connect programı ile cihaza aktardım. Daha sonra activity profil kısmından uygulamaları istediğim sayfalara ekledim. Şu an için bir sorun görünmüyor.
Bilgisayarlardaki bazı uygulamalarda olan scheduled job sistemi bunda yok.
Ama şöyle bir çözüm olabilir. Telefonumda IF TTT uygulaması kullanıyorum ((link)). Bu uygulama işleri otomasyona almayı ve entegre etmeyi sağlıyor. Örneğin belirli zamanlarda otomatik mesaj attırabilirsin telefondan kendi numarana. Mesajlar Garmin ekranına geleceğinden okuyup aksiyon alabilirsin.
30 Ekim saat uygulamasından dolayı bugün kü turumda garmin cihazı Türkiye saatinden 1 saat geriydi. Sizde de böyle mi? Cihaz ve Garmin Express en son sürümde güncel uygulamalara sahip. Siz düzelttiyseniz paylaşabilir misiniz çözümü ?
merhaba edge 510 kullanıcısıyım cihazımın saat ayarı ülkemiz yaz saati uygulamasını bırakmadığı için 1 saat geri kaldı ve connect üzerinden time zone u değiştirsem dahi cihaz saatini değiştiremiyorum, aynı sorunla karşılaşıp çözen var mı?