kod_black
Üye
- Tepki
- 55
- İsim
- volkan
- Bisiklet
- Merida
1040'ta da Türkçe desteği mevcut. 840 kullanmadım ama aktif bir 1040 kullanıcısı olarak tavsiye ederim. 530'dan sonra 1040 biraz büyük gelebilir, minimal sevenlerdenseniz 840 almanızı öneririm.Herkese merhabalar. Aktif olarak kullandiğim garmin 530 cihazimi bugün itibariyle sattim. Yeni cihaz olarak 1040 a daha yakinim fakat; türkçe dil desteği sağladiği için 840 ile arasinda kaldim. Konuyla alakali değerli görüşlerinizi paylaşirsaniz çok sevinirim
530 dan tecrübe ettiğim kadariyla cihazlar geliştikte, farkli özellikler eklendikçe işlevsellik devreye giriyor. Ekran boyutu bu anlamda çok önemli. Keza 500 ve 800 serisi ekran olarak bana göre küçük kaliyor 1040 doğru tercih olacak sanirim.1040'ta da Türkçe desteği mevcut. 840 kullanmadım ama aktif bir 1040 kullanıcısı olarak tavsiye ederim. 530'dan sonra 1040 biraz büyük gelebilir, minimal sevenlerdenseniz 840 almanızı öneririm.
530 dan tecrübe ettiğim kadariyla cihazlar geliştikte, farkli özellikler eklendikçe işlevsellik devreye giriyor. Ekran boyutu bu anlamda çok önemli. Keza 500 ve 800 serisi ekran olarak bana göre küçük kaliyor 1040 doğru tercih olacak sanirim.
Referans olarak şunu paylaşabilirim.530 dan tecrübe ettiğim kadariyla cihazlar geliştikte, farkli özellikler eklendikçe işlevsellik devreye giriyor. Ekran boyutu bu anlamda çok önemli. Keza 500 ve 800 serisi ekran olarak bana göre küçük kaliyor 1040 doğru tercih olacak sanirim.
Herkese merhabalar. Aktif olarak kullandiğim garmin 530 cihazimi bugün itibariyle sattim. Yeni cihaz olarak 1040 a daha yakinim fakat; türkçe dil desteği sağladiği için 840 ile arasinda kaldim. Konuyla alakali değerli görüşlerinizi paylaşirsaniz çok sevinirim
Tercih meselesi çok uzaktan gelen araçları gösterdiği için taradığı alan içinde kalacaktır. Belki bisikletleri görmekte sıkıntı yaşatabilir biraz alta konumlandırın bence.Varianın yüksekliği iyi mi? Sele borusu boyuna aldanmayın sürüşe çıkacağım zaman yükselteceğim. Asansöre bisiklet sığsın diye her seferinde sele borusunu söküp taktığım için şuanlık alçak durumda.
305698 dosyayı görüntüle
Tamamdır teşekkür ederim abi.Tercih meselesi çok uzaktan gelen araçları gösterdiği için taradığı alan içinde kalacaktır. Belki bisikletleri görmekte sıkıntı yaşatabilir biraz alta konumlandırın bence.
Varianın yüksekliği iyi mi? Sele borusu boyuna aldanmayın sürüşe çıkacağım zaman yükselteceğim. Asansöre bisiklet sığsın diye her seferinde sele borusunu söküp taktığım için şuanlık alçak durumda.
305698 dosyayı görüntüle
Teşekkür ederim bu kılavuzu görmemiştim. 42km lik bir test sürüşüne çıktım çok memnun kaldım keşke daha önce alsaymışım resmen arkamda gözüm varmış gibi sürüyorum. Banamı öyle geliyor bilmiyorum fakat sanki araçlar daha dikkatli yaklaşıyor gibi hissettim, arkadaki ışık gündüz vakti ne kadar görünürlük sağlar bilmiyorum. Fakat benim aletten dolayımı yoksa değil mi bilmiyorum benden yavaş gelen araçları vb algılamıyor. Mesela traktör geliyordu epey yavaş onu algılamadı.Bence gayet uygun bir seviyede. Bir deneme sürüşüne çıkabilirsiniz. Üreticinin tavsiyesi, 1.2m ye kadar en yüksek noktaya montajının yapılması yönünde. Cihazın zemine tam dik pozisyonda olması önemli, bu açıdan gördüğüm kadarıyla onu da sağlamışsınız.
305704 dosyayı görüntüle
Teşekkür ederim bu kılavuzu görmemiştim. 42km lik bir test sürüşüne çıktım çok memnun kaldım keşke daha önce alsaymışım resmen arkamda gözüm varmış gibi sürüyorum. Banamı öyle geliyor bilmiyorum fakat sanki araçlar daha dikkatli yaklaşıyor gibi hissettim, arkadaki ışık gündüz vakti ne kadar görünürlük sağlar bilmiyorum. Fakat benim aletten dolayımı yoksa değil mi bilmiyorum benden yavaş gelen araçları vb algılamıyor. Mesela traktör geliyordu epey yavaş onu algılamadı.
Benden kaynaklı bir durum olmadığına sevindim. İlk defa radar kullandığım için biraz evham yaptım alette sorun var diye. Evet en büyük korkum ışık daha çok çakarlı yandıkça acaba üstüme sürerler mi diye korkmuyor değilim açıkçası. Bu aletin parlaklık oranını ayarlama gibi bir şey söz konusu değil sanırım? Teşekkür ederim.Rica ederim.
Sizin elinizdeki ürüne özel bir durum değil, radarın çalışma mantığı size yaklaşan araçları algılamak üzerine. Bu sebeple sizden yavaş ya da aynı hızda seyir eden araçları algılamaması normal bir durumdur.
Yaklaşan araç olması durumunda flash moduna geçtiğinden karşı taraftaki farkındalığı arttırıyordur muhtemelen ama yine de siz fazla güvenmeyin , sırf meraktan bile sıkıştıran çıkabilir
305710 dosyayı görüntüle
Benden kaynaklı bir durum olmadığına sevindim. İlk defa radar kullandığım için biraz evham yaptım alette sorun var diye. Evet en büyük korkum ışık daha çok çakarlı yandıkça acaba üstüme sürerler mi diye korkmuyor değilim açıkçası. Bu aletin parlaklık oranını ayarlama gibi bir şey söz konusu değil sanırım? Teşekkür ederim.