Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Bunu bilmiyordum, gideceğiniz yol üzerinde rampanın sonrasında bir noktayı hedef olarak mı gösteriyorsunuz? Yani geçici olarak bir rota oluşturmuş gibi oluyoruz aslında? (doğru anladıysam)

Evet, genelde zirvede köy olur bizim buralarda navivasyondan tepedeki yola kuruyorum. Örnek verecek olursam Eskişehir'den, Alpagut'dasınız, Sulukarağaç'ı navigasyondan hedef alırsanız climb pro açılır ve 18km 1200 rakım tırmanışta eşlik eder. Ayrıca daha uzun hedeflerde koyabilirsiniz, varış noktasına kadar olan bütün tırmanışları gösterir. Tabi garmin'nin navigasyonu bazen uzun yol tariflerinde saçmalayabiliyor, dümdüz yol varken dolaştırabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Scudo
150 € limitten dolayı satın alamıyoruz
Yurt dışından beraberinde getirebilecek olan arkadaşımız varmı, satın almada getirtmede yardımcı olabilecek

Ayın başında gitmeden önce sormuştum talep çıkmamıştı. Gidip gelenler oluyor takip ederseniz denk gelir mutlaka.

Yurt dışından beraberinde getirebilecek olan arkadaşımız varmı, satın almada getirtmede yardımcı olabilecek
Al benim adrese yollat, 24 haziranda yanımda getireyim Türkiye'ye. Ancak vergi iadesi alamazsın hatırlatayım.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Evet, genelde zirvede köy olur bizim buralarda navivasyondan tepedeki yola kuruyorum. Örnek verecek olursam Eskişehir'den, Alpagut'dasınız, Sulukarağaç'ı navigasyondan hedef alırsanız climb pro açılır ve 18km 1200 rakım tırmanışta eşlik eder. Ayrıca daha uzun hedeflerde koyabilirsiniz, varış noktasına kadar olan bütün tırmanışları gösterir. Tabi garmin'nin navigasyonu bazen uzun yol tariflerinde saçmalayabiliyor, dümdüz yol varken dolaştırabiliyor.
Dümdüz yol varken dolastirma sorununu çözen varsa bilgilendirme yaparsa sevinirim.

Garmin IQ store'dan, olmazsa olmaz dediğiniz, tavsiye edeceğiniz eklentiler varsa duymak isterim.

Tecrübeli arkadaşların yorumları, önerileri çok kıymetli. Almak isterim.

Aynen bende kullandığın uygulamaları merak ediyorum Ziya. 830 destekliyorsa öğrenip kullanmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Garmini telefona bağlamam lazım dışarıdayım
4 tanesi iq uygulaması diğerleri garminin kendi. Ekranda olanları işaretledim. Rüzgar için olan biraz karşık, register olmak gerekiyor.

IMG_20230601_234305.jpg

Son düzenleme:

elimde garmin edge 530 var, hollanda decathlondan alınma eğer ilgilenirseniz mesaj atabilirsiniz.

Varia nasıl kapatıyoruz tam olarak? Işığı kapatmama rağmen sağ alt köşedeki mavi bağlantı lambası sönmüyor? Henüz edge 830 bağlamadım çünkü şehir dışındayım.

Varia nasıl kapatıyoruz tam olarak? Işığı kapatmama rağmen sağ alt köşedeki mavi bağlantı lambası sönmüyor? Henüz edge 830 bağlamadım çünkü şehir dışındayım.
Uzun süre basılı tutun o düğmeye mavi ışık sabit yandıktan sonra kapanacaktır.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Varia için koruyucu kılıf ve daha güvenli bir şekilde dursun diye şöyle bir şey almak istiyorum fakat satın almaya kalktığımda hata veriyor. Size de aynı hata yı veriyor mu? Amazon yetkilisi ile konuştum oda bir çözüm getiremedi maalesef.
(link)

Screenshot_2023-06-09-10-18-59-102_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

Varia için koruyucu kılıf ve daha güvenli bir şekilde dursun diye şöyle bir şey almak istiyorum fakat satın almaya kalktığımda hata veriyor. Size de aynı hata yı veriyor mu? Amazon yetkilisi ile konuştum oda bir çözüm getiremedi maalesef.
(link)

305518 dosyayı görüntüle

Bende web üzerinden alırken sorun çıkmadı, mobil yazılım üzerinden alırken aynı hata çıkıyor. Mobil yazılımda sorun var gibi.

• Beğen
(link)

305518 dosyayı görüntüle

Sizinle ilgili değil, şu anda hataya düşüyor sipariş. 17 Mayıs'ta almıştım sorun yoktu, şimdi denediğimde sizinle aynı hata mesajını alıyorum. Biraz bekleyip tekrar deneyin.
Fiyat güncellemesi yapılıyor da olabilir.
Webte de hata veriyor, orada bilgi olarak bu adrese gönderilemiyor uyarısı vermeye başladı.
Bende web üzerinden alırken sorun çıkmadı, mobil yazılım üzerinden alırken aynı hata çıkıyor. Mobil yazılımda sorun var gibi.

Amazon.de üzerinden Türkiye adresine alınabiliyor ama bu sefer de fiyat 475 civarına çıkıyor vergisi nakliyesi ile.

1686296227823.png

• Beğen
Bir de web üzerinden deniyeyim teşekkür ederim abi.

Sizinle ilgili değil, şu anda hataya düşüyor sipariş. 17 Mayıs'ta almıştım sorun yoktu, şimdi denediğimde sizinle aynı hata mesajını alıyorum. Biraz bekleyip tekrar deneyin.
Fiyat güncellemesi yapılıyor da olabilir.
Webte de hata veriyor, orada bilgi olarak bu adrese gönderilemiyor uyarısı vermeye başladı.

Amazon.de üzerinden Türkiye adresine alınabiliyor ama bu sefer de fiyat 475 civarına çıkıyor vergisi nakliyesi ile.

305519 dosyayı görüntüle
Çok ilginç eğer daha önceden alınabildiyse şimdi alınamaması gerçekten tuhaf. İşin kötü yanı başka hiç bir yerde bulamıyorum bu kılıfı. AE, tradeinn, bike24 vb baktım hiç birinde bulamadım. En iyisi beklemek o zaman. Teşekkür ederim yanıtınız için.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Geri