Scudo Sports

'' garipçe bedava çay tur -2 yüksek tempo''

@Mümin Zorcan

yaş gelmiş 53 e
54 e basacağız tenmuz da ....

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Scudo
Çavuş bence 46 lı aynakola gerek yok. Benim aynakolda 44 lü mtb için yetiyor bana. Yokuş aşağı inerken çok fazla hızlanmaya gerek yok zaten. İnerken son viteste tam boşa döndüğü hız, bana göre tam güvenlik sınırı gibi. Bu arada gelemedik tura. Çok şey kaçırmışım. Bu haftasonu tekrarlanırsa katılacağım. Arka aktarıcıyı değiştirdim daha deneme fırsatım olmadı. :)

@Onur Berberci

evet mantıklı onur ....
valla kaçırdın muhabbeti...

Hasip bey çok teşekkür ederim. Kudret abi size de teşekkür ederim. Ben de bayanların örgütlenmesini isterim fakat genelde onlar evde örgütleniyorlar kocalarına karşı :):) Bekar bayanlar neden çıkmıyor onu anlamakta zorluk çekiyorum. Bu konuda bayan arkadaşlarımla iletişim halinde olmakla birlikte, kendileri turlara katılma arzusunda değiller. Belki yorucu olduğu için, hava soğuk olduğu için v.s. tam olarak nedenini bilmiyorum.

Ben ise Pazar günleri aktivitesi için bisiklet turundan daha iyi bir şey göremiyorum.

kudu abi saat 10 çok geç ya hasip gelicekmi bu pazar

Ali Emre Abi. Hiç de geç değil. Çünkü Kudret Abi, Krankmili gibi karşıdan geliyor.

Bu Garipçe turu yapıldı bitti. Başka tur için konuşuyorsanız o ayrı.

Ben daha erken de gelebilirim farketmez. 9.00 da uygun benim için ama hava soğuk olduğu için Kudu 10.00 tercih ediyor.

dostlar cuma günü için saat 10.00 da bostancıdan bi hareket var aydos rampalarına doğru hücum edeceğim ...yerler ıslak olursa iptal olur bu cumartesi ise ali dostum ,hasip aga onur ben bi aktivite olabilir avrupa yada anadolu yakasında henüz merkezden haber gelmedi...

Krank keyifli bir organizeyşın yaparsa bu hafta katılmayı çok isterim....

@Hasip Çehre

üleeeeeeeeeeeee
cumartesine ne oldu yatacakmıyız hava güzel yahu gebertmece yapalım .............

ONU BURADA DEĞİL BİZİM TOPİKTE KONUŞALIM kRANKIN MEKANINI ZAPTETMEYELİM...:):):):)

@Hasip Çehre

hasip aga böyyük harflerle yazmışın babo ...bu topigi ben açtım gerçi önemli değil artık krank milinin....
evet bizim topige gedek babo..

:in: :in: :in: :in:

kudret abi cumartesi burada yokum pazarda erken dönmek istiyorum eve malum yeni bebek var fazla geç kalmak istemiyorum sizlerinde programınıza saygısızlık yapmak istemem doğrusu pazar hava güzel gibi 9 iyi gider ama 10 derseniz bi formül bulunur

@Ali Emre Akcan

ali dostum tekrar gözün aydın olsun mutluluklar senin olsun ...
bebeğide bisikletçi yetiştir ...yakışır ...
estafurullah ne demek ali dostum ne saygısızlığı senki kartepenin fatihisin ...
ne haddimize ...
valla durum şu benim açıdan hasip aga canımı çıkarır cumartesinden,,,,
benim mecalim anca kısa mesafeye kalır pazara, sevgili krank milide tuzlaya köfte ekşın mı der yoksa kanlıcada yoğurt muhabbetimi der yoksa belgradda mangal mı der bilemem, yalnız üçünede gelebilirim....
valla poyraz derse uçarak gelirim pazara .............yada yoros kalesine............ya da riva hiç gitmedik yahu polinez bile olur ...

Evet krank bu haftasonu bir organizasyon yaparsa ben de katılacağım kesin. Büyük istek var :) Bayanlara destek.

• Beğen
Tepkiler: krankmili
Geri