Scudo Sports

'' garipçe bedava çay tur -2 yüksek tempo''

Ramazan bey hoşgeldiniz.

Katılımcılar

1-Kudret
2-Serkan
3-Orhan
4-Krankmili
5-Cemateş
6-Ömer
7-Tayfunkara
8-Melih
9-Mümin
10-Ramazan OKYAY
11-Zek

Yarın görüşmek üzere arkadaşlar.

Scudo
her zaman ki gibi mükemmel bir tur oldu, her haliyle keyifli bir etkinlik oldu, katılan bütün arkadaşlara teşekkürler, yeni arkadaşlarla tanıştık memnun olduk =) bir sonraki etkinlikte tekrar pedallamak dileğiyle herkese kazasız sürüşler ;)

herşeyden önce bütün dostları kutlarım herkes bayağı iyi bastı süratli bi biçimde garipçe alındı ve bitirildi...
ufak bi pedal sorunu bizi yıldırmadı ...
ve de krank mili grubu bayağı çekti kendisine teşekkür ederim mükemmel bir performans gösterdi ....
krank milinden artık turlar bekleyeceğiz...
çalışan insanlar senden tur bekleyecek krank mili
ve lori mükemmeldi ...
diyorum ya herkes iyi idi...
sivil vaziyette gelen aytekini tanıyamadım gerzek gerzek 27 vites dedim aytekin kafaya geçirmiş kukuletayı jeton geç düştü bu arada garipçe rampasını aşağıdan sıfırdan 2 kez aldım dostlar arkada idi ve onlar yolu bilmiyordu yalnış yere girmemeleri için aşağıya indik ....bu arada kırmızı urbalara yardım ettim rampada onlara arkadan destek verdim ...
ve hatta garipçede ayırdığım dışardaki 14 masa onlara ilaç gibi gelmiştir e nede olsa pedal kardeşliği değilmi...neye niyet neye kısmet oldu bu durum ...
garipçeye sabah gitmek güzelde akşama trafik hakikaten yoğunlaşmakta yalnız en büyük zevk de duran araçların yanından basarak onlardan önce beşiktaşa ulaşmak ey halkım artık uyanın ve bisiklete binin...
krank mili küre için çok çok teşekkür ederim ...
toplam 15 kişi bayağı kalabalıktık..

şakamaka harbiden paslanmışım yahu:D
bu bisikletide biraz aksattınmı yandın gitti.performans hoooop aşagıda:D
kudret abicim organizasyon için teşekkürler.güzel bir pazar günüydü:)
katılan herkesin ayaklarına saglık.
başka turlardada görüşemk üzere.
(aytekin kardeş süpriz süperdi:D )

Güzel bir gündü arkadaşlar , güneşin yüzümüze gülmesi iyi oldu bu kez.
Kudret abi beni onurlandırıyorsun :) Teşekkür ederim.
Yeni arkadaşlarla tanıştık. Bir dahaki turlarda yine onları da aramızda görmek isteriz. Şu an resimleri yüklüyorum birazdan hazır olur.

@Ramazan Okyay

güldürme beni ramazan senmi paslanmışsın...
dostum krank milinin yardımları oldu onada teşekkür ederim ....
sende sağol ramazan gene bi ekşın yaparız nede olsa aportta bekliyor olacağım. anladın sen durumu belgrad poyraz garipçede...

@krankmili

krank mili bir tanesin ona göre sana tam beş yıldız yalan yok yakında beni ezeceksin ...

:in: :in: :in: :in:

Arkadaşlar sizinle bisikletle birlikte olamadığım için çok üzgünüm akat bizim bir geleneksel Pazar Kahvaltı durumları var ve bu Haftaya denk geldi ama azda olsa sizi görebilmek için Garipçede yaptık kahvaltıyı...
yalnız gördüğüm kadarıyla ekip süperdi herkes canlı ve keyifli görünüyordu...
Krankmili ayrıyetten tebriği hat ediyor...
her şey gönlünüzce olsun...
sizi görmek güzeldi...

@Hasip Çehre

zati jeton bi düştü aaaaaaaa
aytekin .......
tam stratejik yerde yakaladın ....
bazen düşünüyorumda pedalın sesi var mı diye yok ama spd nin var sokarken çat ediyor çıkartırken çat ediyor ....
valla rampalarda gerçekten çok faydalı bu spd yahu.....

Bu turda hoşuma giden şu oldu. Normalde hafta içi sürekli güneşli olurdu, ne zaman Pazar günü gelse yağmur yağardı.

Fakat Pazar günü oldukça güneşliydi ve bugün Pazartesi ve yağmur yağıyor. :) Yaşasınnnnnnnnnn :)

Merhaba Krankmili (gerçek adınızı ve yaşınızı bilmediğim için böyle yazıyorum),

Bugün (3/Ocak/2011) Radikal gazetesi ,Radikal Hayat ekinde, Bahar Çuhadar ''Bisiklete geçit yok'' başlığı altında özellikle İstanbul'da bisiklet sürmenin zorluklarının ve herşeye rağmen geleceğin ''BİSİKLET'' olacağının altının çizildiği hoş bir yazı hazırlamış. Bu yazıdan forumun kıdemli abilerinden Cihan Aksoy aracılığıyla haberdar oldum. Bu yazıda Pedal Sesi'nden Gizem Altın Nance, Şehir Hatları'nda bisikletlilerden yeniden ücret alınmaya başlandığını yazmış. Bu doğru mu Krankmili ? Eğer doğruysa hem Şehir Hatları'nda, hem de İBB'nin sahip olduğu diğer hizmetlerde bisikletlerden ücret alınmamasına dair kampanyaya yeniden başlamak gerekiyor.

Radikal'deki bugün yayınlanan bisiklet konulu yazı şu:

(link)

Giderken Kadıköy-Karaköy
Dönerken Beşiktaş-Kadıköy yaptım.

Benden ekstra ücret talep eden olmadı. Herzamanki gibi 1 akbil basarak geçtim. Yanımdaki arkadaşlardan da talep edilmedi.

İşte buna sevindim Krankmili. Yine de İstanbul'da bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması ve toplu taşımada bütünleşme için daha çok çaba harcamamız gerekiyor gibi.

• Beğen
Tepkiler: krankmili
Başta Kudret Abi olmak üzere,tur dolayısıyla yeni tanıştığım arkadaşlara,bu mükemmel haftasonu için çok teşekkür ederim.

Kudret Abi;senin gibi biriyle ikinci kez bir tura katıldığım için kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum.Sen çok yaşa güzel Abim.

En kısa zamanda,yeni bir turda görüşmek umuduyla....

Geri