Scudo Sports

Garibanlar için bikepacking projem

Scudo
@BerkEvrenAslında Maryo amca böyle daha güzel görünüyor sanki. Bir akım başlattınız [emoji23] Ama böyle bir akım canım Türkiye'mde işe yarar da burada zor. İşçilik biraz pahalı burada :(

Cemal Ç.

@mariokaldato
Bal satanlarda, aktarlarda olur. Normal beyaz bakkal mumuda aynı etkiye sahip. Çok pislik yapıyo o ayrı :)
Ben bu bal mumunu kadronun dışında açıkta kalan kablolara da sürüyorum. Böylece sıvı teması olmuyor kablolarda :harika:

@BerkEvren
Super bilgiler bunlar baskan eyvallah

@CmlCLK
Haklisin baskan orada el sanatlari cok kymetli

@ekranci
Evet bildigin plastik bidondan adamlar bagaj heybesi yapiyorlar . yutubda da gordum boyle bsey uzun ve dikdortgen bir demiri heybe demiri seklinde katliyorlar vidaliyorlar bidona islem tamam

Bisiklet-ile-yük-taşıyanlar.jpg
kaldırato kalender dostumuza gıcıklık şöyle bir model üzerinde düşünüyorum.

Bir fikir daha ;
Pazar arabasinin heybesi arabasindan sökülüp icine sert ama hafif bir dikdörtgen parca eklenerek ustune saglam bir kumaş dikilirse vidalama yöntemiyle kolaylikla tur heybesine cevrilebilir. Ki cogu en dandik pazar arabasi bile ustunde su gecirmez canta bulunduruyor.

Screenshot_2017-12-15-11-30-25.png
Screenshot_2017-12-15-11-29-42.png

Su guzellige bakar msiniz? Mubarek Tarlabaşı made bikebags
Bunu sök arabadan ustunde ekstra cepler bile mevcud. Ince ama sert plastik bir levha bulup bide saglam kumas ustune. Gotur bi çantaciya diktir iç kisma birde su metal parcadan vidaladin mi mis gbi tur heybesi sana
Screenshot_2017-12-15-11-12-10.png

@mariokaldato daha ileri yaşlara hazırlık yapıyorsun diyor işte abi :D

@CmlCLK
:D

Lan şaka maka cok kaliteli pazar arabalari var . cokda ucuz bu urun mesela 600 denye kumas .
Maliyet en fazla 40 olsun. Ki tutmaz o kadar :D
Screenshot_2017-12-15-12-04-29.png
Birisi alsin bundan bi tur heybesi yapsin bakalim gorelim sonucu :D
@BerkEvren
(link)

@mariokaldato

abi bunun üzerindeki komponentler zaten hafif oluyor sökmeye gerek yokki çantayı olduğu gibi aparatlarla bağladınmıydı al sana söküleybıl-takıleybıl,tekerlekli,su,geçirmez,çok fonksiyonlu,über tur heybesi
kamp yerine gelince çıkar askılarından tekerlekleriyle çekerek çadırın yada otelin içine çek taşımasıda rahat eşyaları
turcu arkadaşlar bu konuyu bir şeyttirebilirmi ne dersiniz.

@Anonim

Ömer murat kaldatolu kaldıratoyu kimselere yedirmem. Tamam doğrudur ara sıra kendisine yükleniyoruz ama kasap sevdiği deriyi yerden yere vururmuş. Kaldıratoyu bu çabasında yüreklendirelim lütfen. Bir şeyler yapmaya, üretmeye çalışıyor. Yatan aslandan gezen tilki evladır.

Yok ben garibanim .
Hersey bir hayalle başlar omercim. Tabi sende para bol yurtdisindan kartla getirtebilirsin donanimlarini saygim var :D
aviary-image-1513332867251.jpeg

@mehmetsunu
Ah nasil gaza geldim sayin amirim bilemezssiniz :D :D

@emre önen
Ahahaha dogru diyosun baskan arkadan bagla kendi gelsin yuk olmasin pisilete ehhehe :D :D

@mariokaldato Allah yardım etsin bana, benim ne malım mülküm varmış şu garip dünyada sorarım sana? Bisikletim bile bir tane, senin gibi bir kaç tane değil! Gariban ayakalarına yatma burada, pintiyim demiyor da garibanlığa vuruyor olayı!

@Anonim
Ahahaha :D olaylar olaylar.
Garibanlik bir kavramdir . Reel anlamda yada nasil diyor entel bisikletciler " Mental" anlamda tam karsiligi parasizlik degildir. Ben sonuna kadar garibanim ve gururluyum :D

@AnonimSn. Ömer Murat aslında iyi bir şey yapıyor. "Pintilik" diyorsunuz ama işe yarar birşeyler üretiyor. Hem ucuz hem kullanışlı [emoji57]

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri