Evet erikli ama
@ziyadeniz merhaba ziya . sana ozelden mesaj yazdim bakar misin
.......
Guncelleme 11 aralık 2017 pazartesi
Sayin günlük nassın eysin umarım?
( vay be bi zamanlar ne modaydı günlük tutma olayı, o zaman insanlarda naiflik vardı, haya vardı,
özel hayat diye bir şey vardı lan..Düşünsene millet artık bırak mahremiyeti nerdeyse özel hayatına dair en olmaz şeyleri paylaşır oldu ...
O kadar uç örnekler var ki adam komadaki annesinin resmini paylaşıyor, sevdigi birinin gömülürken ki resmini paylaşıyor, aldığı yeni iç çamaşırını giyip nasıl olmuş diyen kadınlar türedi lan ...
Şimdi o güzel insanların yerini instagramdan , feysten kedi resimleri ve araklama özlü sözler paylaşan tuhaf insanlar aldı kısaca )
Neyse geyik bi yana aşırı minimal ve layt çantamı bugun bir kac farkli sekilde montajini yapıp inceden denemeler yaptım.
Sonuclar fena degil, günlük turlar icin yeterli şu anda. Yemek , yatacak yer detaylarını katmadım henüz.
Denemek maksadlıda içine ne buldumsa deptim. Sallanma olayi hafif var evet, ama bu sallanma makul duzeylerde.
Bakalım zaman gosterecek...
2:
Neskafe süt tozu kutusundan suluk projem
Şimdi sırada bu minimal tur kafasına uygun bir cirtcirtli suluk montaji var aklımda.
( minimal : Sade , yalın, zalımlık sınırları en alt seviyelerde )
Bunun için bir adet neskafelere kattiğımız süt tozlarının kutusundan temin ettim.
Kendim defalarca denedim. Gercekten kapağı kapatınca su filan sızmıyor

Ayrıca bu kutumuza su harici istersek kapagı açıp ıvır sıvır eşyalarda koyabiliriz
@hamlet2006
Aha istemistin bir ornek