Scudo Sports

Garibanlar için bikepacking projem

@Anonim
Hayir asla çöp olmaz . Sadece herzamanki gibi seviyeni gösteriyorsun. Alıştık napalim çekecez :D :D

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Scudo
@Anonim
Hani devlet dairesinde işler yogunken elekrikler kesilirde kimse oradan gidemezde muhabbet ederler ya hah . Neyse evet hocam dürüm gibi dürüyoruz çantayı, çamaşır ipiyle baglıyoruz

Asıl mevzu, acaba ne kadar gerekli böyle bir çanta :D

@CmlCLK
Ehehe şoyle diyelim ; Kapitalizm önümüze guzel ruyalar sunuyor, uçuşa gecen arkadaslarimiz oluyor , bir sabah kalktiginda önünde kahvesi ve kredi karti ile giriyor alisveris sitesine . Bi anda yaklasik 3 beşbinliralik siparis geciyor . Sonuc : Kapitalizm 1 , av : 0 :D
Bana sorarsan "_Ne gerek var haci?" diye kamu hizmeti veriyoruz ehehe

Pek slogan işinde iyi değilimdir ya, o zaman,

Kahrolsun kapitalizm, yok olacaksın emperyalizm [emoji16]

Cemal Ç.

@mariokaldato

Sesli güldüm.. Rica ederim önce bi uyarı falan yapalım..

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

@Decsan
Eyvallah :D bu arada konu icinde goy goy yapiyoruz kimse kizmiyor umarim. Muhabbette onemlidir . ben gelismeler oldukca aktaracagm zaten

@CmlCLK
Yok bu cok duru bir slogan oldu.
Şoyle diyelim mi ?

"_Eyyy amariha ey kapitalizm seni bikebagslarimizda bogacagiz "
Keh küh :D

aviary-image-1480314865241.jpeg

@Anonim
Şu an ar-ge aşamasındayız sayın Öme......( off sıkıldım yeminle örnek çogaltmaktan )
Evet abi pestilin içine ceviz doldurup sarar gibi sarıyoruz

9 aralık 2017
aviary-image-1512802470741.jpeg
Niyork sidide sıradan bir gün.
Hintli taksiciler,
Sokak sarkicilari,
Korna sesleri,
Ambulans sirenleri,
FBI 146. ncı caddedeki "özmanhattınlı Ceymis usta dürüm-döner dukkanı önünde gerçekleşen bir yaralama olayını çözmek uzere ne gerek vardiysa artık, 34 adet buyuk jeep, 2 helikopter ve 30 adet swat ekibi ile olay yerinde...

Karşıdan svisle svisle efektleri eşliginde mario geliyor...( jant göbekleri artik kac bin kmdir yaglanmıyorsa bilemicem )

Şaka lan :D
Dün aldım 25 liralik çantamı doğru çanta tamircisine.
Çantanın tutamaçlarını söküp yerine aha şu gecirgeclerden diktirdim.
4 üstte 1 adet altta olmak uzere..

aviary-image-1512799561322.jpeg Aslında iki adet yeterliydi ust kisma ama olsun , görmemişin cantasi olmus heryeri tutturgaçla doldurmuş. . . Degil tabi ki,
Burda amaç fazla yüklersek dayanımın artmasıdır.
Alta taktirdigim tutturgaçın ise amacı cantayi genisletmek gerekirse , yani çok yuklersek alttan kadro demirine de baglayalim.

Maliyet tablomuza gelirsek
Çanta 25 tl
Tutturgaç dikimi 10 lira
Cırt cırtlar 5 lira ( 1 metre aldım )
Toplam 40 lira
Ortaya çıkan sey boyle bi sey.
Alttan geçen cırtcırt sayesinde cantayi duruma göre dürerek iyice kücültebiliyoruz. Hani sizler binlerce lira verip o orlieb yada vaudeleri dürüyorsunuz ya , mantik ayni :D
aviary-image-1512799603387.jpeg
aviary-image-1512799688170.jpeg
aviary-image-1512799641790.jpeg
Bu arada başta dedigim gibi seklinde hic bir oynama yapmadım. Istege gore sagını solunu kestirip modelleyebilirsiniz

@mariokaldato Ağabey,yaptığını bisiklet üzerinde göster ki daha fazla anlam ifade etsin.Benim hayal gücüm zayıf ,bisiklette görünce anlayabiliyorum.
Eline sağlık

@hamlet2006
Eyvallah haklisin.
Dun cok yogundum resmen afrikadaki serengeti bolgesine göcen manda sürüsü misali sabah 6 dan gece 11 e kadar koşturdum. Bunuda bi boslukta hallettik.
Elbet test yapicam paylasacam. Evet biliyorum egreti durdu, örselenikimsi oldu fakat 40 liraya alabildiginiz civciv buyuklugunde ucken cantalarin 10 kati kapasiteye sahip

20171209_005905.jpg

Evet erikli ama :D

:D
aviary-image-1512840344063.jpeg

aviary-image-1512892979828.jpeg

@ziyadeniz merhaba ziya . sana ozelden mesaj yazdim bakar misin

.......

Guncelleme 11 aralık 2017 pazartesi

Sayin günlük nassın eysin umarım?
( vay be bi zamanlar ne modaydı günlük tutma olayı, o zaman insanlarda naiflik vardı, haya vardı,

özel hayat diye bir şey vardı lan..Düşünsene millet artık bırak mahremiyeti nerdeyse özel hayatına dair en olmaz şeyleri paylaşır oldu ...

O kadar uç örnekler var ki adam komadaki annesinin resmini paylaşıyor, sevdigi birinin gömülürken ki resmini paylaşıyor, aldığı yeni iç çamaşırını giyip nasıl olmuş diyen kadınlar türedi lan ...

Şimdi o güzel insanların yerini instagramdan , feysten kedi resimleri ve araklama özlü sözler paylaşan tuhaf insanlar aldı kısaca )

Neyse geyik bi yana aşırı minimal ve layt çantamı bugun bir kac farkli sekilde montajini yapıp inceden denemeler yaptım.

Sonuclar fena degil, günlük turlar icin yeterli şu anda. Yemek , yatacak yer detaylarını katmadım henüz.

Denemek maksadlıda içine ne buldumsa deptim. Sallanma olayi hafif var evet, ama bu sallanma makul duzeylerde.
Bakalım zaman gosterecek...
aviary-image-1513010548885.jpeg
aviary-image-1513010708524.jpeg
aviary-image-1513010755761.jpeg
aviary-image-1513010574145.jpeg
aviary-image-1513010604851.jpeg
aviary-image-1513010637709.jpeg

2:
Neskafe süt tozu kutusundan suluk projem

Şimdi sırada bu minimal tur kafasına uygun bir cirtcirtli suluk montaji var aklımda.
( minimal : Sade , yalın, zalımlık sınırları en alt seviyelerde )
Bunun için bir adet neskafelere kattiğımız süt tozlarının kutusundan temin ettim.
Kendim defalarca denedim. Gercekten kapağı kapatınca su filan sızmıyor :)
Ayrıca bu kutumuza su harici istersek kapagı açıp ıvır sıvır eşyalarda koyabiliriz :)
aviary-image-1513011060585.jpeg

@hamlet2006
Aha istemistin bir ornek :)

Gercekci olmak gerekirse arkada daha guzel gorunuyor ;)

Gidon çantasına bayıldım abi bayıldım !! :D
Hayır, yani gerçekten güzel olmuş :)
Şu anki duruşuyla biraz manevra kabiliyetini azaltır gibi duruyor ama herhalde. Onu öne alsana Maryo hocam ;)

@mariokaldato

@Işıklar Gazisi
Yok dostum engellemiyor. Öne de alinir evet ben mahiyetini gormeniz icin yana taktim hem daha ayrodinamik olur haha :D oda herhangi bir sokak tezgahindan bulabileceginiz siradan bir yazlik bel çantasi. Cuzdan telefon, para vs doldur gitsin :D

@CmlCLK
Ufak bi teknik parca lazim onu arkaya daha saglikli montelemek icin. Orjnallernde o kisimda sert bi plastik ek parca oluyor canta kalip gbi dursun, depinmesin , saga sola kaymasin diye. O yok su an ben kitaplarimdan bi kac sevdigim kitabi koydum o ksma ehehe hem gittigimiz yerde kitap okuruz mis gbi :D

Öndeki çanta o kadar iyi oturmuş ki konuyu okumadan önce el yapımı olduğunu farketmedim :D

E @mariokaldato abi hem gariban diyorsun, hem nescafe diyorsun, onu ne yapacağız? Bim' e bir bakmak lazım:rolleyes: alternatif olarak şu da olabilir sanırım :D
unnamed.png
Ama bunlar da nereden baksan 8-10 lira. Bunların yerine matara alıp direk onu kullanmak daha mantıklı sanki :rolleyes:

Geri