Scudo Sports

Garaj ve dizaynı...

Scudo
@ayhandeniz71
Tesekkürler, unutmamaya gayret gösteriyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@murat comez buna garaj demeyelim ayip olur..masallah hepsi cok guzel.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok guzel.keşkebiri benim olsa....

@hayriünal
Tesekkürler, daha iyileri insallah sizelerin olur.

@alperr125
Allah size daha iyilerini nasip eder insallah.

Bisiklet almak için;
Haftalık aldığı 3 kuruş harçlığından kısan
Aldığı kyk ile leş yemekhanenin leş yemeklerinden başka bir şey yemeyip para biriktiren
Babasına yalvarıp istediği bisikletten daha ucuzunu almak zorunda kalan
Yüksek donanıma ve de kaliteli kadrolara keşke gözüyle bakan..
Binlerce kişiden iyi küfür yediniz tebrikler.
Robin Williamsın da yüzden fazla bisikleti vardı sizin gibi kanunun her kesimden üyesi olan bir forumda böyle şımarıkça artistik bir paylaşıma yapmamıştır.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@Hastateker
Siz hangi küfürü kullandiniz benim icin, ögrenebilirmiyim. Bana sakin küfür etmediginizi söylemeyin cünkü böyle yorum yapan küfürde eder.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@Hastateker çok enteresan ve çirkin bi üslup olmuş. Ben de milyarlar harcayamıyorum bisiklet için ama hiç de böyle düşünmemiştim.

@Murat Cömez
Size küfür etmedim. Açık sözlü olarak şımarık artist dedim.
Üslubumdan dolayı özür dilerim ama düşüncelerim böyle
Çünkü sizin bu fotoğrafları insanlar baksın beğensin egom tatmin olsun diye paylaştığınızı düşünüyorum.
@seomam
Bu da sizin görüşünüz saygı duyuyorum

@Hastateker

Kullandığınız üslup son derece yanlış. Ben de öğrenciyim, ben de bisikletleri seviyorum. Ama ailemden bağımsız olmayı, onlardan asla para istememeyi erken yaşta öğrendim. KYK dediğinize göre siz de öğrencisiniz. Öncelikle burada insanlara hakaret etmek yerine en az 18 yaşında bir birey olduğunuzu hatırlayın ve kendi ayaklarınızın üzerinde durmak zorunda olduğunuzu unutmayın. Burası bir bisiklet forumu. Burada insanlar birbirlerine bisikletlerini emin olun statü seviyesi göstergesi olarak göstermiyorlar. Burada insanlar bu resimlerden ve paylaşılan fikirlerden kendilerine yeni fikirler ediniyorlar. Hakaret ettiğinizi söylediğiniz, ya da en azından başkalarının da ettiğini düşündüğünüz (ki buna asla inanmıyorum) kişi, bu forumda hiç konu açmadan, insanlara gösteriş yapmadan ucuz ya da bedava komponent tedarik etmiş, insanlara yeni fikirler vermiş, bıkmadan bu forumda soruları cevaplamış, pek çok gence bisiklette atacağı adımlarda ilham kaynağı olmuş bir kişidir. Ayrıca ben de KYK'da kalıyorum, ben de öğrenciyim ve her şeyinden oldukça memnunum. Yorumunuzun neresinden tutsak elde kalıyor. Herhangi bir siyasi görüşe bağlı olarak bu yorumu yapmıyorum, ancak bir yemeğe hiçbir zaman leş denmeyeceğini de aileniz size öğretmiştir. Bence hayatta hiçbir zaman kimseye yalvarmayın. Bu babanız bile olsa; önce hedef belirleyin, ona ulaşmak için gerekli adımları atın (para kazanmak, biriktirmek gibi) daha sonra da şimdi hakaret ettiğiniz kişilere gelip akıl danışın. Danışın ki doğru yolda olasınız. Yüksek donanım ve kadrolara da keşke demek yerine az evvel belirttiğim adımları uygulayarak ulaşabileceğinizi düşünüyorum. Muhtemelen sora ve dura ace arasındaki farkı bile sadece "vaav ne yumuşak geçiyor ya" olarak algılayacağınız için keşke demenize bile gerek yok aslında. Bir akranınız olarak karşınızdaki kişinin sizden yaşça büyük olduğunu ve saygı duymak zorunda olduğunuzu bildirmek durumundayım. Umarım okursunuz, teşekkür ederim. @Murat Cömez

@Hastateker

@Atilla G.

Atilla kardesim, simdi gel gör ve uyguladigin cezalari burada uygula. Ben ne simarik nede artistim, hele hele ego tatmincisi hic degilim. Adam bana resmen hakaret ediyor simarik artist diyerek. Almanyada yasadigim icin beni neden herzaman azarliyorlar. Bu yüzden farkindaysan uzun zamandir artik forumda aktiv degilim.

DIP NOT: Bu hakaretlerinden dolayi nasil bir caza verdildiginide ögrenmek istiyorum. Yok öyle biz cezasini uyguladik sen rahat ol demeler falan. Rica ediyorum @Atilla G. kardesim.

@cagrig
Agzina saglik cagri,
inan yazidgin yorumu okurken sen ve senin gibi genclerden gurur duydum. Allah yolunu bahtini acik etsin, allah sana uzun ömürler nasip etsin, etsinki seninde gelecekte bir garaj dolusu Colnagolarin olsun ve fotograflarini bizim ile burada paylas.

Güzel yorumundan dolayi seni ayakta alkisliyorum.:harika:

@Murat Cömez

Teşekkür ederim abi ne demek. Umarım tüm gençlerimiz yolda giderken çöpçü abilerimize dahi selam vermeyi bir borç bilir, saygıyı, sevgiyi öğrenir isyankarlığı bırakır ve yaratıcı, üretici olur, işte o gün bu ülkede de öğütlere, nasihatlere gerek kalmaz :)

Colnago'ya daha var ama benim bianchi ile okul döneminde ilgilenememiştim. Bu yaz güzel bir şeyler olacak gibi. En azından şu an sadece kadro maşa durumuna getirebildim. Tabii senin ve diğer abilerimizin de vereceği destek ve öğütlerle daha da güzel olacaktır. Saygılar

Öncelikle garajı çılgınlar gibi kıskandığımı itiraf edeyim. Hepsi ayrı ayrı güzeller. @Murat Cömez i tanımam etmem fakat ne artist birisi, ne egosunu tatmin etmeye çalışan birisi, bu açıkça gözüküyor. @Hastateker Bazı insanlar zar zor bisiklet alırken bazılarının bisiklet garajı olmasını eleştirebilirsiniz fakat belli ki adam çalışmış didinmiş almış... Suçlayacaksanız sistemi suçlarsınız kişileri değil. Ona bakarsanız insanlar açlıktan ölürken siz bisiklete biniyorsunuz? Ben de kyk kredisiyle geçiniyorum. Paramın bir kısmı hala bisiklet taksitine gidiyor hatta. Bazen bisikletin bir ay parasızlıktan yattığı oluyor. Biz genciz bu durum normal. Kendisi de bizim yaşımızdayken s works e binmemiştir eminim.

Rahatsiz bir arkadas cokda ciddiye almayin derim

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
garaj çok düzenli görünüyor olması yanında karışıkda duruyor çok kontrpiyede kaldım açıkçası :)

@Murat Cömez abi senden bir ricam olacak bir daha sana bir saldırı veya hakaret olduğunda asla bu yolu izleme. Şikayet mekanizmasını kullan abi. Er yada geç sorunun çözümlenecektir. Şu an için ise gereken müdahale yapıldı. Bundan sonra herkesin birbiri ile diyaloğa girerken üslubuna dikkat etmesi gerekmektedir. Tanımadığınız insanlar hakkında önyargılı bir şekilde asılsız ithamlarda bulunmaktan geri durun lütfen.

Sağlıcakla kalın.

Geri