Scudo Sports

G Pedal yol bilgisayarı uygulaması

@fatikngage
Denedim , olmadı. Android data klasörunde ki dosyaları silmek gerekiyor sanırsam

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Scudo
@MAERKEK
Şimdi silip tekrar denedim çalışıyor. Kapa aç yap istersen türk işi olsun :)

• Hahaha
@fatikngage
Bende de apk telefona iniyor ancak kurulum sırasında yüklenemiyor.

@doğa_dostu
Google play zararlı uygulama olarak görüyor. Play protect engelliyor . Tekrar deneyin ben izin verdim yükledi.

Kamera yakın mesafelere odaklama yapıyor fakat tekrardan geniş manzaraya geçince otomatik odağı çalışmıyor bu durum sırf Gpedal uygulamasında oluyor . Manzaraya odaklasın diye ekrana dokunuyorum tepki yok . Bu durum düzeltilebilir mi ?

• Beğen
Bendede yüklemedi...

• Beğen
@MAERKEK
Googleplay den değilde uygulama içinden güncellediği için zararlıymış gibi görüyor.

Kamera yakın mesafelere odaklama yapıyor fakat tekrardan geniş manzaraya geçince otomatik odağı çalışmıyor bu durum sırf Gpedal uygulamasında oluyor . Manzaraya odaklasın diye ekrana dokunuyorum tepki yok . Bu durum düzeltilebilir mi ?
Ekrana dokunarak odaklama yapma özelliği yok.buna bi bakim.

Arkadaşlar birkaç düzenleme yaptım.
Bu güncelleme ile;

Uygulama içi otomatik güncelleştirme kaldırıldı.
Uygulama paylaşma kaldırıldı.

Bu versiyonda , kafamızdaki güvenlik ile ilgili soru işaretlerini kaldırmak için düzenlemeler yapılmıştır.

Artık güncel versiyonu uygulama içinden güncelleyemeyip , forumda konu içinden linkten indirerek son versiyona ulaşabilceksiniz.

Uygulamayı silip , tekrardan linkten indirip kullanabilirsiniz.

(link)

Son düzenleme:
GPX i hala desteklemiyormu hocam ?

Gpx kml json açıyor şuan

Uygulama süper ötesi ellerine sağlık. Ni sorunum var uygulamadaki kaydet tuşları basmıyor. Profil verileri ve ayarlarda değişiklik yapamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: fatikngage
Telefon ekranı açık değilken maks. hız-ortalama hız en hızlı olduğum yeri falan da gösterebiliyor mu?

@Afyon35
Maksimum ve ortalama değerleri gösterir . Fakat en hızlı olduğun yeri göstermez diye biliyorum.

Google Play'de böyle bir uygulama yok

@abidin3714
Yukarda geliştirici arkadaş link bırakmış ordan indirmen gerek @fatikngage
Burda

@Afyon35
Android 5.1.1 da evet uygulama çalışırken ekran kapalı bile olsa rota kaydı ve diğer verileri kaydedebiliyor. Pili zayıf olduğunda ekranı kapatabilirsiniz. Android diğer sürümlerde çalışıp çalışmadığını bilmiyorum denemedim.
@MAERKEK
Rota kaydı alınmışsa eğer, hangi noktada ne hız yapmışsın haritada görebilirsiniz.Bunun için konum barı kullanmalısınız. Kaydettiğiniz Rotanızı geri yükleyin ve konum barı sağa doğru hareket ettirin. rota boyunca hangi konumda ne hızda veya yükseklikte olduğunuzu görebilirsiniz

@OğuzAytar
Beğendiğinize sevindim. Sorun devqm ediyor mu

@fatikngage
Sanırım düzeldi. bi kaç defa denedim olmadı uzun basıp çektim kaydetmiş. tekrardan ellerinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: fatikngage
GPX açmak için bir şey yapmak gerekiyormu ? Bir kaç rota denedim açmadı..

@C.Koc
Stravaya senkronize edilen rotalardan denemeler yaptım.Sorun çıkmadı.
Açmayan örnek bi rota atarmısın bi inceleyim.

194494

Arkadaşlar birkaç ekleme ve düzenleme yaptım.
Bu gücelleştirme ile;

Google Earth ile çizdiğiniz .kml uzantılı rotadaki , renk kodu ile artık rota çizimi yapılıyor.
Farklı sitelerden oluşturulan .gpx formatını açmak için düzenlemeler yapıldı. @C.Koc
Yazı boyutunu yeniden ayarlamadaki birkaç eksiklik düzeltildi.

Uygulamayı linkten indirerek güncelleştirebilirsiniz.

(link)

Teşekkürler açıyor şu an tüm rotaları eline sağlık

Geri