suyunsesi
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.559
- İsim
- Turgay
- Başlangıç
- 1979—80
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Diğer

FB vs GS arasında oynanaması gereken maç uluslar arası bir organizasyon değildir, dolayısıyla sadece TFF nin kuralları geçerli olduğu gibi Sudi'lerin organizasyona karışma gibi bir hakları yok. Maç oynansaydı ve maç sırasında bir takım oyuncusu kırmızı kart görse cezasını kim verecekti Sudi yönetimi mi? Burda tamamen suç TFF'de. Ayrıca zaten takımlar sahaya ısınmak için Atatürk resimli t-shirt'ler ile çıkacaklarını TFF ye bildirmiş ve protokole koymalarını talep etmiş. Bir yasak varsa TFF yöneticilerinin çıkıp klüplere söylemesi gerekirdi, Sudi'lerin değil.Fifa ve TFF nin kuralları belli, işin içeriğini bilmeden boş boş konuşmanın anlamı yok. İşi Türk Arap düşmanlığına kadar getirdiler, birleri de buna çanak tutuyor. FB ve GS li yöneticiler müsabaka öncesinde neyin giyileceğini biliyordu, atatürk tişörtü değil Sultan Fatih in tişörtü giysen de sonuç değişmeyecekti. Ama maksat farklı, uzun uzadıya anlatmaya gerek yok çünkü işlerine gelmez. Acaba bunu bir ingiliz veya avrupalı yapsa ne derdiniz ?!
Burada 12. Maddede kural yazıyor.
(link)
313171 dosyayı görüntüle313172 dosyayı görüntüle313173 dosyayı görüntüle313174 dosyayı görüntüle
Boş boş konuşmak bir tarafa elin arabı benim İstiklal Marşımın okunmasına izin vermezse aklını alırım onun! kim oluyonda benim marşımı benim maçımda okutmuyorsun! ya izin verecek yada bu maç oynanmayacak nokta! hocam bu ülkede bazılarının olmayabilir ama benim gibi bu konuya hassas bir türk vatandaşının tepki vermesi kadar normal bir şey yok.100yılda yaptıkları şey tam kepazelik zatende.Fifa ve TFF nin kuralları belli, işin içeriğini bilmeden boş boş konuşmanın anlamı yok.
ayıdan post olamyacağını ar.ptanda Türke dost olmayacağını Atam biliyormuş ki şu mektubu zamanında yapıştırmış.İşi Türk Arap düşmanlığına kadar getirdiler,
Son olarakta ATATÜRK ismi küçük harfle başlamaz! madem osmanlı padişahının adını büyük harfle yazmayı akıl ediyorsun bunuda bil!atatürk tişörtü değil Sultan Fatih
atatürk
Arap seviciliği yaptığını söyleyen olmadı, iyi oku. Dünkü olay Arap topraklarında oldu ve yapanlar Arap. Araplara bir hakaretim yok, hatta bak baş harflerini bile büyük yazıyorum. Arap değil de Aborjin mi yazayım? Diyorsun ki şu şu sebeplerden dolayı adamlar haklı, ben de onlarla aynı fikirdeyim. Bal gibi düşmansın, yazdığın iki üç satırda bile apaçık ortada. Neyin muhabbetini yapıyorsun?Hala araplar diyorsun farkındaysan. Bu konunun araplarla alakası yok ki. Arap seviciliği yapmıyorum. Kimseye de düşman değilim. İstediğime sevgi beslerim, istediğime beslemem. Tıpkı sizin gibi.
Seni sikayet ettim, burada Ataturk'un ismini kuvuk harfle baslatinca kendi küçüklüğünü gosteriyorsun!Fifa ve TFF nin kuralları belli, işin içeriğini bilmeden boş boş konuşmanın anlamı yok. İşi Türk Arap düşmanlığına kadar getirdiler, birleri de buna çanak tutuyor. FB ve GS li yöneticiler müsabaka öncesinde neyin giyileceğini biliyordu, atatürk tişörtü değil Sultan Fatih in tişörtü giysen de sonuç değişmeyecekti. Ama maksat farklı, uzun uzadıya anlatmaya gerek yok çünkü işlerine gelmez. Acaba bunu bir ingiliz veya avrupalı yapsa ne derdiniz ?!
Burada 12. Maddede kural yazıyor.
(link)
313171 dosyayı görüntüle313172 dosyayı görüntüle313173 dosyayı görüntüle313174 dosyayı görüntüle
Yanlış anlamayın futbol gerçekten benim anlamadığım bi konu ama yine de dünyanın çok da umrunda olmayan bi ligin süper kupa finalini ülkelerinde oynatmak için ölüp bittiklerini mi düşünüyorsunuz da maça çıkmamayı tercih edip iptal olmasına sebebiyet verdiğimiz için karizmalarının çizildiğini düşünüyorsunuz? Bu maçın orda oynatılması, karşılığında neler verdiğimizden bile haberdar olmadığımız bi pazarlığın küçük bi parçası muhtemelen. Haliyle bizim sebebimizle iptal olması bişeyleri çizecek muhtemelen ama ben bunun arapların karizması olduğundan pek emin değilim açıkçası.Dunya futbolunda söz sahibi olmak isteyen suudilerin karizmasinin acayip cizildigi bir olaydir. Petrol parasini bastirip C. Ronaldo'yu almak gibi degildir bu isler. Karsinda 120 yillik (biz o yillarda futbol oynarken siz çöllerde ayaginizda terliklerle taşlı sopalı kabile savaşları yapmakla meşguldünüz) tarihi olan kulüpler var ey suud kardes. Simdi yallah deve sidiği icmeye, cok şifalı.
Yanlış anlamayın futbol gerçekten benim anlamadığım bi konu ama yine de dünyanın çok da umrunda olmayan bi ligin süper kupa finalini ülkelerinde oynatmak için ölüp bittiklerini mi düşünüyorsunuz da maça çıkmamayı tercih edip iptal olmasına sebebiyet verdiğimiz için karizmalarının çizildiğini düşünüyorsunuz? Bu maçın orda oynatılması, karşılığında neler verdiğimizden bile haberdar olmadığımız bi pazarlığın küçük bi parçası muhtemelen. Haliyle bizim sebebimizle iptal olması bişeyleri çizecek muhtemelen ama ben bunun arapların karizması olduğundan pek emin değilim açıkçası.