Scudo Sports

Furş takımı degişimi

Selamlar
focus izalco max 9 serisi için headset almam gerekiyor.İnternet de bulamadım belki doğru kelimeler ile aramıyorum. Özellikle çizdiğim parçaya ihtiyacım var. Standart bir şey midir ? Nereden bulabilirim bilen var mıdır ?
295311 dosyayı görüntüle
9.8 miydi seninkinin modeli, ona göre burdan focus distribütörüne sorayım.

Scudo
Selamlar
focus izalco max 9 serisi için headset almam gerekiyor.İnternet de bulamadım belki doğru kelimeler ile aramıyorum. Özellikle çizdiğim parçaya ihtiyacım var. Standart bir şey midir ? Nereden bulabilirim bilen var mıdır ?
295311 dosyayı görüntüle
@Semih Cavdar Abi yanlış anlamadıysam, @BirLebowski abi furç takımından ziyade gizli kablolamanın (fren hortumu vs) geçtiği ara parçayı arıyor galiba. Görseldeki işaretli parça eğer yanlış anlamadıysam spacer parçalarında birisi gibi.

Alt görsellerdeki gibi gidondan çıkan hortum ve kablo sistemlerini kadro içine bir nevi kılavuz gibi gönderen ara parça gibi. Enetgre gidon boğazlarına bakarken yanın verilen spacerlar da buna benzer1-2 parça görmüştüm. (link)

aliexpress handlebar.JPG

Dosyalar

• efAQHtZ.jpeg
    efAQHtZ.jpeg
    52 KB · Okunma: 3
  • FOCUS_IZALCO_2022_News_GF_WEB-066-1140x760.jpg
    FOCUS_IZALCO_2022_News_GF_WEB-066-1140x760.jpg
    53,2 KB · Okunma: 3
  • Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Bu değil ,sanırım bu eski modeli için
@Semih Cavdar Abi yanlış anlamadıysam, @BirLebowski abi furç takımından ziyade gizli kablolamanın (fren hortumu vs) geçtiği ara parçayı arıyor galiba. Görseldeki işaretli parça eğer yanlış anlamadıysam spacer parçalarında birisi gibi.

Alt görsellerdeki gibi gidondan çıkan hortum ve kablo sistemlerini kadro içine bir nevi kılavuz gibi gönderen ara parça gibi. Enetgre gidon boğazlarına bakarken yanın verilen spacerlar da buna benzer1-2 parça görmüştüm. (link)

295345 dosyayı görüntüle
Aradığımı buldum burda şimdi teyit alacağım tamirciden ona göre sipariş vereceğim

(link)
BF4CF269-8811-4F1B-B6F1-4C12259DC625.jpeg

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Sevindim aradığını bulduğuna ama gönderim ülkeleri arasında Türkiye yok, onuda teyit ettirmeye çalış ilk olarak siteden..
Amsterdam maratonuna katılacak bi grup arkadaşım var bi miktar alışveriş yapmıştım sabit adreslerine bunu da ekleyeceğim çok teşekkür ederim hocam

Geri