Scudo Sports

Ful karbon ful dura-ace

Türkiyede bu bisikleti alacak, gerçek bir sporcu olacağına inanamıyorum

Scudo
jantların ağırlığı 1050gr
Jantların ağırlığında bir yanlışınız var. (link) read more tıklayın.

Bu da Tubular(yapıştırmalı lastik) modeli.(link)

Clincher (iç-dış lastikli) : 1879 gr
Tubular (Yapıştırmalı lastikli): 1475 gr

Cok guzel bisikletmis gercekten.. Parcalamaya karar verirseniz talip olacagim bazi parcalar var, bilginize...

@Bülent ÖZER

arkadaşlarjant ağırlığı icin özür 1500 yerine 1050 yazmışım arkadaşlar uyarınca fakına vardım

@Fırat Dizman

neden olmasın bu bisikleti alacak kimse valla benim bisikletim olmasaydı bugün bankaya havalesini çıkarırdım çünkü mükemmel bir bisiklet bakmaya kıyamadım hayırlı satışlar versin allah arkadaşımıza

@murat ağırdilli

arkadaşın dediğini yanlış anlamısssın bu bisikleti alacak gerçek sporcu yok diyor kimse alamaz demiyor

gerçek sporcu var ama maddiyat yok. sporculukla alakalı değil satın olma olayı bence

@cannonfire

merhaba serkan millete faydamız olsun yoksa bu fiyata satılacak bisiklet değil

@haytakurt

gidon boyu 47cm

cep:0530 317 67 58

ibrahim abi nedir bu allah aşkına aşık oldum:) bu güzelliği hiç çıkarmamıştın silivri yoluna saklanırmı bizden :p gerçekten süper alet... (b.çekmece sahilden cengiz)

konu kalabalığı olcak ama bi grup kuruyorduk ibrahim abi o nooldu?

İbrahim abi yarın gelince sana birde selle italia cx zero carbon sele vereyim tam bu bisiklete göre bisikletin fiyatı 300 eur daha artsın.:)

arkadaşlar bisikletlerin fiyatı nedir böyle fiyatlar böyle devam ederse biz böyle bisikletlere hiç bir zaman binemiyecegiz bari kiralasalarda arasıra böyle bir bisikleti pedallama zevkini bizlerde yaşasak alana hayırlı uğurlu olsun tek kelimeyle şahane

@ÇAMUR

abi yapma allah aşkın, sen güncel dedikçe bende yağ kalmıyor , nedir abicim bu böyle evi barkı sattırıcan:D :D

allahdan 58 değil ohhhhh yüreğime soğuk sular serpildi, allahdan değil uyuyamazdım:D :D :D

Ne GÜzel ErdoĞan Fenami Kİlo Verİyorsun

Geri