umutyalcin
Üye
- Tepki
- 163
- Bisiklet
- Fuji
180 cm boy, iç bacak ölçüm 81 cm. Fuji Touring 56 kadro kullanıyorum (2015 model)170 boyum var 54 kadro fuji touring için uygun mu acaba
180 cm boy, iç bacak ölçüm 81 cm. Fuji Touring 56 kadro kullanıyorum (2015 model)170 boyum var 54 kadro fuji touring için uygun mu acaba
mesajınızı yeni gördüm hocam. size bir benzetmeyle anlatayım. cr-t world travego otobüs gibi. uzun yolda çok konforlu güçlü ve sağlam ancak travego ile şehir içinde ne kadar pratik dolaşabilirsiniz öyle hesap edin. elbetteki sizi istediğiniz her yere götürür ancak şehir içi turlarda hantal kaldığı da muhakkak. ben ikinci el yol bisikleti aldım ve aradaki farkı çok net hissettim.@pedalterapi Carraro cr-t word'ün şehir içi kullanımı nasıl uzun turlarda olduğu gibi şehir içi ulaşım içinde uygun mu acaba acil cevap lütfen.
2019 model olan 200 km kadar kullanılmış sıfır gibi. 2016 olan da çok temiz. Fiyatlar normal miEğer 2016 model dikkatli kullanılmış ve temiz duruyorsa alınabilir, daha yeni olsa da fazla kullanıldığı için kötü durumda ise zararınıza bile olabilir.