Scudo Sports

Makale Fuji Touring

Scudo
@TC.BATUHAN geçen haftaYouTube de 700 bin km kanalında, bisikletin incelemesi ve yorumu yapıldı. Ben bisiklete sahip değilim başka marka kullanıyorum. Ama incelediğim kadarıyla kötü değil.

• Beğen
Tepkiler: TC.BATUHAN
@TC.BATUHAN ben crt world kullanıyorum. frenleri magura hidrolik v fren. kesinlikle sorunsuz bir fren sistemidir. büyük tur bisikleti markaları vsf gibi ya da santos gibi magura hidrolik v kullanırlar. fren söküp takarken tek bir klipsi açıp kapatman yeterli. 5 yılda bir yağını değiştirmen gerekiyor hepsi bu. ayar bozulması vs hiçbirşey olmuyor. ayrıca eğer alırsan bir tavsiye de bulunayım. ben bisikleti aldığımda aliexpressten 4 çift papuç aldım 30tl ye daha orjinalleri bitmedi bile. yaptığım turları da yazılarımdan bulabilirsiniz. türkiyede papuçlar biraz pahalı. ben aldım kenarda duruyor.

gelelim performansa sakar geçidi gibi uzun inişleri yüklü bisikletle serçe parmağınla (otobüs retördarı gibi ) tısır tısır inersin çok konforludur. disk fren gibi ısnıp şişmez V fren gibi elini yormaz.

bisikletle ilgili merak ettiğin soruları sorabilirsin.

@pedalterapi Carraro cr-t word'ün şehir içi kullanımı nasıl uzun turlarda olduğu gibi şehir içi ulaşım içinde uygun mu acaba acil cevap lütfen.

@pedalterapi Carraro cr-t word'ün şehir içi kullanımı nasıl uzun turlarda olduğu gibi şehir içi ulaşım içinde uygun mu acaba acil cevap lütfen.
mesajınızı yeni gördüm hocam. size bir benzetmeyle anlatayım. cr-t world travego otobüs gibi. uzun yolda çok konforlu güçlü ve sağlam ancak travego ile şehir içinde ne kadar pratik dolaşabilirsiniz öyle hesap edin. elbetteki sizi istediğiniz her yere götürür ancak şehir içi turlarda hantal kaldığı da muhakkak. ben ikinci el yol bisikleti aldım ve aradaki farkı çok net hissettim.

Merhaba, aranıza yeni katıldım. İkinci el iki fuji touring arasında kaldım. Biri 2016 15 bin TL diğeri 2019 model 22 bin TL sizce fiyatlar çok mu afaki yoksa alınır mı

Eğer 2016 model dikkatli kullanılmış ve temiz duruyorsa alınabilir, daha yeni olsa da fazla kullanıldığı için kötü durumda ise zararınıza bile olabilir.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Eğer 2016 model dikkatli kullanılmış ve temiz duruyorsa alınabilir, daha yeni olsa da fazla kullanıldığı için kötü durumda ise zararınıza bile olabilir.
2019 model olan 200 km kadar kullanılmış sıfır gibi. 2016 olan da çok temiz. Fiyatlar normal mi

2016 modelin fiyatı uygun gibi

• Beğen
Tepkiler: syrlpgelen
Geri