Scudo Sports

Fuji touring 2015

Scudo
Dün Ankara Güngörler Bisiklete sordum. Ürünün gümrükte olduğunu, 10 gün içinde geleceğini ve şimdiden büyük bölümünün satıldığını söylediler. Yalnız talebin bu kadar fazla olması nedeniyle olay biraz "arz ekonomisine" dönüşmüş. 80'lerin sonu 90'ların başında Tofaş araba almak istediğinizde 6 ay sonrasına tarih verilir, "renk konusunda söz veremeyiz" denilirdi.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Reçber
Sadece Ankara Güngörler e mi gelecek bu bisiklet

@Reçber
Acaba fiyatı ne kadar ? Sitesinde 2300 yazıyor ama talep bu kadar fazla olunca yeni gelen bisikletleri etkiler mi bu ?

@irbc fiyatı doğrudan firmayla konuşmanız daha doğru olur. Ben bir fiyat aldım ama kesin alıcı modunda olmadığımdan pazarlık etmedim. Ancak dedikleri gibi talep bu kadar fazlaysa çok pazarlık şansınız olmayabilir.

Merkezi ithalatçısı İzmir'dedir İzmir'i arayıp bilgi alabilirsiniz çok ilgili bir firma bana zamanın da çok yardımları oldu... Satın alma açısından da Güngörleri tavsiye ederim internet üzerinde de alabilirsiniz...

Arkadaşlar merhaba,

2015 Fuji Touring için 700-40C Schwalbe Marathon Plus Tour Performance lastik alacağım. Takılabilecek en geniş lastik bu biliyorum. Konu hakkaında beni aydınlatabilecek var mıdır? Teşekkürler.

@umutyalcin Merhabalar,

Eğer Schwalbe'ye çok para vermek istemezseniz forumda incelemesi bulunan Rubena STU lastiğe bakabilirsiniz.

Bu video'yu izleyin zaten incelemedeki bisiklette fuji touring. 2T1A - Rubena STU İncelemesi (Patlamayan Lastik Yapmışlar)

Buradan fiyat olarak karşılaştırdığımda yarı fiyatından daha ucuza geliyor:

(link)

(link)

Kendimde Rubena kullanıyorum kalitesinden gayet memnunum bakmanızda fayda var tabi karar sizin.

@hlksnrr merhaba,

İlginize teşekkür ederim. Özceylan Bisiklet alışveriş yaptığım bir yer. Daha önce Carraro 225 bisikletim vardı. 700-40C Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard dış lastiği bike-components.de sitesinden tanesini 18,45 Euro ve 14,95 Euro olmak üzere 2 Adetini 172 TL'ye kargo dahil almıştım. Yine aynı şekilde almayı düşünüyorum, tek sıkıntım Fuji Touring 2015 için en geniş lastik ebatı. 700-40C olur mu?

@hlksnrr merhaba,

700-32C yerine 700-40C olur. Ben Fuji Touring maşa biraz dar gibi, bu bisiklete olur mu? Onu öğrenmek isterim, ilgine teşekkür ederim.

@umutyalcin fuji touring için maksimum limit 38 takılabiliyor . Fakat akıcılığı etkileyeceği için maksimum 35 takılmasını öneriyorlar. Bende fuji almak için gittim 49 kadrosunu denedim lakin o kadar uzun boy için tasarım yapmışlarki benim boyum 1.70 bacak boyum 78 fakat kadro üzerinde durduğum zaman hassas bölgeye temas olduğu için almaktan vazgeçtim. Dropbarlı bisiklete binmeyi çok istesem de ,ciddi paralara çıkmadan binmek hayal gibi gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: cngz ve umutyalcin
@Lovless 49 kadroyu nerede ne zaman denediniz. Hala satışta mı ?

@Yusuf'san

@Yusuf'san Hocam bisiklet evimde denedim, fakat bugün tekrar aradım ürünün ellerinde kalmadığını söylediler. Haziran ayında 2016 modelleri gelecekmiş.Orta göbek alivio , sele rengi ve gidon bandı değişmiş sadece. satış fiyatı 2900 tl'den satışa çıkacakmış.

@umutyalcin

@umutyalcin Güzel lastik almışınız umut ağabey güzel günlerde pedallayın inşallah.

• Beğen
Tepkiler: umutyalcin
Standart donanım harici yaptığım birkaç değişiklik,
Brooks standart B17 sele,
Brooks deri gidon bandı,
Brooks femto arka aydınlatma,
Tubus ergo ön bagaj
Ortlieb Ultimate 6 plus gidon çantası,
Xlc orta ayak,
Xlc suluk kafesi,
Polisport çamurluk,
Schwalbe maraton plus,
Deore V fren ayakları,
Wellgo C27 G Pedal (Rulmanlı)
Garmin montana bike mount,
Retro prinç zil,
Sigma BC 16.12 km saati (Işıklı)
Bagajların üzerine takılı 4 adet rockstraps

DSC04443.JPG DSC04459.JPG DSC04467.JPG DSC04514.JPG

@erdem_35
Çok güzel olmuş hocam Maşallah :) keyifli turlarınız olsun

@erdem_35 Maşaallah diyorum bu haliyle tablo gibi olmuş inan.

@erdem_35

Tek kelimeyle şahane olmuş bisikletiniz, kazasız belasız sürüşler olsun :harika:

Benim için en önemli soru işareti bar-end shifters idi. uzun yolda, özellikle yokuşlarda sıkıntı değil ama şehir içinde vites değişiminde biraz uğraştıracak gibi. Nitekim her turda illaki bir kaç şehre giriyorsun ve o yükle (minimum 20kg) bol vites geçişi istiyor insan. Vites değiştiricileri değiştirmeyi düşünüyor musunuz?

@erdem_35 Hocam maşallah diyorum, Allah nazardan korusun. Çok güzel ve yakışıklı duruyor. Güzel turlar dilerim.

Geri