Scudo Sports

Fuji feather 2015

ilker21

Daimi Üye
Tepki
116
Bisiklet
Fuji
Bugün itibariyle bende artık bir single vites bisiklet sahibiyim :) alır almaz 16 km bir sürüş keyfi yaşadım. gerçekten harika bir bisiklet, akıp gidiyor resmen. gidon bandı dışında her şeyi 10 numara. İzmir kadans bisikletten aldım. sağolsun Fatih Bey oldukça ilgili davrandı. vintade zil ve arka çakarlı lambayıda hediye etti. aslında fuji touring alacaktım fakat gelişi ağustos başı ya da sonunu bulabilirmiş o yüzden böyle bir isteğim vardı onu yapmış oldum. touring ise 1-2 yıl sonra belki :)
bu bisikleti alama durumum ise 1 haftada gelişti ve bitti. ben kendin bisiklet diziyordum. single vites vintage yarış bisikleti. retro yani. maliyeti hesaplayınca 1200'ü geçiyordu. kadro boyası, malzemeler vs.
nette tesadüfen gördüm bisikleti ve anında Vuruldum :) hem fuji olması hemde vintage tarzı ve sıfır olmasından dolayı bunu alayım dedim. umarım uzun yıllar kullanırım. aklında bu tarz bisiklet olanlara fikir vermesi açısından foto da yüklüyorum. herkese sevgiler ve iyi pedallamalar :)
not : Türkiye'de saDece bende varmış bu model :) :)

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    135,4 KB · Okunma: 949
  • image.jpg
    image.jpg
    88,4 KB · Okunma: 849
  • image.jpg
    image.jpg
    78,3 KB · Okunma: 827
  • image.jpg
    image.jpg
    215,6 KB · Okunma: 867
  • image.jpg
    image.jpg
    207,5 KB · Okunma: 850
  • image.jpg
    image.jpg
    80,1 KB · Okunma: 833
Scudo
Hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim . Fujiler coğalmaya başladı forumda. :harika:Touringi almadan önce turuncu rengini incelemişdim bende.

Cok güzel görünüyor,hayirli ugurlu olsun. Kasasiz belasiz sürüsler dilerim. :harika:

• Beğen
Tepkiler: ilker21
Çok şık bir bisiklet,hayırlı olsun. Ben bu bu single ların şehir içi kullanımını merak ediyorum en çok,yani yokuşlarda vs yarattığı dez avantaj baş edilebilir boyutta mı yoksa çok mu fazla? Tecrübenizi paylaşır mısınız? Zira hep aklımda sahip olduğum bisikleti birgün vitessiz kullanma var.

@edin
Adana'da aşırı yokuş yok. hafif eğim var onunla da başa çıkmak zor değil. dik yokuş çok zorlar. bisiklet zaten çok hafif 10.40 kg. bu yüzden sorun oluşturmuyor açıkcası. ben gayet memnun kaldım. benimde aklımda vardı zorlanma durumu ama hiç zorlanmadım. üstelik sabah 40 km sürüş yaptım diğer bisikletimle ve öğleden sonra da bununla 16 km :) bir sorun olmadı yani :)
gözü kapalı tavsiye ederim şimdilik. arkada tekerde hafif bir boşluk var onuda bakımda aradan çıkartırım sanırım.

Hep soracağım böyle bisiklet görünce ama unutuyorum.Bu bisiklet nasıl fren yapıyor? :D Ayrıca hayırlı olsun, güle güle kullanın :hhhhhh:

• Beğen
@Uptown Cyclist
aynen dediği gibi :) normal yarış bisikleti freni ya :)

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Ben bunu fixed gear bisikletlerle karıştırmışım :D Asıl onlar nasıl fren yapıyor onu merak ediyorum.Bu track bisikletleri falan :D

@ilker21
Icimde kalan almak isteyip alamadigim bir model. Ayni dukkanda turkuaz 61 kadroya bakmistim, ustune oturup sagini solunu kurcalamistim birkac ay once :) gule gule kazasiz belasiz ve saglikli gunlerde kullanin. Ayrica touring'e 10 basar bence bu :)
Bostanli sahilde denk gelirsek seslenirim :)

• Beğen
@Atacan
touring için bu sözleri duyunca sevindin şimdi :) bir tarafım hala orda çünkü :) teşekkürler

Hayırlı olsun, güzel bir tercih olmuş. Keyifli sürüşler :)

Zincir korumasının sökülmesi halinde çok daha güzel görüneceğini düşünüyorum, tavsiyem olsun bu da :)

1) Verdiğiniz paranın Karşılığında almanız gerekenden çok daha iyi bir Donanım. Ortalama bütçeyle üst sınıf bisiklet.
2) 2015 modeli zincir koruma ekstrası gelmiş.
3) kırmızı olsun 5 lira fazla olsun.
4) sanırım fren ayaklarıda iyileştirilmiş.
Senin yerinde olsam temiz kalması için zincir korumayı çıkarırım. Fixie videoları izleyip milletin gazına gelip frenleri sökme gibi bir şeye girme Türkiye'de işler öyle yürümez.
Arka göbek flip flob bence fixie tarafa geç ve bir daha free wheel kullanma hatta sök en az 300 gr hafiflersin. Fixie ORANI 16t sanırım istersen 17-18 T yapıp %8-10 eğimleri zorlanmadan çıkarsın 1 diş neki deme çok farkediyor. Biraz eziyet olur ama iç lastikleri latex lastikle değiştir. Devrilme katsayısı düşeceğinden hızlanmalar çok daha zevkli oluyor. Üzerinde gelen pedallar gayet güzel ve yeterli ama fixie zevki almaya başladığında sdp pedal tak çok daha verimli daha az tehlikeli oluyor. Güle Gül'e kazasız belasız kullan.

@Zekeriya Çab
teşekkürler tavsiyeler için :) şimdiki amacım kırmızı brooks sele ve gidon bandını kullanmak :) dün pedaldaki o aksamları çıkartttım pek kullanışlı değil. spd filanda takmam ya. diğer bisiklette var benim. frenleri vs. olduğu gibi kullanacağım. biraz böyle kullanayım çıkartacağım zincir korumayı. retro tarzı bozuyor. fixie işine gelince valla böyle kullanırım gider hiç öyle kafa yormak istemiyorum. her ayrıntı bana zor geliyor. sür gitsin derdindeyim. ve dış görünüş :)

@ilker21 zevkini alsan sdp ve fixie ile tur yaparsın çok zevkli çok şey kaçırırsın en azından bir iki dene.

• Beğen
@Zekeriya Çab
biraz süreyim böyle sonra fixie tarafına geçiririm. ne avantajı var ki? bu arada fixie yapacağım diye hiç bir türlü sökmem frenleri ben

Frenleri kesinlikle sökme öyle bir şey söylemedim fixed olan dişliyi kullan diyorum. Fixed biraz güç gerektiriyor dinlenirken bile pedal çeviriyorsun.

• Beğen
Geri