ilker21
Daimi Üye
- Tepki
- 116
- Bisiklet
- Fuji
Bugün itibariyle bende artık bir single vites bisiklet sahibiyim
alır almaz 16 km bir sürüş keyfi yaşadım. gerçekten harika bir bisiklet, akıp gidiyor resmen. gidon bandı dışında her şeyi 10 numara. İzmir kadans bisikletten aldım. sağolsun Fatih Bey oldukça ilgili davrandı. vintade zil ve arka çakarlı lambayıda hediye etti. aslında fuji touring alacaktım fakat gelişi ağustos başı ya da sonunu bulabilirmiş o yüzden böyle bir isteğim vardı onu yapmış oldum. touring ise 1-2 yıl sonra belki 
bu bisikleti alama durumum ise 1 haftada gelişti ve bitti. ben kendin bisiklet diziyordum. single vites vintage yarış bisikleti. retro yani. maliyeti hesaplayınca 1200'ü geçiyordu. kadro boyası, malzemeler vs.
nette tesadüfen gördüm bisikleti ve anında Vuruldum
hem fuji olması hemde vintage tarzı ve sıfır olmasından dolayı bunu alayım dedim. umarım uzun yıllar kullanırım. aklında bu tarz bisiklet olanlara fikir vermesi açısından foto da yüklüyorum. herkese sevgiler ve iyi pedallamalar 
not : Türkiye'de saDece bende varmış bu model

bu bisikleti alama durumum ise 1 haftada gelişti ve bitti. ben kendin bisiklet diziyordum. single vites vintage yarış bisikleti. retro yani. maliyeti hesaplayınca 1200'ü geçiyordu. kadro boyası, malzemeler vs.
nette tesadüfen gördüm bisikleti ve anında Vuruldum
not : Türkiye'de saDece bende varmış bu model