abi ne street i ya o gün 8 kişi bütün şehri dolaştık toplasan 10dk hareket yaptık. hareket yapıcak yer yok orda. heryer insan araba. ordan burdan birileri laf atıyo ufacık yer sıkış tepiş. oraya gittinizmi skatepark ta durucan sürekli. şehre gittin mi kavga birileriyle etmemek için kendinizi zor tutarsınız. bazen çok tip insanlar denk geliyo. yada street olarak görevlilere yakalanmam diyosan seka park taki o yeşilliklerin arasında güzel yerler var. çocuk parkları felan var oralardada güzel yerler var ancak bisikletle girmek yasak.
Ya İzmit'e çok kez gittim ve malesef söyleyebilirim ki insanları hiç misafirperver değil.
Son gidişimde Tren istasyonunda Doruk'ları beklerken ordaki merdivenden 180 attım diye dünyanın azarını yedim ve sabahın 6'sında,etrafta insan olsa neyse.
Bi önceki gidişimde de bisikleti bilet alınan yerdeki saçma sapan bi makinaya dayadım diye aynı tepkiyle karşılaşmıştım, caddelerde insanların laf atmalarını hiç saymıyorum bile.
Ama belki bana denk gelmiştir,tüm genellemeler 10 saniye içinde kendini yok edecektir
Siz kimi kandırıyorsunuz?Bunlar bariz Amerika'da çekilmişi Amerikan bisikletçilerinin fotoğrafları.Ayıp yaptığınız.Profesyonellerden fotoğraf çalıp koymayın buraya bir dahaŞaka bir yana hayran kaldım
Üfffff , nasıl da canım çekti be. Valla içim gitti , inşallah kasımda yine gideriz. Herkese selamlar , bu arada karaalioğlu parkına takılanlar ne zaman oradalar bir yazıversinler.
insanlar yarışmak için şehirleri dolaşmak için ülkeleri kat ediyorlarken bizim istanbuldan izmite gitmemiz mesafe bile değil.Keşke bütçemiz ve güzel bir araba+römorkumuz olsada diğer şehirleride gezip her şehirde bir iniş - street albümü oluşturabilsek.Belki o zaman bu tarz şaşkınlıklar ortadan kalkar insanları bisiklete binmeye teşvik ederiz
Çok haklısın Erkal abi. Umarım dediğin gibi bir araba+römork a sahip olabilirsiniz ve yine umarım ki bu sporun yaygınlaşması için sizler elinizden gelenin daha fazlasını yapabilirsiniz bu şekilde.