Scudo Sports

frensiz, garantili bisiklet durdurma yöntemi

Scudo
@barış barış ayakkabıya bağlı ben a 101 den alınan 15 milyonluk ayakkabıyı 5- 6 sert eğimde erittim %8-9 250 mt
@enqinHLC öyle bişey olsa garanti vermezdim benim yöntemim 50km hıza kadar gayet dengeli durduruyo
Bunu hiçkimse keşfedememiş patentini ben alırım artık daha önce refleks olarak yapıyodum ama bayan bisikletiydi
büyük kadrodada seleden inip ayağı yere sürtünce v frenle aynı performansı alıyorum...

Hayır bu da bi yöntem yani

Dosyalar

• Screenshot_2016-01-20-21-36-41.png
    Screenshot_2016-01-20-21-36-41.png
    52,3 KB · Okunma: 60
  • Beğen
Tepkiler: tolgax3
Allah korusun yerde bir şeye takılırsa ayağınız o kuvvetle bacağınız kırılabilir.... :eek::eek:

• Beğen
zorda olsa gözlerimin önüne getirebildim yalnız çizim facia :)

• Beğen
ayağı yere sürtmek çok zevkli hem;
yapın eski ayakkabılarınızla , atın gitsin bitince ,hatta böyle bi ayakkabı üretilse keşke

@Emre Yönlüer ayak topuğuyla hiç sorun olmuyor mucurlarda zaten ayakkabıda erimiyo

Bunlara gerek yok. Size en hızlı pisikleti durdurma metodunu soylim. Bu metod ile hızınız ne olursa olsun 1 sn içinde kesinlikle durabileceksiniz. Üstelik uygulamasıda çok basit. Sadece yapmanız gereken yuksek hızda seyrederken durmakistediğinizde
Gidonu en yakın duvara yada ağaca doğru kırmak.çarpmanın etkisiyle hızınız 70km de olsa anında durabileceksiniz..yani durmak garantii.
Merak edip deneyen sonucu yazsın buraya

@eren konu

Ben çözdüm ön kaldırıp duruyor kesin:tskler:

E: kesin ip var ***

• Beğen
Boruya oturuyoruz, gidon kasıklarımıza sele ise totomuza giriyor. Dikkat etmek lazım :cool:

çocukken ilk kazamı 8 yaşında komşu kızla birbirimize bakarak çarpıştık şimdi oturduğum semtte yaptım (göz mosmor)( ön teker pert)
2. yi yokuş aşağı freni patlayıp ön tekeri kitlenen bisikletle yaptım ( dizde 5 cm kare soyuk ayakta delik)
ayağındaki lastik terlikle örümcek adam gibi arka tekere yapışan arkadaşıma hep hayret ettim )hiç denemedim böyle bişeyide)
3. cüyü yazın stabileze yolda virajda araç tekeri çukuruna girdim zıpladım bayıldım elmacık kemiği oyuldu ama hiç iz kalmadı
4.cü 55 le kavşaktan inerken karşı sol yoldan çıkıp sağımdaki yola dönen doblodan sekip dolmuşa yapıştım köprücük kırık bel ezik bacak attı sol başparmak çıktı

anlatamıyorum çünkü yoga hareketi gibi bişey ve işin işinde frenlerken pedallarda gergin durmak var
videosunu çekip atınca herkes hayret edecek kimsenin aklına gelmemiş
artık bu yöntemi kullanırken beni anarsınız
belki dünyada benden başka bilen yoktur da

Çizimden sonrasını göremedim, gözlerim aktı.

Geri