Scudo Sports

Frenleme ile Işık Şiddeti Artan Arka Işık(Stop/Rear Light)

Bu şekidle bir sistemin yararı olur mu?

• Evet.

• Hayır.

• Toplam katılım
    40
İşte ben de diyorum ki gerekli ar-ge yapılır ve mümkün mertebe ülkemiz kaynaklarıyla üretebileceğimiz profesyonel bir ürünü biz neden üretmiyoruz da gidip hazır alıyoruz maliteyinin 50 katı fiyatına? Gerekli çalışmaları yaparsak gerekli mali kaynakları ayarlayabiliriz. Daha önce de benzer şekilde sermaye arayışlarım oldu. Bu tip bir projenin etki alanını büyütüp devlet desteği ile üretim hedefliyorum işin açığı...

• Beğen
Tepkiler: münferit vagon
Scudo
@Halil EROĞLU
Buna hortlatmak mı deniyor bilemiyorum ama sormak istedim: Ne yaptınız Halil Bey? Bir şeyler faaliyete geçirme imkanı bulabildiniz mi? :)

https://lh4.googleusercontent.com/proxy/eEvsWICtGWbwaioO87dV6pZjtp_sxMSLzjsDUH0LR9H-CW4nNTu0pli1w04HpaCz-J39kGzZDg07ar1S7hre0FvSeDpGA34NPEiTybtV=w443-h332-nc
Küçükken bundan vardı bizim mahallede herkeste. V frene mandal gibi bir sey takiyorsunuz freni sıktığınızda mandal sıkışıp ışığı yakıyor..

• Beğen
@alifurkan390 İmkân buldum; fakat ürünü satın alacak tüketicinin konu hakkında bilinçsiz olduğunu ve büyük çoğunluğunun eski hazır sistemlere devam edeceğini anlayınca proje aşamasını uygulama aşamasına geçirmenin zaman ve maddiyat kaybı olacağını düşündüm. Jiroskopların mikro seviyelere indiği günümüz şartlarında Çin gibi bir kopyala / üret zihniyetini göz ardı etmek büyük bir hata olur. Biz burada Ar-Ge ile uğraşırken adamlar eldeki mevcut imkânlarla ulaşacağımız ürünün çok daha gelişmişini daha kısa sürede üretip piyasa sürüyorlar ve fiyatlarını da makul tutuyorlar. Türk girişimcinin teknoloji konusunda neden geri kaldığının bir başka sebebidir bu rakiplerin durumu. Kısacası 5$-10$ verip artık istediğiniz kıytırık teknolojik ürünü alabiliyorsunuz. Biz üretsek o fiyata satamayız. Ülkemizdeki vergi sistemine hiç değinmiyorum...

@Halil EROĞLU
Sorunlar ve sorunlar... Bir gün gelir diye ümit ediyorum; aslında öyle güzel zekalara sahibiz ki... Dünya çapında çok şey değiştirebilecekken "Türk Zekası" diye gülünen ilginç pratik çözümlerle uğraşıyoruz. İnşaallah bir gün gelir ve o gün eskimeyen günlere döneriz.

fren yapınca parlaklığını arttıran ürünler var fiyat araştırması yapılabilir gördüğüm için ekledim.

(link)

(link)

• Beğen
Geri