@Anonim DH aldım hoca, yazın ZEE kışın Avid Code kullanmak istiyordum ama fren hortumları kadro içinden geçiyor o nedenle her değişiklikte bleeding yapmamız gerekecekti ZEE olarak -10 derecelere kadar sorunsuz takılacaz -10'da DH yapılmaz herhalde, donarak ölürüz o hızla inerken @Burak uzun ?
@mariokaldato ne V freni yav. ben daha tasarımı bırak daha sram ile shimanonun bile aklına gelmemiş fren sistemi bekliyorum. ileriye dönüğüm. geriye gidemem
@mariokaldato iyi tabi elin gidondayken sinirsel bağlarla iletişim kuracak ve göz sinirleri ile senkronize çalışacak
bu sayede senin gözün yoldayken senin farketmediğin yerlerde bile dikkat freni sıkacak. senin göz açından hesap falan yapacak
mesela sen yolda gidiyon hızlısın. yolada bakıyon ama senin göz açına giren bi detayı sen farketmesende frenler farkedecek ve hemen yavaşlayacak.
diyelim caddede hızlı gidiyon. sağda park halinde duran arabaların arasından çocuk koşarak yola fırlayacak. sen göremessin tabi. ama sinirler ile gözüne bağlanan fren sistemi o çocuğun arabadan yansıyan yansımasını görüp hesap yapıp hemen yavaşlama freni yapacak.