Scudo Sports

Fren hidrolik yağı değiştirilmez ise ne sorun olur.

Bende 500.km ye geldim değişmeyi düşünüyordum başlığı görünce vazgeçtim :D

Scudo
Dot Geç Donar, Çabuk Kaynar, Daha Erken Bozulur
Mineral Çabuk Donar Geç Kaynar , Daha Geç Bozulur.
Dip Not :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@Anonim DH aldım hoca, yazın ZEE kışın Avid Code kullanmak istiyordum ama fren hortumları kadro içinden geçiyor o nedenle her değişiklikte bleeding yapmamız gerekecekti :) ZEE olarak -10 derecelere kadar sorunsuz takılacaz :D -10'da DH yapılmaz herhalde, donarak ölürüz o hızla inerken :D @Burak uzun ?

@Burak uzun :D :D -10da donmuyor -30da donuyor :D ama geçen -15'de benim XT-M785'lere bi asıldım, gidiyoruz :D durma yok hahahahah dedim Tanrım sana geliyorum :D

• Beğen
@Burak uzun kardeş neden uğraştın akşamdan buzluğa koysaydın? :D :D :D :kptmya::kptmya::kptmya:

zaten istanbulda yağı kaynatacak kadar yokuş indiğim yer yok. ozaman avid iyidir :D

V frene geçmenin zamani gelmis .neyine be chn senin hd fren filan :D

• Beğen
@mariokaldato ne V freni yav. ben daha tasarımı bırak daha sram ile shimanonun bile aklına gelmemiş fren sistemi bekliyorum. ileriye dönüğüm. geriye gidemem :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@chnkrmz
Nasil bi sistemmiş la bu ? Merak ettim iyimi haha :D

@mariokaldato iyi tabi :D elin gidondayken sinirsel bağlarla iletişim kuracak ve göz sinirleri ile senkronize çalışacak
bu sayede senin gözün yoldayken senin farketmediğin yerlerde bile dikkat freni sıkacak. senin göz açından hesap falan yapacak :D

mesela sen yolda gidiyon hızlısın. yolada bakıyon ama senin göz açına giren bi detayı sen farketmesende frenler farkedecek ve hemen yavaşlayacak.
diyelim caddede hızlı gidiyon. sağda park halinde duran arabaların arasından çocuk koşarak yola fırlayacak. sen göremessin tabi. ama sinirler ile gözüne bağlanan fren sistemi o çocuğun arabadan yansıyan yansımasını görüp hesap yapıp hemen yavaşlama freni yapacak.

nasıl sistem :D

@chnkrmz
Yorum yok :D

Geri