Scudo Sports

FreerideTr Eğitim Serisi - Drop Off Dersleri

Özgür anlatmış sizde tam tersini yazıp böyle dimi demişiniz... Hayır öyle değil. İnerken kendinizi kasmayın, bisikletin yere değmesiyle birlikte aynı bir amortisör gibi sizde yaylanın üstünde.

• Beğen
Tepkiler: gambler-dh
Scudo
@gvenc_mtb

Hayır işte sözlüyü geçemedin :D

Önemli olan inerken dizlerini kırman ağırlığını geriye vermen.Bunu yaparsan zaten yumşak inersin.önemli olan yumşak inmek tabiki.Yaylanmakdan kastım indikden sonra bisikletin seni yukarı atması.Bunun olmaması gerekli.

Tamam son mesajla tam oldu teşekkür ederim. :D Yarın ilk iş bunu deniycem. Zaten iki dersten kaldım bir de bu geldi tamam sınıfta kalmamak için hiç bir neden kalmadı. yapma be hocam iki puan fazla ver de geçeyim.

Özgür abi gerçekten uzun uğraşlarınız sonucu ortaya güzel kolay anlaşılır bir konu çıkmış.:):) Bu konu FR konusunda acemi arkadaşlarımızın yararlanması bakımından oldukça faydalı olucagını düşünüyorum. Ben böylesine zevkli sdorularla dolu bir sınavı olmak çooook isterdim:eek: ama mekanlarımız farklı ve Antalya da hayat çok sakin ama bu sakinliği bozmaya çalışıyorum (elimden geldiğince:eek: somut detayları yakında forumseverler görücektir.). Ayrıca sınav merkezimi İstanbul olarak değiştirmek çok isterdim :D ahh ahh! (Keşke yanınızda olabilseydim arkadaşlar!! :eek:)

• Beğen
Tepkiler: SerKaN2081
Arkadaşlar ne güzel anlatmışsınız yaa.
eğer bu ders resim ve videolarının devamı gelecekse neden yöneticilere söyleyip bunu sabitletmiyorsunuz.
benimki sadece bir öneri karar sizin ve tabii ki yöneticilerin

bayramınız mübarek olsun iyi uçuşlar:D:D

@murat.BEKTAŞ

Eyvallah. Murat senmiydin yau resmini çamurdan tanımam zor oldu.:D

@İdris Şanlı

Sağol İdris. Ben bizimkiler devamını getirirler diye ortaya eğitim serisi diye başlık attım ama devamı gelmedi şimdilik.

Özgür,yazıda konuda bir birinden güzel olmuş.Videoyu izledim.Umarım daha güzel hareketler ve parkurlarda seni izleme şansmız olur.Yılmazlada güzel ekip olur ve güzel işler çıkartabilirsiniz diye düşünüyorum..Kazasız sürüşler olması dileğiyle.İyi Forumlar.

Teşekkürler... Yılmazla zaten aynı şehirde olsak muhakkak beraber binerdik diye düşünüyorum.Ondanda kapacağım şeyler var.

gerçekten açık ve güzel anlatımlı bir ders saolun teşekkürler

Mtb derken xc'yi kastediyorsanız maşa, jantlar ve kadroyu elinize alırsınız:D. Hatta bisikletle beraber hastaneye götürürler sizi :p 150 mm üzeri Fullsuspansion sağlam bir kadro ve yüksek travelli bir maşa olmadıktan sonra zor. Çünkü yere iniş benim bighitle bile sert oluyor buradaki az eğimden dolayı. XII streetle deneyen bir arkadaşımız fena patlamıştı. :D Hatta videonun linkide bu (link)

• Beğen
Tepkiler: Burak Oztarak
Geri