Scudo Sports

Freeride TR Videolar

Scudo
Teşekkürler Erkalcım. Sen,Memocan,Alican ve diğer arkadaşlarınız ekolü bir adım ileri taşıdınız.

Harikasınız gerçekten , Türkiye'de de sizler gibi yetenekler olduğunu görmek, insanı sevindiriyor.Tebrikler.

Can abinin hakkını vermek gerek,bence ilk video alanındaki Türkiye'deki en başarılı videolardan,gerek içerik gerek montaj:)

Erkal ve Memo adına teşekkür ederim arkadaşlar...
Elimizden geldiğince:)...

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
o beyaz kadroyla (ve dolayısıyla sahibi erkalla) kaçkarda tanışmıştım ama yapılanları görme fırsatım olmamıştı..
hakkını veriyrmuşsnuz..
güzel videolar,teşekkürler

hepinize teşekkurler arkadaslar..:)ben pek değilde memonun yetenekli olduğu bir gerçek..bende arazide bişeyler yapmaya ''çalışmak''tayım işte kendi çapımda..ama atillanın dediği gibi canların(artofriding) da hakkını yemeyelım :)

Erkal'cım hele Can'lar da bir kaç video koysun, onların da hakkını yemeyeceğiz sen merak etme ;) Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz :cool:

(Nasıl ama bölümü canlandırmak için gaz veriyorum :p haydin evlatlarım :D:D!!! Bu arada kendime de gaz verdim, bir kamera bulayım bakın neler geliyor :cool:)

cumleler yeterince gaza getirici bizimde artık kameraya ihtiyacımız var ziyaretçilere daha guzel ve kaliteli videolar seyrettirebilmek için :)

:D,bu bölüm çok iyi oldu ya,şahsen ben düşüp kafamı vurduktan sonra biraz soğumuştum ama tekrar canlandım,kendime geldim valla.bu arada şahsen halil abinin neler yapabildiğini çok merak ediyorum:),bekliyoruz video nu abi:)

Tebrikler...Bu iş gerçekten çok zor.Bu zorlu hareketleri yapanların ellerini öpmek gerek.Bisikletle resmen oynuyorlarrr:D
Teşekkürler wideo için.Kazasız sürüşler;)

erkal videolar gerçekten süpper devamını bekliyoruz..

hepinizin ayağına sağlık teşekkürler çok güzel videolar hepinize kazasız sürüşler

Geri