Scudo Sports

Fransa Turu'nda şok gelişme, Sagan diskalifiye oldu, Cavendish turu bıraktı

@seffahcabbar
hocam siz de ergün diler gibi yazıyorsunuz ha :komik: bora nın sahibi türk mü cidden yoksa bizi mi kekliyorsunuz :D

Scudo
Sagan'ın takımının ikinci isim sponsoru da Hans Gröhe. Bu şirketin kurucusu da 1950'li yıllarda Almanya'ya göç etmiş bir gurbetçi kardeşimizdir, asıl adı Hayri Gökefe'dir.

Bora Bora adası da, aslında Güney Pasifikteki bir fransız denizaşırı toprağı olan fransız polinezyasında bulunmuyor.. karadenizin yukarısındaymış ve iki tane Bora isimli arkadaşın ortak girişimi diyorlar :D

Sagan'ın TDF'17'den ihracı için diğer bisikletçiler ne demiş:

Sagan'ın ihracını doğru bulmuyorum. Etaptan diskalifiye etmek tamam, ama bütün TDF'den? HAYIR.
— Robbie McEwen

Benim şahsi düşüncem, diskalifiye cezası çok ağır. Yeşil mayoya -80 puan cezası, bugünkü yarışta sonuncu sayılma ve süre cezası uygulanabilirdi.
— Jens Voigt

Bazen bir şeyler söylemeden önce görüntüleri izlemek gerekir. (Yarış sonunda, görüntüleri izlemeden yaptığı "Peter, bundan böyle benim dostum değil" deyişini hatırlatıyor) Peter'den özür dilerim ve karar çok ağır.
— Andre Greipel

Sagan'ı eve göndermek kötü bir karardı. Yaptığında kasıt yoktu. Kendimizi kazadan korumak amacıyla dirseklerimizi açmayı hepimiz, zaman zaman yaparız.
— Baden Cooke

Sagan'ın TDF'den atılması katiyen olmamalıydı. Mark'ın kazadan hemen sonra oynadığı tiyatroya alkış. Hadi be UCI.
— David Millar

İyi iş TDF komitesi. En büyük yıldızı (son 2 yılın dünya şampiyonu Sagan) dengesini sağlayıp kıçını kurtardığı için diskalifiye etmek? Organizasyonunuzu berbat ettiniz.
— Jolanda Neff

Bunun cezasının TDF'den ihraç olması gerektiğine emin değilim, fakat o dirseğin ne yaptığına eminim. Ve sakatlanmaya sebep oldu.
— Adam Myerson

Sagan'ın diskalifiye olması kimin işine yaradı? Bu sorunun cevabını bulduğumuzda olay aydınlığa kavuşur.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Sevgili Yöneticiler, forumda çılgınca a haber muhabirliği yapan "seffahcabbar" nickli üyeye ceza uygulanacak mı? son ceza sistemine göre uygulanması gerekiyor sanırım? :D

• Beğen
Tepkiler: mtbrhnkc
@Serkan Mıstınoğlu
Hocam bence Cavadiş forumda degildi, kendisi de bunun farkindaydi. Kaza ona bahane oldu (elektrikler kesildi ,ödevimi yapamadim hesabı). Cok karaktersiz adammış. Gidipte tdf komitesiyle konusup kararın agır oldugunu, diskalifiye istemedigini, sprintte olur öyle şeyler canım dese işler nasıl ilerlerdi merak ediyorum.

Bora'nın Türk firması olduğuna yönelik spekülatif haber metni şahsım ait değildir. Dikkat edilirse mesajda tırnak içinde verilmiştir. Alıntı olduğu açık ve nettir.

Yanlış anlaşılmanın sebebi kanımca ben değilim. Bu arada geçmişteki Türkçe öğretmenlerinizi saygıyla anıyorum. En azından "doğrudan aktarma" ve "dolaylı aktarma" cümlesi ne demek Onun size öğretememişler.

Beni A Haber muhabiri olmakla suçlamaya kadar varmış iş. Alıntıdaki tırnağa dikkat etmeyerek tüm arkadaşları körlükle suçlayabilirim kanımca.

@seffahcabbar

Sizi özel mesajla uyardım, alıntı bile kullansanız kaynak belirtme zorunluluğunuz var. Lütfen hangi alıntıyı haber veya makale olarak kullanırsanız, edindiğiniz kaynağı belirtmek zorundasınız. Tırnak içine almayla olmuyor sadece. Bir kez daha uyarı vermek zorunda bırakmayın lütfen.

• Beğen
Tepkiler: mtbrhnkc
@seffahcabbar

Alıntı verilince, altta/üstte mutlaka kaynak belirtmek gereklidir. Yoksa bu intihal olur. Siz belirtmediğiniz için biz kaynağı siz sandık.

Evet haklısınız. Kaynağı bulamadım. Dün o kadar şey okudum ki bu konu hakkında hangi alıntıyı nereden yaptığımı bulamadım. Bundan sonra daha dikkatli olurum.
Teşekkürler...

Tırnağı kapattıktan sonra da aynen devam etnissiniz.
İşinize gelen ve kaynağı belli olmayan bütün haberleri delil kabul ediyor ve bilimsel yolla kanitladim diyorsunuz. Tam bir a haber muhabirisiniz işte :)

Rezil olunca da benle alakası yok moduna giriyorsunuz. Nooldu bilimsel yonteminize?

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@seffahcabbar Metni detaylı bir şekilde internette arattım, ancak benzer dahi bir haber bulamadım. :) Neyse tamam uzatmayalım konuyu da, siz de bir daha güzel forumumuzda emin olmadığınız haberleri lütfen paylaşmayın, hele yanlış olduğu ortaya çıkınca "alıntıydı o zaten" olayına lütfen girmeyin. Hatayı kabul etmek de erdemdir.
Saygılar.

@seffahcabbar

Önceki mesajı aşağı kopyalıyorum, tırnak işareti falan yok.
upload_2017-7-10_9-27-47.png

@Ozan k.

Ekleme: Bu mesajınızı gördükten sonra yukarıda yazdığımdan şüphe ettim. Tırnak var da ben mi görmedim?

@Murat B. Burada tırnak yok sonra ikinci mesajında tırnak da kullandı ama sonra aynen devam etti.

Dosyalar

• Screenshot_2017-07-06-23-24-10-098.jpeg
    Screenshot_2017-07-06-23-24-10-098.jpeg
    76,7 KB · Okunma: 26
  • Screenshot_2017-07-06-23-24-19-732.jpeg
    Screenshot_2017-07-06-23-24-19-732.jpeg
    68,4 KB · Okunma: 24
  • Screenshot_2017-07-06-23-24-31-201.jpeg
    Screenshot_2017-07-06-23-24-31-201.jpeg
    53,2 KB · Okunma: 24
  • Beğen
Tepkiler: Murat B.