@UtkuK
Yayında da bahsetmişlerdi pc dışındaki uygulamaların sorunlu olduğundan. Biz laf ediyoruz ttnet,digitürk diye ama işte..
Şu doping olayı ile ilgili ne çok konuşuldu ha,yarıştan daha çok furum konuşuluyor.
Ben burada bireysel ve toplumsal psikoloji ile ilgili bir yere dikkat çekmek istiyorum naçizane.
- bireysel olarak furumu bu kadar ezerek atılan suçlamalar,furumun kişisel saygısını(öz saygı) görmezden geldiğimizi ve bir bireyin gerçekten ama gerçekten paradır maldır vs değil en büyük değerinin bu olduğunu unutuyoruz. Bu geçrekten hakaret.
Lens Armstrong.. Zaten amarikaya göre her şey bir ürün,mal,satılık değil midir? Çok görmem kendilerine dopingi. Nayk ve trek bisiklet hep marka hep ürün.. piyasadaki en pahalılardan.
Kıris,ingiliz şuan ama yaptığı güzel işlere rağmen wiggonun herhangi bir şeyi ile bile kıyaslanmıyor. Neden çünkü kenyalı. Kendi içinde bir yerlerde arabesk ruh olduğunu düşünmüyor değilim. Ezilen toplumlarda genelde olur böyle şeyler. Bu adam halen edepli duruyor her şeye rağmen. Etapları da topluyor. Çok çalıştım diyor. Ne diyebilirsiniz ki? Elimizde hangi bilgiler var? yıl olmuş 2015. Her türlü data var ellerinde. yok sky kaldırmak istemiş. Kaldırır kardeşim,ÇÜNKÜ ÇALINMIŞ. Ben herhangi bir sorun olmasa bile öyle bir şey yaşasam sinirlenirim ve elimden geleni yapmak isterim.
E diyelim ki furum gitti? Geçen sene gördük

Ben turu izlemedim o kadar favori igidince. Çünkü fransa turunu,tur yapan büyüklerin hedef olarak göstermesi. O kadar büyüğü,güzel ve geçmişi olan coğrafyalarda görmek.
Elemana vurulmuş,sidikli torba atılmış. Bravo gerçekten karşılık vermemelerine. Sanıyorum medeniyet Sky ın yaptığı olsa gerek. Eğer bu düşüjk hareketleri fransızlar yapmış ise (beklerim) tek dişi kalmış canavar uyanmış derim. Böyle fanatiklik boyutunda takım tutanlar çok değişik ya. Ne kadar inandın pikaçu.
kintana ile iligli olarak ise sanıyorum oksijen taşıma kapasitesi en yüksek tırmanışçı ama, 1-2 atağını gördüm de arkadaşlar siz bunlara atak mı diyorsunuz? O kadar etap izlemiş insanlarsınız. Dün ki etabı izlemedim ama onlar dışında dişe dokunur atak yoktu. 5-10m ara açıp gidiyorum?????
Burada ve genel olarak tur hakkında konuşulunlar,sevgiliye güvenmemek gibi. Ya ben yokken bir şey yapar ise? Ya arkamdan iş çeviriyor ise? Bu kadar güvensizlik var ve sen halen burada mısın? ( Doping var deyip(ya da kuşkulanıp üst seviyede) izlemek) doping olunca da zaten en sondaki adam gelip yarış alamıyor. %2-3 fark yaratabiliyor,adamın önce sınırına dek gelmesi gerek.
Sabah uykusu ile eksik yazmışım onu düzelttim