Scudo Sports

Fransa Bisiklet Turu 2015

Yağmur yüzünden canlı yayında sıkıntı oluyor, umarım son tırmanışı izlememize engel olmaz :( Bu arada Meintjes düştü ama hemen kalktı :harika:

Scudo
@taner07
Bende 1 aylık eurosport player üyeliği aldım dayanamadım.

Şu anda yayın sorunu çözüldü. Plateau de Beille tırmanışına son 5 km kaçanlar için.11 dakika fark var ama bana yakalanacaklar gibi geliyor.SKY bütün pelotonu uyuttu. Movistar,BMC,Tink Off Froome'u sadece yokuşta yenemezler inişte de tempoyu ayarlamalılar gerekirse düz yolda da basmalılar yoksa tur benim için bugün de bir şey olmazsa biter.

Contador Kaçmaya başladı :D

Sadece tempo arttırmış.

@Hasan Saylık

team sky neden bunları sildiriyor çünkü prof. olmayan biri yani sen ben biz yani doping olarak adlandırırız. ama prof. kişiler bunu farklı okur, bu yüzden sildiriyorlar

hatta dün etap sonu froome ya biri sen dopingçisin demiş froomede dönmüş değilim yapmyıorum diye seyirci ile diyaloga girmiş işte bu tarz şeyleri engeliyorsun bu videoları silerek.
hem froome dünkü basın toplantısı tur sonrası bütün verilerimi isteyen herkesle paylaşa bilirm göstere bilirim demiş. adam daha ne yapsın.

Contador deneme atağı yaptı. SKY gitmedi şimdi Nibali gidiyor sonra Tejay ve Quintana gidecek büyük ihtmal akılları yeni başlarına geldi !

• Beğen
Tepkiler: Max Torque
Muhtemelen Froome'u silkeleyemeyecekler; görünen o. Adam tek başına da takip etti hepsini.

• Beğen
Tepkiler: Max Torque
evet caner itiraf etti 3cü adamını movistarın unutmuşlardı
sonra team sky 2 kişi oooo muazzam iş yapıyorlar 12 etap geride kalmış froome yapmalarını gereken şeyi 2 3 deneme yaparak yaptılar 1 nibalı atak 2 valverde atağı 2 quintana atağı
ve bunların hepsinin birini porte yakaladı 2 kere valvardeyi thomas yakaladı ilyas salmanı froome 2 kere yakaladı..

sonra team sky oo dopingçi.. ula contador yine yok ortalarda..

valvardenin atakları froome için değil thomas için froomenın atakları thamas için grubu çekmek için grubu getirip fark açılmasın.. belki ikili podyum düşünüyorlardır

Condator bitmiş:p

Movistar'ın domestiği neden atak yapıp gitti (Insausti)? Onu anlamadım. Yayında da bunu söylediler.

Purito adamsın! :komik::komik:

Sky olayı bitirdi ya, Porte ve Thomas diğer takım liderlerinden daha iyi çıkıyor, Thomas düşüyor düşüyor geri geliyor, bir ara Quintana ve Valverde üst üste atak yaptığında Contador'un da atak yapması gerekiyordu, yap(a)madı:kötü:. Olması gerekenin ufak bir sahnesini gördük ama Sky'ın domestikleri buna engel oldu, Froome zaten çok güçlü tek kalsa bile silkelemek pek mümkün gözükmüyor :harika: Movistar bence de 2-3 için yarışıyor, artık vazgeçtiler herhalde...

froome bisiklet üzerinde tam bir zombie gibi,bobble head hareketleri sanki topraktan dirilerek kalkan zombieleri çağrıştırdı bana, performansı da öyle ne yapsalar yıkılmıyor adam ucube gibi bişey :krktm: aşırı zayıf ve iskeletten ibaret olmasını da eklemek gerek tabi :D

• Beğen
Tepkiler: deathsidestory
Son tırmanıştan önce atak yapmalılar Froome karşı belki öyle geri kalır

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Purito 3.jpg
Enfes bir tdf etabını daha geride bıraktık dakikalarca önce bugün neler yaşanmdı ki ? Sky takımının gerçekten bir takım gibi hareket ettiğine bir kez daha şahitlik ettik son kilometrelere kadar froome için herşeylerini ortaya koydular özellikle thomas müthiş çalıştı movistar , tinkoff takımları da etkiliydiler ancak nairo ve contador tam bir destek alamadılar desek sanırım yanlış olmaz hızını koruyan ve durmadan yağan yağmura rağmen pek düşmeyen bir ortalama ile son kilometrelere kadar dolu dolu geldik purito henüz ön gruptaydı ve atağını yapmamıştı ancak gideceği belliydi sonuca ulaşır mı ? Şüpheliydim ancak
sky'ın froome için taktiğe bağlı kalarak atağa cevap vermemesi sanırım purito'nun da işine geldi jacop ve bardet kendisini bir süre izledi ancak tutamayacakları çok açıktı ve yaşlı kurt etaba uzanmasını bildi
tadı damakta bırakan bir etaptı doğrusu hepsinin aldığı para analarının ak sütü gibi kendilerine helal olsun :)

@kubilay YAVUZ
Ben hic bir yorumumu birisinin kalbini kirmak icin yapmiyorum. Yorum yapan herkesin her yorumuna saygim var, ama bu hem fikirim demek degildir. Her yorum bir tesekkürü hak eder bence.. Ayrica hic bir sporcu favorim degildir. Özel olarak takip ettigim sporcular mutlaka vardir, ama gördügüm kadariyla pek cok kisi dikkat bile etmiyor bu sporculara. Örnegin bu gün Jan Barta kacinci geldi.. ? Adam yokuscu filan da degil. Beni bu tip seyler daha cok ilgilendirir bir yarista.... Bu yüzden bana kimse darilmasin, bazen cok dogrudan yazabilirim düsündügümü, ama sadece lafi fazla dolandirmamak icin. Ben nasil alinmiyorsam, kimse de alinmasin. Zaten böyle bir sey hissedersem, özelden yazarim... :) <3

@Emrah Özşahin
Bu konunun yeri degil ama, kisaca yazayim. Azami nabzin hesabi diye bir sey yoktur. Kisiden kisiye degisen sabit bir degerdir. Yaslandikca yasa bagli olarak düser, ama orantili degildir bu düsüs. Yani 220-yas cok uydurma bir sey degil, genel olarak sikca kullanilmasina ragmen dogru degildir. Örnek yasim 62, yani 158 azami nabzim olmasi gerekir ki, 158 nabizla saatlerce sürerim, cünkü aerobi esigimdir(Laktat siniri)

Son 13 km yi seyredememiştim teşekkür ederim :)

Geri