Scudo Sports

Fransa Bisiklet Turu 2015

@taner07 Olabilir, şaşırtıcı olan ise Giro'yu çıkık omuzla almasıydı. Herhalde form tutamadı.

Scudo
Yarın Nibali, Tourmalet inişinden atak yapar yazıyorum buraya :komik::harika::suspus:

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
4 büyüğün 3'ü tırt çıktı. Sen ki Quintana'sın daha Gesink'e 30sn fark atamıyorsun demek ki kendi kasabanda çalışmakla olmuyor bu işler. Diğer 2 favori de Gallopin'den daha yavaş çıkıyor şaka gibi. Normal olan Froome'un performansı, anormal olan diğerlerinin performansı. Tour'un tadını kaçırdılar formsuzlukları yüzünden o yüzden laflar hazırladım. :p

http://i.imgur.com/aDMG8Xt.png

Froome ve Sky takımına helal olsun. Çok iyi hazırlanmışlar ve çok iyi takımlar. Bugün resmen darbeyi vurdular ve rakiplerine saydırıyorlar. Rakiplerinden kimsenin de ayağa kalkacak hâli yok. Turun heyecanı gitti. Artık etapları kim alacak ona odaklanalım. Quintana'nın cevap verememesi ve Porte'ye yakalanması her şeyi özetliyor aslında.

@Serkan.ÇABAŞ

Konuşulacak çok şey var ama gerek yok:) Şunu söyleyebilirim sadece Froome değil takım halinde iyi olduklarını gösterdiler.Hemde bunu bütün Fransız, İtalyan,İspanyol,Kazak Rus medyası üzerine doping suçlamaları ile gelirken yapmaları gelin herşeyimizi araştırın demektir, gövde gösterisidir kanımca.. Son olarak Froome formunun zirvesine erken gelmiş son hafta düşüş yaşayabilir, bu sebeple genel klasmanda fark yapmak istedi sanırım ve özellikle Quintana son hafta daha iyi olacağını düşündüğümden hala şansını tam olarak kaybetmedi bence..

@Oğuzhan Y.

Haklısın katılıyorum Froome tamam çok iyiydi ama diğerleri de beklenenden kötü bir gün geçirdiler. Contador'un mazereti var onu ayırıyorum ama Nibali? Gesink'ten kötü çıkanlar Froome'u dopingle suçlamazlarsa iyi olacak gibi:)

Greg Le Mond gibi düşünüyorum, aslında Quintana iyiydi bugün; pek çok favoriye fark attı. Ancak Froome olağanüstüydü.
Farkı 30 saniyede tutar mı acaba diye bekledim ama olmadı.
Bu tür performanslar genelde turların kraliçe etaplarında, daha son bölümlerinde beklenir.
Ancak Froome ilk günden bütün gücünü gösterdi. Diğer takımların moralini bozdu.
Sonuçta bisiklet mental yanı çok önemli bir spor. Bu açıdan böyle büyük performansı ilk tırmanış gününden koyuyor olmak da ilginç ve değerli bir taktik.
Movistar direktörü Unzue bir lidere yakışmayacak ölçüde kırgın konuştu, ne yapacağını bilmiyormuş gibi bir tavır takındı.
Oysa diplomatça konuşup daha işin başındayız demeliydi. Havlu atar kafada konuşmak ikincinin takımına yakışmaz. Eldeki imkanlar ölçüsünde bir çıkış yolu bulup denemelisin. Bakalım kalan etaplarda neler olacak... A

kaçırdık etebı :(
bugünkü etapın son kilometrelerini gösteren bir video varmı?

Yarışın heyecanıyla benim sorum kaynadı biraz

Gerçi iyi ki bu günü de izleyebilmişim :)

Neyse.. Ben yarın 4 gibi yazlığa gideceğim bayram boyuda orada kalırım. Orada d-smart var. Eurosport hd demişsiniz ama ne alıcı ne de televizyon hd. Nasıl izleyebilirim?

Cok heyecanli tur. Son yılların en zevkli si falan deniyordu. Daha ilk dağda tur bitti :) Benbilime teknolojiye inanırım. O yüzden sky ve froome ü hep sevmisimdir. Fakat froome un şanssızlık sonucu :) doping testini kaçırması arkasından bu performans kafamı karistirmiyor değil.

• Beğen
Tepkiler: ferda güler
@Berkay DEDEOĞLU
Hd olmasa da normal izlersiniz o önemli değil. 81. Kanalda yayin mutlaka olacaktır

bence froom rıchıe portun sayesınde o kadar iyi tempo verdı ve 1. oldu

tınkof saxo sezon basında ıvan bassoyu buyuk umıtlerle aldı ama bos cıktı sadece tek yarısta contadora domestıklık yapabıldı contador a yenı domestık bulunması lazım 11013023_10153609286110312_3685444266374728892_n.jpg

@Hasan Tunalı Digiturk üyeliğim var, geçen sene bu uygulamada eurosport yoktu sanırım, bir ara indirip bulamayınca silmiştim telefonumdan.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Tunalı
contador un ayakta yokuş çıkması ilginç değil bence. diğerleri gibi bacaklarını sağa sola açıpta çıkmıyor, dans ederek tempo tutturuyor adam. öyle çıkarken bacak kasları dinleniyor bile. kendimden biliyorum, uyguladım test ettim, stili 10 numara adamın

• Beğen
Tepkiler: nurullah memiş
Tinkoff açıklama yayınlamış etapta Condator kendini pek iyi hissetmiyormus o yüzden zaman kaybetmis. Daha önümüzde zaman var vs demişler.

Geraint Thomas Valverde'yi geçince yok artık diye bağırdım

yarın turun en çok merak ettiğim etabı var. Ve ben tüm etapları canlı izlememe rağmen bu etabı izleyemeyeceğim. Hay bin kunduz !

(link)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Tunalı
Geri