Scudo Sports

Fox Maşa Problemi

Merhabalar;
Bu konuda bütün mesajları okuyamadım ama ilk başlardaki Nightdriver nick'li arkadaş ile Aybars Öge sürücü arkadaşların görüşlerine katılıyorum. Fox un türkiye'de servisi olması büyük bir nimet; bizin Deenna nick'li arkadşın arka süspansiyonu İsviçre'ye gönderdiler 2-3 aydır parça hala gelmedi; bu shock fox rp23 tipi birşey olsaydı şimdiye 10 defa gelmişti belki. 600 euro luk bir maşa için iki sene de 50-60 dolarlık bir servis bence makul; bunun dışında ucuz maşa alınsa bile bunun servisi 40 milyondan aşağı olmaz diye tahmin ediyorum.Bende de servisi bekleyen terralogic var ama yalnız birtek gönderme sorunu var o insanı üşendiriyor:)

Scudo
@hknbykl

sonuna kadar katılıyorum Hakan hocam. spark ltd bisikletimizle; limitlerde bekletilerek sürünüyoruz. 105 gün oldu hala cevap yok. neyse çok yakında attığım mail'lere cevap gelirse burada yeni konu başlığıyla tüm olan biteni paylaşacağım. bizim başımıza gelenler, umarım başka bisiklet sevenlerin başına gelmez. (ufak bir düzeltme shock Almanya'da tamir ediliyormuş.)

fox f32 terrologic maşam da boşluk oldu alalı 18 ay oldu garantisinin bitmesine 6 ay var servise götürdüm maşamda boşluk var dedim bana boşluğun frenden olduğunu bende maşadan olduğunu diyerek üsteledim bu sefer maşa nın bakımının yaptırmadığından old ve bu yüzden garanti dışı olduğunu söyledi yılda bir bakıma getirmem gerektiği söyledi daha sonra boşluğun boru üzerindeki çizikten kaynaklandığını söylediler benden o çizikten önce boşluğun old söyledi 50 dolar vereceksin bakımını yaptıracaksın diyorlar.açıkçası fox aldığıma pişman oldum bir dahaki sefere servis politikası yüzünden fox a yanaşmam.ben bu maşayı uzun bakım aralıkları var diye almıştı keçelerden yaç kaçırma yok çalışmasında problem olmayan maşaya neden bakım yaptırayım anlamıyorum.yani anlayacağiniz paramızla rezil oluyoruz.

@hpeker58

http://c1111.hizliresim.com/r/g/jumj.jpg

Birader zamanla aşınan ve bollaşan,bu sebeple maşanın iç-dış bacakları arasında boşluğa sebebiyet veren bu iki keçeyi değiştirdikten sonra boşluk sorunun kalmayacaktır.Bu sorunu aradan geçen bunca zamanda belki bir şekilde çözmüş olabilirsin ama yinede benzer sorunlar yaşayanlar olabilir diye yinede belirtmek istedim
(link)

• Beğen
Tepkiler: HikmetTaha
@ozantuna

Öncelikle benim önerim fox yerine rock show almanız çünkü özellik yapacağım diye sağlamlığından ve uzun ömürlü kullanımdan uzak bir marka.

İkincisi her marka ve her ürün yetkili servis dışında bir yere tamir yaptırdığınız da garanti kapsamından cikartir.

Saygılar

@reha genç

Keçe nedir keçe sızdırma için kullanilir masanın boslugunu yapan alt bacağın bir üste bir al da ıngilizce ismi bushing olarak tabir edilen türkçe de burç olarak adlandırılan yuksuk ler vardır iç bacaklar onların içinde hareket eder degistirilmesi gereken bunları boşlukta bu şekilde ortadan kalkar garanti olayina hiç girmek istemiyorum garanti KONUSUNDA çok yazı okudum sonuç hep üzücü onun için sana önerim tırnağın varsa başını kaşı yapabileceğin şu ebay gir ve masaya uygun burçlar mutlaka var ve çok da pahalı değiller onları satın al geldiğinde montaj konusunu yöntemini masanın kendi sitesinde mutlaka püf v.s. Bir sema vardır olmadı bilen biri varsa çevrede ona yaptırman daha uygun olacak. İlgilenmedigini söylediğin servise hiçe gitme para verme

İstanbuldamisin bilmiyorum ama eğer istanbula yakınsan yardımcı olabilirim. Gerçi hiç. Burç cokmesi gerektirecek kadar masayı uzun kullanmadım marzocchi kullandıgim için gerekde duymadım. Araştırır bu konuda yapabileceklerimize bakarız

Teşekkürler

Geri