Scudo Sports

Fotoğraf yükleme ve görüntüleme sorunları

sabredin bir göcertin sonra aklınız başınıza gelsin mantığı güzel olur deneme deneme fü fü ses bir iki site site duyuormusun site site o la la :D şimdi bunu kaldıramayan mod olur bende ayar olurum gibi ::boese157: en azından reklamlar dan kurtulduk düzelecektir tabi az bir zaman sonra şimdilik bunu keyfini çıkaralım:D

Scudo
@Faruk ÇUBUKCU

En iyisini yapmışsın hocam. Kurbağayı terk ettim bende , artık p. bucket kullanıyorum mutluyum :) . Herkese tavsiye ederim.

Bana göre imageshack bu davranışıyla bindiği dalı kesiyor gibi. Bu gidişle üye olmak istemeyen insanlar başta photo bucket gibi başka sitelere gidecek gibi.

yo düzelmedi.

hala kurbağa dolu...

@sadana

adım gökhan değil ayrıca pcde sorun yok...

imageshack sitesini açıp login olursam düzgün gözüküyor.

ancak firefoxu kapatıp açıp tekrar girince yine görünmüyor resimler...çünkü benim firefox çıkarken bütün geçmiş otomatik siliyor.

bu durumda her açtığımda imageshacki açıp login olmak gerekiyor

Ünlü Resim upload Sitesi ImageShack Veritabanına yapılan saldırı neticisinde şu anda Barındırdığı fotolara erişilemiyor.
Yedekleme üniteside zarar gördüyse milyonlarca internet sitesi zor durumda kalacak...

Alıntıdır.

• Beğen
Tepkiler: sadana
pc de sorun vardır..

imageshack te değil.

• Beğen
Tepkiler: halit çelik
başka bir forum sitesi ,siteyi imageshacke kaydettirmiş sorun çözüşmüş.

bilginize..

@Deniz Gökhan Tezcan

bilmiyorum hala kurbağalar var..

@Cem Şentin

Bindiği dalı asıl imageshack değil de bisikletforum kesiyor sanki. Tamam üyelerin eklediği fotoğraflar bu tip imaj paylaşım siteleri üzerinden paylaşılabilir ama forumun demirbaş imajlarınına ne oluyor? Bari header imajını oraya koymasaydınız :)

Yönetime bir önerim var. Kullandığınız hosting firmasının bandwith, performans ve maliyet gibi şeylerinden şikayet ediyorsanız Virtual Private Server (VPS) yani "sanal sunucu hizmeti" gibi bir konsept var ortada. Çok yaygınlaştılar ve yurtdışında inanılmaz ucuz fiyatlarla bu hizmetler veriliyor. Gigabit bağlantı desteği olan bir sunucu kiralayıp forumu taşıyın oraya.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
forumdaki arkadaşların önerisi üzerine photobucket e geçtim. imageshackus ta üyeliğim olmasına rağmen kullanmam artık. photobucket in arayüzü ve kullanışı çok daha güzel. bu arada verdiğimiz ilanları üye olmayanalr göremiyor imageshackus ta, linkleri photobucket inkilerle nasıl değiştireceğim ? yenidenmi ilan vermem gerekiyor ?

Bir ara düzelir gibi oldu. Ama yine kurbağalar basmış forumu.

İmageshack üyeliğinizi aktif hale getirdiginizde görümeyen resimler ve fotolar görünür oluyor bilginize

Merhaba arkadaşlar,

Ultegax Bisiklet bölümümde olan tüm resimler malesef imageshack.us'da kayıtlı idi, işmdi tek tek hepsini başka bir siteden (www.ressim.net) yeniden yüklüyorum.
İmageshack'da login yapmamış arkadaşlar mesela "Yol bisikleti yedek parça" bölümümü görebilir çünkü orda fotoların tamamını yeniden güncelledim fakat bu işlem malesef 1.5 günümü aldı. Geriye kalan işlem ise en az 2 günümü alacak gibi görünüyor malesef.

bende farkettim durumu dün foruma girdiğimde. Ancak imageshacks'e ücretsiz üyelik gerçekleştirdiğimde problem ortadan kalktı eski haline geri döndü herşey anladığım kadarıyla imageshacks yakında ÜCRETLI olacak. Ancak ücretli olması tamamen benim düşüncemdir

Imageshacks ücretli hale gelirse sonu Rapidshare gibi olur. O da tamamen paralı sisteme geçince kullanımı azalınca bedava üyeliğe razı olmak zorunda kaldı. Ama paralı sisteme (Şu an ücretli RapidPro var) geçmeden önceki reytingi yakalayamadı.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Demir
Ne "Photobucket" ne de "İmageshack" ben fotograf eklemem gerektigi zaman "facebook" kullanıyorum google chrome lada fotografa sag tıklayıp resmin urlsini kopyala dediginde olay bitiyo. facebookta kimsenin gormesini istemiyorsamda gizlilik ayarları işi çözüyor. garip isimli bir server kullanıyor. örn http:/ /a2.sphotos .ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/73024_45543 0917481_746777481_5362649_3741173_n.jpg

Şu an en sağlam facebook gibi görülüyor bence çünkü çocu forum sitesinde genel problem olmasa bile uzun sure once eklenen resimlerin serverlardan silindigini goruyorum

Geri