Fotoğraf yükleme ve görüntüleme sorunları

Scudo

Admin

Yönetim Kurulu
Tepki
2.898
resimlerini göremediğiniz konunun linkini yazın.yardımcı olalım;)

campos

Üye
Tepki
0
mesela bu konuda sadece eklenmiş resim yazısı çıkıyor
(link)

bu konudaki resimleri görebiliyorum
(link)

Admin

Yönetim Kurulu
Tepki
2.898
durum anlaşıldı.
problemi en kısa sürede çözmeye çalışıcaz.

yavuzk

Üye
Tepki
10
bende aynı problemi çekiyorum, bazı fotolar gözükmüyor hemde bunlar gözükenlerden daha fazla:(

behcetatinc

Forum Bağımlısı
Tepki
1.266

Arkadaşlar, eski forum database'ne yüklenen resimler şu an için görülemiyor.Konu üzerine yöneticilerimiz çalışıyor.En kısa zamanda çözüm yoluna gidilecektir.

murat16

Aktif Üye
Tepki
152
Bisiklet
Sedona
Çok merak etmeme rağmen maalesef Bir Pazar Amasya Turu başlığındaki hiçbir resmi göremiyorum.Ne olur ilgilenin.

Admin

Yönetim Kurulu
Tepki
2.898

bi pazar amasya turu ve devamı olan vol2 serisi nin resimleri eklendi.geziyi yapan ben olduğumdan öncelik tanımış değilim:)bulunduğumuz server a yeni taşındığımızdan bu türlü eksiklerimiz oldu arkadaşlar.süratle düzeltiyoruz.

anlayışınız için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: murat16

semihcelikoglu

Forum Demirbaşı
Tepki
274
arkadaşlar bılgısayarımda yuklu fotografları nasıl gönderıcem foruma becermedım yardım edersenız sevınırım ahh bu cahıllık yenı ögrenıyorum bu aletı:)

t-genc

Forum Bağımlısı
Tepki
430
konuyu yanlış yerde açmışsınız ama söyleyeyim.forum cafe bölümünde foruma fotoğraf ekleme kılavuzu diye bir konu var,üstte sabit konu olduğu için.ordan yapabilirsiniz.işte link:(link)

fatih_brs

Daimi Üye
Tepki
192
Soruda da belittiğim gibi imageshack'tan yüklediğim resimler neden küçük çıkıyor?Yardımcı olabilirmisiniz?

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
Bu bir kac gündür benim de hazirlamak istedigim bir konu. Buraya yaziyim hemen.

Imageshack, kendi reklamini yapabilmek icin fotograflari IMG kodlari ile ve icerisine kendi linklerini ekleyerek kullaniciya sunuyor. Bu linkleri foruma kopyalamak hem yavas, hem de kücük resimlere neden oluyor.

Dogru olan ise su;
En altta bulunan "Show adv link" yazan kücücük yaziya tiklamak. Buradaki, resme direk ulasimi saglayan gercek kaynak linki. Daha sonra bu linki ve kodlari arasinda, hic bolsuk birakmadan foruma kopyalarsaniz resim, yüklediginiz boyutta ve reklamsiz, linksiz, temiz olarak görünür olacaktir.

Son hatirlatma, foruma yüklenen fotograflarda 640*480 boyyutlarini standart almak, forumun düzeni ve görünürlük acisindan en iyi olanidir.

özcan topal

Daimi Üye
Tepki
135
Yeni üyeyim fotoraffımı eklemek istiyom yardımcı olurmusunuz.. Nasıl eklicem?

kizak

Forum Bağımlısı
Tepki
1.892
Bisiklet
Sedona
:in: Sayın Bisiklet Forum Yöneticileri benim sizden bir isteğim veönerimvar.Forumda paykaştığımız gotolada arkadaşlarımızın isimlerini etketlemekiçin bir formül düşünürmüsünüz Eğer böyle bir şeyi gerçekleştirseniz gerçekten forumda hem arkadaşlarımızı tanır hemde çok güzel bir olay gerçekleştirmiş olursunuz saygılarımla.:in: :in: :in:

• Beğen
Tepkiler: tolga1976

S26

Forum Bağımlısı
Tepki
1.462
Bisiklet
Amoeba
Yanlış anlamadıysam facebook'taki gibi bir şeyden bahsediyorsunuz? Sistemi kasar gibi geliyor bana ama yine de ezbere konuşmayayım, yeterince anlamam çünkü.

• Beğen
Tepkiler: kizak

kizak

Forum Bağımlısı
Tepki
1.892
Bisiklet
Sedona
@Serden Us

evet aynen dediğin gibi Web sayfası yapanlar bilir PHP veya ASP yazılımında veritabanı oluşturulursa olur.

sadana

Forum Bağımlısı
Tepki
2.318
Abi anladığım kadarı ile Facebook'daki gibi mi,Bir etiketleme olacak?

• Beğen

Piskiletci

Forum Bağımlısı
Tepki
2.578
Bisiklet
Corratec
Abi dediğin şey bu forumun veri tabanına göre çok zor olur, çok uğraş gerektirir gibi :)

• Beğen