Scudo Sports

Foto Haberler

Scudo
Dün Volvo oceanrace'de denize düşerek kaybolan John Fisher aranıyor.Umutlar azaldı,çok üzücü:(
174406f6d07fce5a00cc385a1f4d4c65.jpg

Flanders topraklarındaki keyifli yolculuğumuza devam.Ronde Van Vlaanderen öncesindeki son kostümlü prova olan Dwars Door Vlaanderen bugün saat 15:30 itibariyle Eurosport 1 de.
Gent Wevelgem'i andırır bir biçimde yarış sprinterler ve klasikçiler arasında geçmesi bekleniyor.

@Cem cm Aklım beynim durdu.Tüm bildiklerim yalan oldu.Bana@Mustafa Zeybek in kedisini getirin.

Movistar'ın kadrosuna bakmadım.Yarışı da geç açınca noluyoz dedim.Flanders topraklarından Ardenlere mi geldik dedim Reyizi görünce:ssrtcbya:

Bu konuda bilgi paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim:) sayenizde birçok spor ve sporcu hakkında bilgi alıyoruz forumun en çok sevdiğim üç konudan birisi:asik: ve hala kavga yada hakaret olmamış olmasından çok mutluyum:harika: sizleri saygıyla alkışlıyorumunnamed.gif

@Tuars07 Estağfurullah üstad. Hep beraber anlamlı. Faydalı oluyorsa ne mutlu bize.

Team Sunweb'te Ellen van Dijk bugünkü yarışın kadınlar versiyonunda galibiyete ulaştı. Podyum üçüncülüğü de yine Sunweb'ten. Erkeklerde de Sun web ikinci oldu.

1.lik ödülü kadınlarda 300€ erkeklerde 16000€ :snzdglsn:

150656 dosyayı görüntüle

Üzücü bir haber

150657 dosyayı görüntüle

(link)

EF Education First- Drapac sporcusu Daniel Martinez antrenman sırasında bir taşıt sürücüsünün saldırısına uğramış ve hastaneye kaldırılmış.o_O
gpindustria_artigianato_tdw610546_670.jpg

@Cem cm Cem üstadım gördün mü.Valverde Reyiz'in bisikletinde bisiklet bilgisayarı yoktu.Bu sana neyi hatırlattı.
index.jpg
@Cem cm Basketbolcu kardeşimize üzüldüm:(

• Beğen
Tepkiler: Tuars07
@Cem cm
Quick step çok iyi gidiyor..Lampaert'in son atağı da çok iyiydi,biraz da komikti..:D
Arkaya bir baktı,bir daha baktı,yanındakiler de ''arkada ne oluyor?'' filan derken,soldan koptu gitti:D
Güzel yarıştı..Pazar,ne olacak bakalım..

6ee5eea5bebc42b19a800b6d960c4be6_16_9_1522136591-880x495.jpg
datome.jpg
Gigi Datome Simpson ailesine konuk olacakmış...
Baba Simpson Homer in "Türk Asıllı " olduğu söylentisini ciddiye alma zamanıdır:koptum:

Vlaanderen in son metrelerine yetişebildim.Sanki rolanti modundaydı kaçanlar.Lampaert bu yıl istim üstünde.Herkes birbirini kollarken bastı gitti ve ipi göğüsledi...

@Cem cm Bil bakalım Ronde'de yeni Flaman Beyi kim olmak istiyormuş?Nibali "The Shark of Messina"

Tour of Fatih Sultan Mehmet başladı.

(link)IMG_20180329_164825.jpg

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Tom Dumoulin, Tour de France'nin paveli etabında antrenmana çıkmış.Dumoulin, Giro'dan sonra Tour'u mu düşünüyor.Hadi İnşallah diyelim.
DZZsFlqXcAIjxwF.jpg

Dwars Door Vlaanderen'e farklı ve çarpıcı bir bakış.İlk 15 deki sporcuların ağırlıkları

1: 75kg 2: 73kg 3: 77kg 4: 75kg 5: 70kg 6: 71kg 7: 72kg 8: 74kg 9: 75kg 10: 78kg 11: Valverde 60kg! 12: 69kg 13: 75kg 14: 68kg 15: 77kg

11.bitiren Valverde'ye dikkat.Pavelerin üzerinde 60 kglık ağırlıkla uzun km ler boyunca watt basabilmesi muazzam.Reyize maşallah.Bu adam bir de 38 yaşında:cool:

@Cem cm Camgöz, Paterberg'de Ronde antrenmanı yaparken;
bettiniphoto_0325356_1_2000px_670.jpg

Ve Froome Anti doping mahkemesinde. Uci savunmasını reddetti.

150886 dosyayı görüntüle

(link)

Froome önce haberi yalanladı. Bu haberciler bir iki klik için neler yapmaz demiş. ardından twitini sildi. Fakat haber le Monde'un haberi.

Froome için üzülmeye başladım. Keşke süreci kabullense bari biraz.

@Cem cm Froomey gerçekten yalnız kaldı.En büyük suç Team Sky'ın.
Böbreklerinin tekleyip salbutamolu atamadığı yönünde savunma yapacaklardı.
Baba; trainera bindirilip,salbutamol içirilip ,kan değerlerine bakılacaktı tam olarak ne oldu.?

tdw20114_670.jpg

Geri