Scudo Sports

Foto Haberler

Sagan puncheur lığının yanında iyi bir sprinter olduğunu tekrar gösterdi
@Cem cm Viviani çok ilginç.Büyük bir İtalyan sprinter değil.underdog diyebiliriz
Peter-Sagan-Haribo-gummy-bears.jpg

Peter Sagan ve ayıcıkları

Scudo
Sagan hayranlarına bahar selamı verdi."Kolay kazandım" diyerek herkese meydan okudu.Sprinte kadar gerilerde kalıp patlayıcı gücünü finalde gösterdi.
Viviani ne kadar dövünse azdır,son 200 metrede Dünya Şampiyonuna yetişemedi..

Mr Grand Tour Adam Hansen Giro'da ciddileşecekmiş top 20 hedefim var diyo ama çok yetenekli bi adam. Bi kaç etap galibiyeti alsın isterim :harika:

(link)

@hamlet2006 :D Girodaydı galba bi sahne vardı. Seyirciye ilerden suluk atıyo. Seyirci de elindeki birayı atıyodu çok efsane.

Video yanlış galiba arkada italian bayrakları var

Tour of Antalya, Matteo Moschetti'ye uğurlu geldi.Trek Segafredo ile sözleşme imzalamış.Artık seneden itibaren worldtour takımında yarışacak
MOSCHETTI-FIORANOx-1024x646.jpg

@Cem cm Çocuk Wout van Aert'a ne kadar çok benziyor

@hamlet2006 Evet onu da Boraya alalım istiyom ben güzel çeker :D Saganın alamıcağı klasikleri de alır ilerde o da yaşlancak yavaş yavaş çoluğa çocuğa karıştı.

@Cem cm Ben Sky'a düşünüyordum.Bu sene klasiklerde berbat durumdalar.Piyasada salbutamol kalmamış:koptum::koptum::koptum::koptum::krnz:
Cem sen var ya sen:snzdglsn:

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@Cem cm
Arkadaşımsın diye demiyorum zeki adamsın:harika:

Dopingin her türlüsüne karşıyız

14271.jpg
6 world tour takımı Bu seneki Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turuna katılacakmış.
Astana Pro Team
UAE Team Emirates
Trek – Segafredo
Katusha – Alpecin
BMC Racing
Team Sunweb

@Cem cm Geçen seneki gibi Bora takımı gelirse zaten neredeyse bütün büyük takımlar burada diyebiliriz. Bennet gelsin tabi, gözümüz şenlensinsin.

Tarihi yeni oturmuş yarışlara katılım net olmuyor. Bu yüzden gelecek takımlar tam standartlaşmıyor aslında. Çoğu kişi olumsuz baktı Cumhurbaşkanlığı Turu'nun tarihine ama bence gayet iyi. Çünkü bu yarışın çapı belli. Büyük turlardan sonra yapılması, sezonun sonunda yapılması isabetli karar bence. Sezondan umduğunu bulamamış takımlar, kişiler gelir, kontrarını şişirmek isteyenler gelir, UCI puan sıralamasında son kez yukarı çıkma hareketi yapmak isteyenler gelir, bunlar ücretleri için önemli, kazandıklarının üstüne kazanmak isteyenler gelir, zaten sezon sonu olduğundan form kaygısı taşımazlar, herkes yarışa asılır, zevkli olur. Tabi bunlar zamanla oturacak şeyler.

@cazci viviani 1/2 saniye geç kalktı atağa hepsi bu daha doğrusu pozisyon alamadı.. yoksa finişte sagan'dan iyi gibi geldi bana

Geri