Scudo Sports

Foto Haberler

Scudo
@Cem cm
Her zamanki "kibrini" konuşturmuştur.Flamanca ,İngilizce farketmez.Alayına fiki fiki demiştir.:ssrtcbya:Ben de korktum:krktm::D

Yine de severiz.Yarışlara renk katar.

Bu E3 Herelbeke organizasyoncusu kimse her yıl enteresan tanıtımla geliyor. Gelenek bozulmamış anlaşılan. "Yeni şerif kim olacak?" @hamlet2006 hocam ne diyorsun favoriler için?

Geçen yılkini çok beğenmiştim
Screenshot_20180323-112242.png
@Cem cm Üstat, Foto Haberler başlığı içeriğe garip kaçıyor. Acaba diyorum Spor Haberleri gibi bir şey olsa daha mı münasip olur? Yapılabilir mi acaba

@MehmetAliB. Yarış kadrolarının hepsine ulaşamadım ama saf sprinterlerin olmadığını ve klasikçi sprinterlerin olduğunu varsayarak yazıyorum; Kwaremont'da kaçan klasikçi sprinterlerin arasında geçer.Doğru düzgün Rouleur olmamasını da dikkate alalım.
Mini Ronde'ye benzediğini düşünürsek tabiki pole pozisyonuna GVA yazılır.
Olağan şüpheliler:Sagan,Gilbert,Naesen,Tiesj Benoot,Sep Van Marcke

@Cem cm @MehmetAliB. Sizler ne dersiniz?

@hamlet2006 Benim içimden Sagan alsın diye geçiyo. Bi de Bennot alırsa sevinirim bunların içinden.

Yanlış anlamadıysam 18.00 da Eurosport 2de Harelbekeyi izlicez. Sonra 19.45de cansız yayınla Voltanın 5. Etabı :(

@Cem cm Sky kimle geliyor Gianni Moscon ve Kwiato ile mi?Bu ikisi birlikte gelirse denklem değişebilir.Benim de içimden Oliver Naesen geçiyor

AG2R La Mondiele çok yatırım yaptı Naesen'e karşılığını vermeli

Yarış biraz nötralize ve sıkıcı geçerse atak fazla olmasa bile; Tiegemberg'te en son olarak havai fişekler patlayabilir

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@hamlet2006
Söylediklerine katılıyor ve bir ekleme yapmak istiyorum. Bu yarışta peletonu Trek veya Sky takımı bitişe getiremezse, ki benim görüşüm getiremeyecek, peletona kafa tutan adamlardan biri Belçikalıları yine sevindirecek.
GVA'nın devri başladı:krsn:

@Cem cm üstteki mesaja ekleme yaptım

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@MehmetAliB. İlk mesajı ve konu başlığını düzenleyemiyorum ana konu olarak sabitlendiği için sanırım. Olmazsa admine iletelim.

@MehmetAliB. Kristoff ve Colbrelli gibi sprinterler var ama bence de toplu sprinte kalmaz.Birinci ihtimal Kwaremont'da,olmadı Tiegemberg'te kaçanlar olur.
Flamanların özellikle de GVA' nın Flaman milliyetçiliği duyguları had safhada.Tutmayın Flamanları:)

En az zamana karşıcı var Stephen Küng ve Tony Martin.Aslında yarışın sonundaki düzlük baya uzun:okyrm:

Mikel Landa da varmış. Yarışları karıştırmış.Yine de FreeLanda.Domestiklik yapmaya gelmiş:D

• Beğen
@hamlet2006 Sarper bey Belçikalıların GVA'ya o konuda mesafeli durduklarını söylemişti ama bilemiyorum. Öyle de olsa böyle de olsa Greg Van Avarmaet mahallemizin yiğididir, yedirtmeyiz. Zaten bu Flamanlar Ronde'yi kazananı Emirdağlı bile olsa hemen Belçika vatandaşı yapıyorlarmış.:)
Ronde birincisini de şimdiden söylemiş oldum bu arada:krnz:

Hafta sonu formula1 sezonuda açılıyor pazar sabahı bisiklet sezonunu mu açsam yoksa evde güzel bir kahvaltıyla f1 mi izlesem bilemedim :rolleyes: (link) cumartesi ve pazar sabah 8.00 de canlı izlenebilir

• Beğen
@MehmetAliB. GVA yı ben hep Flaman biliyordum.:okyrm: Gerçekten nereli.:)

@hamlet2006
Evet evet Belçikalı. Yanlış hatırlamıyorsam babası da bisikletçiymiş. Fakat nedense Belçikalılar buna hak ettiği değeri göstermeyip mesafeli duruyorlarmış. Soğukluğundan mı, başka şeyden mi bilemiyorum. Öyle de olsa böyle de olsa Ronde galibiyeti her şeyi değiştirir.
Hemşeriyiz ya hu

@Cem cm Önceki siyah formayı beyaza çevirmekle kirler temizlenmiş olmuyor değil mi.;) Kriz Fruum da bu aralar Strava sürüşlerini paylaşmaya başladı. Çizilmiş imajı şirin gösterme çabaları

• Beğen
@MehmetAliB.
Aynen mızrak çuvala sığmıyor.
Özdemir Asaf'tan beyaz formalı Team Sky' a gelsin:"Bütün renkler aynı hızda kirleniyordu, birinciliği beyaza verdiler."
Sky ' ın takım kadrosundaki Klasik spesiyalisti Gianni Moscon da olabilecek en kötü kombinasyon.Herşeyi geçtim Kevin Reza' ya yaptığı ırkçılığı unutmayacağız.:acpsnr:

• Beğen
Geri